Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 11 April 2011

Blogger ini bakal meletops satu hari nanti !

 

image

Aku ingat memula tadi Hanis Zalikha follow blog aku.. hahaha.. takkan dia kan .. hahaha.. sapa la aku mereka mereka itu nak follow aku.. hehehe..

Tapi bila aku godek blognya ... hurm... menarik .. Cuma buang widget yang tak perlu tu ... ringankan skit blog ... Part lain best dah ..

Takde apa aku nak ulaskan kecuali blog ni mmg best .. dan cepat beli domain sebab ada orang lain beli.. nanti dah meletops , baru nak beli.. rugi !  Nak tau sapa ? ni haaa blognya http://nurulezra.blogspot.com/

26 komen :

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

memang cute headernya

Tok Esah berkata... [Reply to comment]

wah, macam hanis!!! hehe kena terjah ni!!

hurm, bila lah abg ben nak pomot tok esah plok!! i'm newbie!! haha

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

kembar hanis ni nak beli domain?? mai2 kat IR special offer punya...

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Salam .. uhh memang boleh meletop kababomm ni ...

NuSaNa NoSa 91 berkata... [Reply to comment]

klu tengok sekali imbas, header dia mmg ada iras header hanis.. tp xpe.. citarasa masing2~ ^_^

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

kembar hanis ni nak beli domain?? mai2 kat IR special offer punya...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata... [Reply to comment]

gaya header ada sikit rupa hanis zalikha punya..oh belog sy ada je org popular folo iaitu bro ben dan yuyu serta pendekar berkuda..haha..suker giler..walaupun tak folo sebenarnya pun tak ngapela hehe..

Nur_Muslimah berkata... [Reply to comment]

bertuahnyer dye , abg ben wat entry psl blog dye .. kompem ramai terjah blog dye nanti .. header dye mmg super cute la .. ^^v

faisal apardi berkata... [Reply to comment]

pandai buat header nooo...leh tlg buat (tlg smpi kat tuan blog..malula..huhu)

faisalapardi

Alinkiwi berkata... [Reply to comment]

haah..header macam Hanis Zalikha..huhu

Solihin Zubir berkata... [Reply to comment]

header mirip hanis zalikha la....

suSuEmIMiE berkata... [Reply to comment]

igtkn blog sy yg akn meletop tu...eh3, rupe2 brangan je sy ni..kah3

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

perghhh..style!!hehhe~

nalhuda berkata... [Reply to comment]

saya pernah jengah blog dia before, mmg mirip anis zalikha
http://sitinalhuda.blogspot.com/

deDetz berkata... [Reply to comment]

hellu~ wahh camana nak wat domain sendiri? ada sesiapa boleh tunjuk ajar?? tma kasih =)

uLan berkata... [Reply to comment]

all in one... she's smart and pretty... heee...

Dawa berkata... [Reply to comment]

header cam hanis zalikha la. tp mesti ada kelainan kat isinya. hehe

MamaIeta berkata... [Reply to comment]

ye lah... Ieta jugak tertipu. Ingatkan blogger Hanis Zalikha tadi.

ishiko berkata... [Reply to comment]

saya pn ingat hanisZalikha tadi abg beng uii..

Woofer Storm berkata... [Reply to comment]

siyes macam header hanis ..hehee
nak terjah gakla..jommm

Sheda Argos ツ berkata... [Reply to comment]

ape pendapat Abg ben lau tngok blog buruk kite eyh?? hik3x http://armsyanovella.blogspot.com/

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

ok cun...boleh ngorat..hahahaha

Nurul Ezra berkata... [Reply to comment]

haha..patut la ramai terjah blog saya! keje abg Ben rupenye! tq2.. ok noted. nanti saya buang mane2 yg xpekdah yea..

Pish berkata... [Reply to comment]

wow cm hanis :D

Nurul Ezra berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
pyejal berkata... [Reply to comment]

Agak² blog ni boleh meletops tak en.ben?? :)
http://pyejal.blogspot.com/

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI