Dapur Tanpa Sempadan...

Rabu, 13 April 2011

GEGAR 1000 BLOG : BONUS DAN TUTUP ~

 

Hurm... kenyang dah ? Jom kita gegar untuk kali terakhir sebelum aku gegar dengan segmen baru.. hhehehe ...

Kali ni aku nak bagi satu soalan jer .. sbb bonus kan .. heehhe ... jadi malas nak bagi korang bergegar otak tu .. Maka aku permudahkan soalan.. ok ?

Soalannya berbunyi ... jeng jeng jeng ..

" ISTIMEWA DI ANTARA YANG ISTIMEWA "

Dapat ? Sila telefon aku dan berikan jawapannya.. hahahha.. rileks arrr.. guwau jek ... Cam biasa.. bila dah dapat jawapan tu , sila buat entri.. jangan lupa header .. jangan lupa linkkan ke entri ini .. dan tajuk : SELAMAT TINGGAL BEN ASHAARI ... uhuks ..

Lupa lak.. g check kat BENASHAARI2 dalam kumpulan BONUS ..

Untuk menghantar jawapan , sertakan sekali dengan url di ruangan komen nanti .. Tutup .. jam 4 petang .. lama la pulak.. tamo.. tutup jam 330 petang.. korang ada sejam untuk geledah .. Selepas 330 takde jawapan , maka .. SELAMAT TINGGAL KORANG ! 

Silalah mula ..

16 komen :

akma berkata... [Reply to comment]

erkss.

tak boleh bagi extra clue ke abang ben?

axelida berkata... [Reply to comment]

hah? nak selongkar 999 blog ke nih (tolak 1 blog saya nyer hehe) aduhh jatuh terduduk ateh kusi dah ni

mynameismy berkata... [Reply to comment]

busy youuu..
xpe. den bagi chance kat yg lain2 yek.
gudluck!;)

Raziq Syahmi berkata... [Reply to comment]

memningkan nk pkir.. hehe

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

carik dari kumpulan bonus ke ni abang ben? ops...terkantoi lak tengah blogwalking..

cik Ida berkata... [Reply to comment]

mak aih! tu je clue die.. ni kena geledah habess nie.. hikss..

wana_wani berkata... [Reply to comment]

pening nie....jab g kena geledah

Noriz berkata... [Reply to comment]

huhu...blur :(

アヌム ちゃん~~ berkata... [Reply to comment]

sunah: cpt2 cari jwpn..boleh la copy.hik2

d' zaro berkata... [Reply to comment]

mari kita sambut!!

Ayu Hashim berkata... [Reply to comment]

en.ben... xpaham soklan niee... apa pun jgnlah tutuppppppp.... *sambil garu kepala* hehehhee

MamaEma berkata... [Reply to comment]

jawapannya..blog saya sendiri kot...hehehe

FaRhAna JoHaRi berkata... [Reply to comment]

ala...mencik..mencik..baru tgk blog abg ben..dah nk dekat kul4..melepas lagi..huh!!

Dekcik berkata... [Reply to comment]

terlambat sudah..huhu..

mizzkechique berkata... [Reply to comment]

grrr...ms ni sy ngah meeting!!!

kAmi dAn mEreKa!! berkata... [Reply to comment]

aish, lambat plak kite tau sal segmen penutup ni,
dah ketinggalan,

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI