Blogger blogger pemes berpaling tadah dari ... ! - BEN ASHAARI

Blogger blogger pemes berpaling tadah dari ... !

 

Wah .. menarik sekali ! Ramai rupanya nak berpaling tadah dari syarikat pengiklanan @#$%^& ... Heheh .. rupa-rupanya diorng pon dah sedar yer ? Apa yang diorng sedar ? Ada master tapi dibayar standard spm .. Lebih tepat lagi , buat kerja bagai gila tapi tak berbaloi ..

Sebenarnya ini dah lama aku rasa .. Ada yang kata konon tak pandai la ... itu ini la ... padahal diorng yang tak sedar bahawa sememangnya kita dipergunakan .. Yelah , Trafik berbelas ribu sehari tapi iklan yang dapat ??

Perkara ini aku pernah bincangkan dengan Broframestone ari tu sewaktu bermain air setelah makan durian.. Eceh.. tu pon nak bagitau... Dia sendiri pon kecewa ... Tau tau dah join syarikat iklan cam aku gak .. Sama gak ngan Yuyu Zulaikha , Faizal Fredley dan terbaru aku sendiri ditanya oleh blogger popular ni ha... Fatin Liyana pasal cara pemasangan iklan di dalam blognya ..

Nampaknya ramai dah sedar diri eh .. Yang nak berhijrah pon ramai gak ni ... Ujang9897 pon sedang berusaha untuk mencukupkan syarat untuk memohon akaun di syarikat yg sama dengan aku ni haa.. Cik Epal ? Dia kata dah mohon..

Whoopss... aku tak rasuk sapa sapa ek.. Diorng yang sedar dah ... Yelah , mana tidaknya .. berlaku ketidakadilan yang terang terangan depan mata .. Caittt.... Balik balik muka dia ! Sapa tak bengang !! padahal trafik ciput jer ... Harap glemer je lebih !

57 ulasan:

  1. lek abang ben ! hehe..

    BalasPadam
  2. betuii ! setuju ! tp syarikat iklan apa? *setuju je apa abg ben kta. hehe ^^

    BalasPadam
  3. rasa mcm nk tuka jugak..tp ade simptom malas nak sign up

    rs rugi la pki nuffnang..iklan asek error..lps tu salu xde..lame xdpt duit..muehehe..nk tuka pn tak tau yg mne bgus..innity stakat ni leh brangan jea ==

    BalasPadam
  4. jap jap
    blurrrrrrrrrrr
    tak paham

    BalasPadam
  5. ketidakadilan?? ermmm..apa tu?

    BalasPadam
  6. belalang juga sedang berusaha utk mencukupkan syarat supaya dpt guna iklan mcm d blog ini.

    dah lama frust dgn pengiklan yg itu...

    BalasPadam
  7. like!! memang betol ke.. anak emas je yang dapat banyak.. erkkk..nak tukar tp tak cukup syarat lagi.. trafik low..

    BalasPadam
  8. hek hek~ cam tau je syarikat apa tuh~ ^_^

    BalasPadam
  9. masih tak mampu nk tukar ekekeke setia je la ;p


    mari terjahKhaizarien Blog

    BalasPadam
  10. 2la pasal.. ingat nk follow bro ben dlm innity nie.. tapi tgh berusaha mencukupkan syarat.. susah woo.. T__T

    BalasPadam
  11. sgt stuju ngan abg ben... sy pn dh buang terus ape je yg berkaitan nuffnang dlm blog sy... no more nuff... sy join says je skang...
    syarikat yg abg ben join tu ape?
    gtau lah bole join sama2...

    http://izznchaa.blogspot.com/2011/04/tutorial-saysmy-earning-sy-naik.html

    BalasPadam
  12. terpaksa setia dgn yg sedia ada..
    nk mohon mcm abg ben mmg tak layak lagi.. traffic 200 lebih je sehari =_=

    BalasPadam
  13. CHILL WAHAI ABANG BENG KEBABOM XD

    BalasPadam
  14. mcm tu ker??? tapi saya belum layak nak mohon infinity

    BalasPadam
  15. eh, silap2....innity lols~

    BalasPadam
  16. bro mencarut apa tue? dgn perkara2 dunia nie x perlu sampai mcm tue.. byk lg perkara yg perlu kita risaukan..

    bro, tolong approve komen saya ya

    Entri Panas! Pakej Lengkap Nuffnang :
    Rahsia Terbongar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian 1)

    Rahsia Terbongar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian Akhir)

    BalasPadam
  17. pstt.. btw, siapa yg traffic ciput tp dapat earning byk tu?? busy body jap.. janji tak bgtau org lain.. ekeke!! :)

    BalasPadam
  18. IR tgh hari tdi bru tukar advertlets.. hasilnya wau!.. $$ cepat jer bertambah.. @#$%^& boleh belah!

    BalasPadam
  19. dah dapat tangkap dah syarikat mana.. tapi oleh kerana saya ni tak femes dan traffic cukup2 makan je sehari.. terpaksa lah kekal dengan syarikat ni jugak.. hehe

    BalasPadam
  20. hehe. bro pakai innity tak pakai nuff dah eh.
    tp yg femes2 n otai2 je la kan boleh join sebab rasanya ade t&c nak join iklan ni kan kan

    BalasPadam
  21. assalam...ouwh Fatin Liyana ade tanye arituu...terasa pulok bersalah pd nuffnang sbb termention iklan innity...hak3.gogo Fatin Liyana...berpaling tadahlaa mcm en.Ben...hak3

    BalasPadam
  22. saya rasa nak buang terus semua iklan...hahahah~

    BalasPadam
  23. gtau la syarikat ape. bole hijrah secara besar besaran. :)

    BalasPadam
  24. haha no komen,,,seronok baca komen je..hihi

    BalasPadam
  25. akak jauh lagi ben. sabor je la.

    BalasPadam
  26. hohohho..entry ni khas untuk blogger femes leh r...yang tak femes cm aku..duk diam2...baca je r orang dpt earning brape...huhuhu...traffic tak smpai....

    BalasPadam
  27. trafic rendah lagi ..tak layak kot

    BalasPadam
  28. entri baru.. heheh

    Bukti Nuffnang Dah Takot Dengan Bloggers Femes

    http://www.izamirridzwan.com/2011/04/bukti-nuffnang-dah-takot-dengan-bloggers-femes/

    BalasPadam
  29. traffic tak ckop lagi nk apply.. dah lama pasang niat nie.. hihi

    BalasPadam
  30. aku jauh lagi dari syarat tu bro... tah biler nak sampai ke situ...

    BalasPadam
  31. wahahaha..xmampu lagilah..hukhuk ;(

    BalasPadam
  32. abang ben ! saya tak faham..erkkk..

    BalasPadam
  33. mcm nuff jer tuh...hehehehe.

    xp nk bhijrah ke iklan lain mmg xlepas bro.trafikk xckupp agi.adehhh

    BalasPadam
  34. nak tny sikit la ben..ye ke tu untuk org2 trafik tggi je?berapa ribu sehari trafik br kita layak mohon ye ben?

    BalasPadam
  35. ala tak faham....

    sesiapa ada buat entri pasal nie? tinggalkanlah link...nak juga tahu...

    BalasPadam
  36. haha... nak duk diam2 ugap..sbb xlayak nk wat paper...(sambil gelak bca kumen2 abg Ben)

    BalasPadam
  37. sarah tak mampu nak tukar lagi =.='

    BalasPadam
  38. Rasa2 nak gak bertukar ke lain syarikat ni huhu...

    BalasPadam
  39. maaf ye en.ben...saye tak paham langsung...ish ish ish lembab nye lah kan kan kan

    BalasPadam
  40. Jom ramai2 masuk Innity!! opss..apa? tak leh, trafik tak memenuhi syarat..adei..tak pe..pelan-pelan naik kan trafik..lama2 leh jadi pencakar langit juga..huhu

    BalasPadam
  41. nk tukar jugak!!!!ade mslh ngn tutttt skrng..tngh mncukupkan syrat..

    BalasPadam
  42. bro ben taw dak nuppng da bg sy rm 1.75 sen. wahh kaye! kaye! leh beli jajan mat kool mat kool tuh

    BalasPadam
  43. as salam..sebab tu saya tak pasang iklan kat blog ni.say guna google ads je. berbaloi2 kaat blog utama =)

    oh ya.sebut pasal iklan, zie madini bab2 iklan, memang superb. boleh belajar dari beliau ;)
    lama dah perhati beliau. dari tahun 2006 =)

    http://princessredbloodsnow.blogspot.com/

    BalasPadam
  44. Ellen pun merajuk trus ngan tuttt tu...langsung tak dengar keluhan kitarang...kdg2 rasa tak berbaloi ngan trafik kiter..mana trafik ciput dia bagi iklan berlambak..cam tak adil...syukur sebab akhirnya Ellen dapat juga iklan kat sykt sama ngan Bro Ben...walaupun Ellen ni bukan femes pun...kikiki...

    BalasPadam
  45. memang jauh lagi kot nak tukar iklan yang mcm abg ben nie.. traffik pun keciput je..

    BalasPadam
  46. penuh dengan teka teki. tapi tetap boleh di agak.
    blogger yang famous amos macam encik ben nih boleh la berpaling tadah. yang tak famous dan tak cukup syarat macam saya ni, kena la bersyukur dengan apa yang ada.

    BalasPadam
  47. wahhh..apekah ini??saya budak hingusan x tau pape..saje nyebok ..ngeeee ^_^

    BalasPadam
  48. abe benggg weyyyY~ hari tu cari, tak ada pun T_T

    BalasPadam
  49. nk try advertlets plak pasni

    BalasPadam
  50. nk try advertlets plak pasni

    BalasPadam
  51. he...23x

    amboi... pasal main2 air dengan aku tue mu jangan mention...

    nanti kantoi la orang tahu kita mandi berdua he..23x

    klik link nie untuk ke
    BroFramestone Blog

    BalasPadam
  52. kdg2 bila nak bicara pasal ni, rasa tak layak pulak.. so duduk diam baca pendapat org je laa.. wuu... T__T

    BalasPadam
  53. abang Ben, betullah.. CB sokong.. tuh CB gna syarikat tet lak.. tension nan syarikat tut. mana taknye. trafik naik tapi earning mcm sampah. tension gua ! Hahaha. patotlah gua tak dapat guna mcm abg Ben. tak baca syarat, slumber dftar. Muaahahaha..

    (dtg dr blog IR)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.