Dapur Tanpa Sempadan...

Ahad, 14 Ogos 2011

SEGMEN : Blog saya best tak ?

 

AMARAN !!  Menyampah dengan segmen ? Sat nak pikiaq .... Ada aku kisah ??? Sila kisahkan hati dan mulut kita masing masing.. Jangan lupa ni Ramadhan yer.. TUTUP BILA CUKUP 200 BLOG

SHOPPING sat eh ?  Terbaru !! Klik SINI

OK.. Segmen ni santai jer.. Sekadar menanyakan pada rakan rakan blogger yang join segmen ni sambil sambil mencari kenalan baru .. Ok ?

Untuk sekalian kalinya , aku akan senaraikan kat entri ini , mereka yang join segmen ni yer .. Jadi , senantisalah update di entri ni yer untuk menambah kenalan korang ..

Mula ? Jom ...

  1. Buat satu entri ,letak header blog BENASHAARI.COM
  2. Tajuk , BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?
  3. Tu je.. Tinggalkan url entri korang kat ruang entri ni .. Sekali je tau ! jangan tinggalkan berkali kali.. Tolong yer .. TQqqq...

Nak dapat rakan blogger , korang kena cari mereka ! Mereka takkan datang kalau tak 'dijemput' ! Dan diorang takkan datang kalau memanjang dok lepak atas meja sambil main dam dan mengumpat tentang kejayaan orang lain ... okeh ?

 

Senarai Blog :

  1. http://hanyzhamhadny.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  2. http://ilagula.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  3. http://ilagula.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  4. http://tasyatushi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  5. http://belogwanaeiskay.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

  6. http://fyapelangi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  7. http://ibugebu81080.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  8. http://secretwordfromheart.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  9. http://izyannadira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  10. http://ekahafizy.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  11. http://gurlgemini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  12. http://mhzmc.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  13. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  14. http://www.nizamijam.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  15. http://ubibadok.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  16. http://workaholic46.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  17. http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  18. http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-saya-best-tak.html

  19. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  20. http://depalma-sp.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  21. http://cthaslinda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  22. http://run-awayy2112.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  23. http://sayasukamalek.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  24. http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  25. http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  26. http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  27. http://lurvemycadbury.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  28. http://missdynda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  29. http://maszull.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  30. http://aidasyafiqa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  31. http://cayanggirangmuahxmuahx.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  32. http://amoipunyebelog.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  33. http://www.aaain90.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  34. http://krafmanjulia.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  35. http://nhmelankolia02.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashari-tanya-blog-saya-best.html

  36. http://thegirlwhothinktoomuch.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  37. http://syahjehan78.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-aku-best-tak.html

  38. http://eusaida.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanye-blog-saya-best-tak.html

  39. http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  40. http://dearked.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  41. http://jalanyangberliku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  42. http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  43. http://ezumie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  44. http://kzoeozk.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  45. http://belogwahidaidris.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-segmen-blog-saya-best-tak.html

  46. http://chantekmath.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  47. http://areda91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  48. http://armalchentaputera.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

  49. http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  50. http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  51. http://akakdisebalikpintu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  52. http://annisisshazwina.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  53. http://akutetapaku85.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  54. http://www.ashrafjalil.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  55. http://www.benashaari.com/2011/08/segmen-blog-saya-best-tak.html

  56. http://nurzaituain.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  57. http://cikdayaconan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  58. http://alyajane.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  59. http://sweetaprilgirl.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  60. http://miszsheyla.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  61. http://ahmooyymunchett.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  62. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  63. http://rahmanmohamed.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  64. http://heartylolipop.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  65. http://teamohada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  66. http://notaon9saya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best.html

  67. http://dyadiyana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  68. http://wonderfullythought.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  69. http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  70. http://sweetctie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  71. http://xanahanami.blogspot.com/2011/08/segmen-blog-saya-best-tak.html

