Camana aku leh terlepas ?? 3 JUTA PAGEVIEWS sudah !! - BEN ASHAARI

Camana aku leh terlepas ?? 3 JUTA PAGEVIEWS sudah !!

 

imageWarghhh.. 3 juta !! Sat nak kira balik ... Cik Anon , tolong jangan kira sekali .. g main jauh jauh !!! Nyampah ai...  3,000,457 tepat pada jam 1 pagi , 4 Ogos 2011 .. Perghhh ..

3 juta .. bukan satu jumlah yang aku tak sangka sungguh .. Apa nak kata kan ? Aku punya blog .. aku punya entri.. Aku tak pacak muka artis .. aku tak pacak muka sapa sapa . Aku dengan idea aku .. aku dengan blogger .. aku dengan cerita aku maka dapat la 3 juta ..

Eh eh .. segmen ? sat .. mai sini aku nak bisik n jentik gegendang 'hang' tu sat ... S.E.G.M.E.N .. trademark BEN ASHAARI .. Kita kumpul semua trafik .. kita bagi sama rasa .. Sapa rajin dia dapat.. Sapa malas dapat asap !

Ala.. rileks la .. ni cuma blog je la.. aku bukan nak jadi artis pon .. matlamat aku cuma nak wat projek masa depan dengan blog ni .. Yang nak jaki sangat pasal pe ??? Allah  dah bagi 2 tangan 2 kaki untuk berusaha.. Yang berusaha nak jadi 'setan' tu pasal apa ?

Ops.. maaf.. aku terlebih cerita pasal diorng .. bukan apa , disebabkan diorng ni laaaaaa beberapa orang blogger hampir putus asa.. Aku tak tau la apa kepuasan diorng dapat .. Apa benar hitam sangatkah hti mereka ?? Ni lagi teruk dari yahudi yang dok tembak orang Islam kat Palestin sbb yang mereka kasi hancur hati tu adalah hati saudara mereka sediri ..

Serius , aku malu la.. aku tau satu dua blogger yang buat keje busuk hati ni.. Malas nak sebut... Dah la berotak tapi letak kat lutut.. pk guna hati yang hitam ..

Aku tau aku pon bukan baik mana sangat tapi aku tak la kejam sampai nak menyamar jadi tikus mondok bawak virus tu !! Huh .. wat dosa aku malam malam ni ..

Apa pon , tahniah la.. 3 juta pageviews tanpa blogwalking jadi anonymous ..

41 ulasan:

  1. tahniah abg ben! moga lagi banyak nombor menjelang akan dtg :)

    BalasPadam
  2. tahniah abg ben..two thumb up!!!!

    BalasPadam
  3. tahniah.. biarkan dorg abg ben.. :)

    BalasPadam
  4. Tahniah kat abe BEN, td first masuk mmg tgk no 3 juta tu...elok juga tegur cam tu.....tapi x yah layan sgt...

    BalasPadam
  5. tahniah abg ben! dasatttt.... ;)

    BalasPadam
  6. maafkan je BA

    tahniah =]

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum

    Tahniah abg ben. keep it up !

    BalasPadam
  8. usaha tangga kejayaan...
    Susah dulu pendapatan...
    Pengalaman menjadi Rujukan..
    Smoga kelak Menjadi Tauladan..
    Bagi kami yang gersangkan Kejayaan..

    Tq Bro :)

    BalasPadam
  9. Ouuchhh~~ mkn dlm songgoh kata2 itu..
    mesti Cik Anon tkedu..
    hehe! =P

    BalasPadam
  10. saye baru 66k.. iaitu bersamaan dgn 2.2% pageviews blog benashaari.com.. Gahahah! Kecik sungguh!

    BalasPadam
  11. Fuhyooo abg...hebakk ahh !
    hehee..tp mmg best pon baca ur SEGMEN..
    bg pecah gegendang telinge den neyh...ngeh3~
    congratsss !!

    BalasPadam
  12. Tahniah.. walaupon anon dok nyebok.. saya tetap sokong abg ben ang blogger...

    BalasPadam
  13. wahh,,,taniah !

    masa saya komen ni pon dah 300690 !

    BalasPadam
  14. Tahniah en ben...

    p/s:selamat berpuasa...

    BalasPadam
  15. blog serius 28 JUTA pageviews relex jep...

    BalasPadam
  16. perghhhhh 3 juta tu.....bila ler aku dapat mcm tu ek hehehehehe

    BalasPadam
  17. tahniah yer abg ben.. suke tengok abg ben yang berani kuarkan pendapat yang tersendiri... :))

    BalasPadam
  18. Congrats Ben!

    Pada 07/03/2011 jam 7:22pm, jumlah pageview Ben mencapai 1,777,777. I ingat lagi sebab I simpan printscreen tuh. Hehe...

    Lima bulan kemudian dah mencapai angka 3,000,000. Bermakna purata pageview Ben adalah sebanyak 250,000 sebulan ataupun lebih 8,000 sehari! Betul gitu Ben?

    Giler ah! :-p



    Terbaru dari Logokoko:

    [U] Hutang Puasa

    [U] MRT Logo Contest:  Hadiah Utama = RM10,000!

    [U] PM = Prime Minister = Menteri Perdana

    BalasPadam
  19. tahniah abang ben hihi.. 3 juta tu okeh! vanggeh!

    ops stetment abang ben pasal wat dosa, p solat sunat taubat hhihi *gurau jangan mara tau

    tak senonoh agak memalukan

    BalasPadam
  20. tahniah abg ben! keep it up..

    dulu 3000457, sekarang bila mau post ini komen sudah 3000781??

    great!!hehe ^.^

    BalasPadam
  21. hahaha ingat tuu...
    sapa malas dapat asap !

    BalasPadam
  22. pehhh
    terbaekk ah abg ben..
    see...kalo usaha sendiri
    mesti dapatnyeee...
    cek anon2...memacam..
    sebb cek anon..
    blog saye pon tetibe raai follower..kikiki
    lawok plak ase..heheheh

    BalasPadam
  23. tahniah kepada abg ben. edy tetap akan sentiasa menyokong abg ben. caiyok! caiyok!!!

    BalasPadam
  24. tahniah abe ben..susah payah anda dahulu terbayar la kot ek..:)

    BalasPadam
  25. Tahniah abg Ben..Kami semua akan terus menyokong..

    BalasPadam
  26. 3 000 000++ and still counting.

    Tahniah Encik Ben.

    BalasPadam
  27. slm pagi En.Ben...Tahniah yer dah ramai peminat...:)

    BalasPadam
  28. SALAM BEN, Alhamdulillah n tahniah. Teruskan ..... n teruskan anda berkarya. Ada rahmat disebalik cabaran. Saya yakin Ben akan BERJAYA mengejar cira-cita murninya. Insya Allah.

    BalasPadam
  29. u r so terar. rajin lah anon duk baca blog ben. admire gamaknya. hehhe

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.