GEGAR 1000 BLOG : BONUS DAN TUTUP ~

 

Hurm... kenyang dah ? Jom kita gegar untuk kali terakhir sebelum aku gegar dengan segmen baru.. hhehehe ...

Kali ni aku nak bagi satu soalan jer .. sbb bonus kan .. heehhe ... jadi malas nak bagi korang bergegar otak tu .. Maka aku permudahkan soalan.. ok ?

Soalannya berbunyi ... jeng jeng jeng ..

" ISTIMEWA DI ANTARA YANG ISTIMEWA "

Dapat ? Sila telefon aku dan berikan jawapannya.. hahahha.. rileks arrr.. guwau jek ... Cam biasa.. bila dah dapat jawapan tu , sila buat entri.. jangan lupa header .. jangan lupa linkkan ke entri ini .. dan tajuk : SELAMAT TINGGAL BEN ASHAARI ... uhuks ..

Lupa lak.. g check kat BENASHAARI2 dalam kumpulan BONUS ..

Untuk menghantar jawapan , sertakan sekali dengan url di ruangan komen nanti .. Tutup .. jam 4 petang .. lama la pulak.. tamo.. tutup jam 330 petang.. korang ada sejam untuk geledah .. Selepas 330 takde jawapan , maka .. SELAMAT TINGGAL KORANG ! 

Silalah mula ..

16 ulasan:

  1. erkss.

    tak boleh bagi extra clue ke abang ben?

    BalasPadam
  2. hah? nak selongkar 999 blog ke nih (tolak 1 blog saya nyer hehe) aduhh jatuh terduduk ateh kusi dah ni

    BalasPadam
  3. busy youuu..
    xpe. den bagi chance kat yg lain2 yek.
    gudluck!;)

    BalasPadam
  4. carik dari kumpulan bonus ke ni abang ben? ops...terkantoi lak tengah blogwalking..

    BalasPadam
  5. mak aih! tu je clue die.. ni kena geledah habess nie.. hikss..

    BalasPadam
  6. pening nie....jab g kena geledah

    BalasPadam
  7. sunah: cpt2 cari jwpn..boleh la copy.hik2

    BalasPadam
  8. en.ben... xpaham soklan niee... apa pun jgnlah tutuppppppp.... *sambil garu kepala* hehehhee

    BalasPadam
  9. jawapannya..blog saya sendiri kot...hehehe

    BalasPadam
  10. ala...mencik..mencik..baru tgk blog abg ben..dah nk dekat kul4..melepas lagi..huh!!

    BalasPadam
  11. grrr...ms ni sy ngah meeting!!!

    BalasPadam
  12. aish, lambat plak kite tau sal segmen penutup ni,
    dah ketinggalan,

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009