  72. http://say-it-freely.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  73. http://cengkihsukepotpet.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  74. http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  75. http://nisagadis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  76. http://shazwanieybubblebloggie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  77. http://nednadrah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  78. http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  79. http://bbyuya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  80. http://umiwalidkusayang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  81. http://miszdejavu77.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  82. http://najihahfara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  83. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  84. http://ecadwinkyasha.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  85. http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/08/al-kisah-ben-ashaari-tanya-blog-saya.html

  86. http://www2.adamainaa.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

  87. http://shutupbomberz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  88. http://cikinaberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  89. http://cikinaberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

100 BLOG dalam tempoh 1 jam ...

  1. http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  2. http://anasweetblueberry.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  3. http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  4. http://apekblogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  5. http://septgurlz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  6. http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  7. http://amyliana86.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  8. http://sarahmuhaimi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  9. http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  10. http://mehmetwie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  11. http://asfarena.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  12. http://shahrizlin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  13. http://shahimarzone.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  14. http://missblogger92.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak_14.html

  15. http://budakshumort.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  16. http://mynameismryna.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-belog-saya-best-tak.html

  17. http://sayesayangorul.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  18. http://kederatmuda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-gua-best-tak.html

  19. http://storyalipapai.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  20. http://syakir27.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  21. http://arayun.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  22. http://ena-fuzz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-kita-best-tak.html

  23. http://gift4blogger.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  24. http://gadislollipops.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  25. http://shasafiez.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  26. http://kauilhamku881204.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  27. http://alyasyaqiera.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  28. http://metzbujang.blogspot.com/2011/08/said-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

  29. http://nalisasyahira.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  30. http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  31. http://tintaberkata.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  32. http://asliezan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  33. http://inisafwan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  34. http://lady-twilightmoon.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  35. http://ainaasposa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  36. http://wagurlz89.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  37. http://shatpunya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  38. http://memoirszara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  39. http://akubersamacahya.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  40. http://farsputra.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  41. http://lassierose.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  42. http://cikji.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  43. http://cerytara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  44. http://cello191.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  45. http://gamalsdaughter.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  46. http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

  47. http://pimpintangan.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  48. http://herba-tihara.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  49. http://scarlettj1.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  50. http://salwaismail.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  51. http://pinkexia.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

  52. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  53. http://zaidatulaznishamsuddin.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  54. http://blog-aku-nie.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  55. http://syuk6692.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  56. http://salimharmanain.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  57. http://hasmahismymother.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  58. http://missina08.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  59. http://missina08.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  60. http://lhthebest12.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  61. http://fakrimiafarhana.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  62. http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  63. http://perempuan-manis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  64. http://erikalurve.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  65. http://naklempang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  66. http://mitchieyusoff.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  67. http://www.trioseposen.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  68. http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  69. http://miraluvly.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  70. http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  71. http://syuesyada.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  72. http://bubu-bobo92.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  73. http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2011/08/abg-beben-tanya-belog-saya-best-tak.html

  74. http://missnadianasir.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  75. http://evalovevo.blogspot.com/2011/08/segmen-ben-ashaari-tanya-blog-saya-best.ht

  76. http://farhah88.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  77. http://roseskalerful.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  78. http://almost-about-me.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  79. http://lalabiela.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  80. http://nooraidarashid.blogspot.com/2011/08/en-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  81. http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  82. http://merpatiputih88.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  83. http://mrspuex.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  84. http://kgbalimbang.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  85. http://asrirayrock.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  86. http://indahitukamu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  87. http://syarafikamaruzzaman.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  88. http://jayhunt89.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  89. http://nurulshaida.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  90. http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  91. http://kehidupankusyurgakukebahagianku.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  92. http://syafiqasmart.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  93. http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  94. http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  95. http://meeyamika.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  96. http://anismelon.blogspot.com/2011/08/segmenben-ashaari-tanya-blog-saya-best.html

  97. http://forbiddentqa.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  98. http://junieoctovian.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  99. http://auliasurihani.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  100. http://aqalili.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  101. http://hafizilmi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

  102. http://kay-akam.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

TUTUP SUDAH ! SELAMAT BERKENALAN SEMUA ...

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI