Vlog khas buat aku ? BEN ASHAARI hero ?

 

Mak aih... sampai gitu sekali ?? Aku tak layak sebenarnya terima segala penghargaan ni.. Bagi aku , ini semua adalah hasil usaha mereka sendiri selama bergelar blogger ..

Sapa la aku kan ? Sekadar blogger biasa jer... Tak la sampai naikkan beribu ribu blogger atau sampai jadi anak emas mana mana syarikat kan ..

Apa yang aku cuba buat , ialah tunjukkan jalan je.. sapa rajin , maka dialah dapat ... Tak perlu nak maki hamun.. Sepak terajang untuk berjaya dalam bidang yang terlalu luas ini ...

Yang penting , usaha dan ada kemahuan .. Semangat juang pon perlu ada .. Jangan peningkan kepala bila mereka menjerit mengatakan BLOG KITA INI SAMPAH ! .. Sekurangnya kita cuba menghasilkan sesuatu untuk kita dan juga rakan rakan dari mereka yang menjerit itu , tapi tidak berguna langsung kepada negara !

Disini aku ingin mengucapkan jutaan terima kasih buat mereka-mereka yang sudi menghabiskan tenaga menaip entri penghargaan buat aku .. Namun , aku tetap mengatakan bahawa aku masih tidak lagi layak untuk menerima penghargaan tersebut ..

Vlog khas yang ditujukan kepada aku , dan aku terharu ... klik sini

Dan entri khas dari blogger .. klik sini

16 ulasan:

  1. heheheh... abang bengg memang patut di buat cenggitu pun.. :)

    banyak orang dapat insporasi dari abnag beng~

    BalasPadam
  2. memang itu yang patot bro ben dapat selepas abg ben dapat tepis segala tomahan dalam dunia blog nie...

    even ct pendatang baru tengok gaya abg ben wat entry.. macam ramai je yang tak suke abg ben..xpe..ct tetap sokong abg ben

    BalasPadam
  3. homaigod.suweet giler la abg ben.bonad tak sampai tahap moksya mcm abg ben tp bonad akan try lebih gigih.wakakakaka

    BalasPadam
  4. setuju dengan yuyu... abg ben mmg patot dapat penghargaan... ;) bukan nak mengampu.. tapi ia memang kenyataan.. :)

    BalasPadam
  5. btl2 semua..hackers pon fikir yang sama gak

    BalasPadam
  6. u deserve it..
    byk membantu newbie..

    ari ni kite tlg org..
    esok2 org doakan kite pulak..

    eppy blogging all =)

    BalasPadam
  7. BENDA YG BAIK DIBALAS DGN SESUATU YG MENGGEMBIRAKAN. INSYAALLAH ^^

    BalasPadam
  8. anggap la die admire bro je la....he he he

    BalasPadam
  9. hurm..abg ben mmg layak pun daapt pujian..penganugerahan hero malaya ker..sbb skrg ni abg ben mmg kebabommmm!! terhangat di pasaraannn.. sbb abg ben baik hati...menyokong kami yg newbie2 ni..xmustahil lepas ni nanti dapat top ranking gak mcm blogger wanita yang dapat aritu..abg ben versi lelaki..yezzaa!!!

    Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  10. Ben..

    Blog aku pun sampah gak.... [kaat orang tuueeee la kan]

    klik link nie untuk ke
    BroFramestone Blog

    BalasPadam
  11. saya suka..bagaikan resmi padi..makin berisi makin menunduk.semoga makin maju blog en ben.

    BalasPadam
  12. dah tahap selebriti dah broo...
    siap ada buat vlog khas tu.. caiiyok

    ZooL

    BalasPadam
  13. abg ben memang layak dapat sume tu...
    teruskan menjadi inspirasi kami... ^^,

    BalasPadam
  14. dalam 10 orang 1 orang meyampah dgn kita ...itu kira ok laaa.....sebab ada 9 orang lagi cinta dan kaseh kepada kita....best tu ramai!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI