Isnin, 7 Mac 2011

Vlog khas buat aku ? BEN ASHAARI hero ?

 

Mak aih... sampai gitu sekali ?? Aku tak layak sebenarnya terima segala penghargaan ni.. Bagi aku , ini semua adalah hasil usaha mereka sendiri selama bergelar blogger ..

Sapa la aku kan ? Sekadar blogger biasa jer... Tak la sampai naikkan beribu ribu blogger atau sampai jadi anak emas mana mana syarikat kan ..

Apa yang aku cuba buat , ialah tunjukkan jalan je.. sapa rajin , maka dialah dapat ... Tak perlu nak maki hamun.. Sepak terajang untuk berjaya dalam bidang yang terlalu luas ini ...

Yang penting , usaha dan ada kemahuan .. Semangat juang pon perlu ada .. Jangan peningkan kepala bila mereka menjerit mengatakan BLOG KITA INI SAMPAH ! .. Sekurangnya kita cuba menghasilkan sesuatu untuk kita dan juga rakan rakan dari mereka yang menjerit itu , tapi tidak berguna langsung kepada negara !

Disini aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat mereka-mereka yang sudi menghabiskan tenaga menaip entri penghargaan buat aku .. Namun , aku tetap mengatakan bahawa aku masih tidak lagi layak untuk menerima penghargaan tersebut ..

Vlog khas yang ditujukan kepada aku , dan aku terharu ... klik sini

Dan entri khas dari blogger .. klik sini

16 komen :

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

heheheh... abang bengg memang patut di buat cenggitu pun.. :)

banyak orang dapat insporasi dari abnag beng~

c-tea berkata... [Reply to comment]

memang itu yang patot bro ben dapat selepas abg ben dapat tepis segala tomahan dalam dunia blog nie...

even ct pendatang baru tengok gaya abg ben wat entry.. macam ramai je yang tak suke abg ben..xpe..ct tetap sokong abg ben

bonadsayang berkata... [Reply to comment]

homaigod.suweet giler la abg ben.bonad tak sampai tahap moksya mcm abg ben tp bonad akan try lebih gigih.wakakakaka

Eyqasara berkata... [Reply to comment]

setuju dengan yuyu... abg ben mmg patot dapat penghargaan... ;) bukan nak mengampu.. tapi ia memang kenyataan.. :)

Hackers berkata... [Reply to comment]

btl2 semua..hackers pon fikir yang sama gak

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply to comment]

u deserve it..
byk membantu newbie..

ari ni kite tlg org..
esok2 org doakan kite pulak..

eppy blogging all =)

NisaAdnan berkata... [Reply to comment]

BENDA YG BAIK DIBALAS DGN SESUATU YG MENGGEMBIRAKAN. INSYAALLAH ^^

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

anggap la die admire bro je la....he he he

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata... [Reply to comment]

hurm..abg ben mmg layak pun daapt pujian..penganugerahan hero malaya ker..sbb skrg ni abg ben mmg kebabommmm!! terhangat di pasaraannn.. sbb abg ben baik hati...menyokong kami yg newbie2 ni..xmustahil lepas ni nanti dapat top ranking gak mcm blogger wanita yang dapat aritu..abg ben versi lelaki..yezzaa!!!

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

Bro Framestone berkata... [Reply to comment]

Ben..

Blog aku pun sampah gak.... [kaat orang tuueeee la kan]

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

solo molo berkata... [Reply to comment]

hidup Abg Ben !!!~

mas.saari berkata... [Reply to comment]

u deserve it!

Diari-Selebriti-Mama berkata... [Reply to comment]

saya suka..bagaikan resmi padi..makin berisi makin menunduk.semoga makin maju blog en ben.

Zool Blogger berkata... [Reply to comment]

dah tahap selebriti dah broo...
siap ada buat vlog khas tu.. caiiyok

ZooL

cik pulau berkata... [Reply to comment]

abg ben memang layak dapat sume tu...
teruskan menjadi inspirasi kami... ^^,

Republic Aku berkata... [Reply to comment]

dalam 10 orang 1 orang meyampah dgn kita ...itu kira ok laaa.....sebab ada 9 orang lagi cinta dan kaseh kepada kita....best tu ramai!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI