Blogger ini bakal meletops satu hari nanti !

 

image

Aku ingat memula tadi Hanis Zalikha follow blog aku.. hahaha.. takkan dia kan .. hahaha.. sapa la aku mereka mereka itu nak follow aku.. hehehe..

Tapi bila aku godek blognya ... hurm... menarik .. Cuma buang widget yang tak perlu tu ... ringankan skit blog ... Part lain best dah ..

Takde apa aku nak ulaskan kecuali blog ni mmg best .. dan cepat beli domain sebab ada orang lain beli.. nanti dah meletops , baru nak beli.. rugi !  Nak tau sapa ? ni haaa blognya http://nurulezra.blogspot.com/

26 ulasan:

  1. wah, macam hanis!!! hehe kena terjah ni!!

    hurm, bila lah abg ben nak pomot tok esah plok!! i'm newbie!! haha

    BalasPadam
  2. kembar hanis ni nak beli domain?? mai2 kat IR special offer punya...

    BalasPadam
  3. Salam .. uhh memang boleh meletop kababomm ni ...

    BalasPadam
  4. klu tengok sekali imbas, header dia mmg ada iras header hanis.. tp xpe.. citarasa masing2~ ^_^

    BalasPadam
  5. kembar hanis ni nak beli domain?? mai2 kat IR special offer punya...

    BalasPadam
  6. gaya header ada sikit rupa hanis zalikha punya..oh belog sy ada je org popular folo iaitu bro ben dan yuyu serta pendekar berkuda..haha..suker giler..walaupun tak folo sebenarnya pun tak ngapela hehe..

    BalasPadam
  7. bertuahnyer dye , abg ben wat entry psl blog dye .. kompem ramai terjah blog dye nanti .. header dye mmg super cute la .. ^^v

    BalasPadam
  8. pandai buat header nooo...leh tlg buat (tlg smpi kat tuan blog..malula..huhu)

    faisalapardi

    BalasPadam
  9. haah..header macam Hanis Zalikha..huhu

    BalasPadam
  10. header mirip hanis zalikha la....

    BalasPadam
  11. igtkn blog sy yg akn meletop tu...eh3, rupe2 brangan je sy ni..kah3

    BalasPadam
  12. saya pernah jengah blog dia before, mmg mirip anis zalikha
    http://sitinalhuda.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. hellu~ wahh camana nak wat domain sendiri? ada sesiapa boleh tunjuk ajar?? tma kasih =)

    BalasPadam
  14. all in one... she's smart and pretty... heee...

    BalasPadam
  15. header cam hanis zalikha la. tp mesti ada kelainan kat isinya. hehe

    BalasPadam
  16. ye lah... Ieta jugak tertipu. Ingatkan blogger Hanis Zalikha tadi.

    BalasPadam
  17. saya pn ingat hanisZalikha tadi abg beng uii..

    BalasPadam
  18. siyes macam header hanis ..hehee
    nak terjah gakla..jommm

    BalasPadam
  19. ape pendapat Abg ben lau tngok blog buruk kite eyh?? hik3x http://armsyanovella.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. ok cun...boleh ngorat..hahahaha

    BalasPadam
  21. haha..patut la ramai terjah blog saya! keje abg Ben rupenye! tq2.. ok noted. nanti saya buang mane2 yg xpekdah yea..

    BalasPadam
  22. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  23. Agak² blog ni boleh meletops tak en.ben?? :)
    http://pyejal.blogspot.com/

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.