GEGAR LAGI - ROUND 1

-TUTUP.... DAH ADA PEMENANG -

Untuk sertai segmen/game ni , sila buat satu entri baru ..

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : AKU VS BEN ASHAARI : ROUND 1 dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila jawapan soalan soalan ini ... Rujuk SENARAI BLOG di SINI
    1. Bilakah SEGMEN GEGAR LAGI ini dilancarkan ?
    2. Berapa banyakkah blog yang menyertai segmen ini ?
    3. Apakah nama manja blogger yang mengupdate senarai blog GEGAR LAGI ini ?
    4. Soalan berdasarkan KUMP 1 : Siapakah yang suka membebel ? Berikan url blognya..
    5. image siapakah nama blogger ini dan apakah url blognya ?

Tu jer .. Hantar jawapan anda dengan meninggalkan url blog beserta jawapan ke ruangan komen ini ..

Cara nak hantar adalah seperti begini : url blog + jawapan ... www.benashaari.com ( jawapan 1 : 1hb April 2010 , jawapan 2 : 9 blog , jawapan 3 : joe wings , jawapan 4 : www.benashaari.com , jawapan 5 : minah dan url blog www.minah.com )

Kena jawab macam tu.. selain dari yang ini , secara automatiknya ditolak .. ok ? Mulakan sekarang !!!

48 ulasan:

  1. panjangnyer soklan ;p

    apisv2.com

    BalasPadam
  2. aduh..susahnya..sapa minah tu plak..adehhh

    BalasPadam
  3. wah mcm best je nak join www.menulisdenganhati.blogspot.com

    BalasPadam
  4. alamak eeeeeeeee minah tu sape erk ... pacar abg ke .. huhuhuhu

    BalasPadam
  5. alamak, macam mane nak join ni :| hadoi

    BalasPadam
  6. adoiii
    yg 1-4 blh jwb
    tp...minah tu lak kAntoi lak...

    BalasPadam
  7. meh aaaiii... pening ni.. huhu..

    BalasPadam
  8. hadoihhh....bepusing bijik mate awok..

    BalasPadam
  9. hurm...... I tau I mmng tak layak join segmen ni. :(

    BalasPadam
  10. erk. da lame ke nih?? terlepas! mesti dah ade pemenang!T_T

    BalasPadam
  11. apekah..
    tgk ape dah jadi...
    aku tgk semua muka gegirls ni sama je dah jadinya...
    bala ni bala....

    BalasPadam
  12. eh. silap. penyertaan ke-2 tu, tarik balik. katek group 7. ekeke

    BalasPadam
  13. siap!! Tercicir sumthing td.. T_T
    wuwuwuwu

    BalasPadam
  14. open discussion guys...
    i think i know sape punye gambar tu..but aku tak tahu sape la kuat bebel tuh...anyone wanna trade jawapan...then lets quickness decide the winner???

    BalasPadam
  15. abg ben...bg klu kat soklan no.5 tu plizzz.....group bpe budak tu??? huhuh

    BalasPadam
  16. masuk jer... nak join gegaran ni... susah sikit... isk3 :-(

    BalasPadam
  17. huhuhu... dh berusaha mencari jawapan... soalan 4 ngan 5 jer x dpt lagi mencari...

    BalasPadam
  18. as salam..
    mencabar sungguh.. hehe..
    sila join contest yang dy buat !..

    http://dady-rahman.blogspot.com/2011/04/header-dan-entry-terbaik.html

    BalasPadam
  19. pinky sudah join! ;p
    betul ke tidak ntah..huhu

    BalasPadam
  20. uhh..tengah blurr..
    ada 2 nama ni dalam profile beliau. plus katek tertaip dua kali punya nama blog.
    grr...

    kurung katek dalam reban =_=

    BalasPadam
  21. korang xtaw lagi ea spe minah tu?? haha..

    BalasPadam
  22. macam penah jumpa minah tu kat 1tube

    BalasPadam
  23. nk join tp x thu ler tol ke x...hentam jelah hihihihi

    BalasPadam
  24. dah join...entah jawapan betul ke tak

    BalasPadam
  25. alamak....susanyee..bab bebel tuh... ;(

    BalasPadam
  26. eh x alert plak cara nak jawab mesti macam tu. lambat dah, pheww.

    BalasPadam
  27. ok, jawapan. sharing is caring~

    yuyukstandalone

    yang bebel tu..tengok2 dalam list tu..50/50.

    tapi bebel tu..tengok berapa entri kot. maka..

    encik ben.
    no. 60.

    haha

    BalasPadam
  28. gr..blurr ni.
    katek oo katek.berapa ramia yang join ni?
    group no. 1 pun dah ada 2 blog tertaip dua kali.

    gr...
    ekeke~

    BalasPadam
  29. http://selendanqburuk.blogspot.com/2011/04/aku-vs-ben-ashaari-round-1.html

    BalasPadam
  30. saya terlupa sesuatu...ni jawapannya

    BalasPadam
  31. tersilap jawab td...aku try lagi...hehehe

    BalasPadam
  32. HAHAHAHAAHAA...

    ala korang kire aje semua... yang ada double link tu PCB punye kerja.... lalalalallaa.... hahahaha....

    BalasPadam
  33. oh saya menang!
    terima kasih abang ben! ^___________*

    BalasPadam
  34. alamak.dah terlambat....adoi

    BalasPadam
  35. dah 2 jam berlalu...adehh..conpem2 xsempat nak join..xpe2..next question la..wuuu T__Tv

    BalasPadam
  36. azrijohan, join je~
    selagi takde pengumuman pemenang, join je~
    never say "its to late ok~"

    kepada yang nak jawapan antara yang tepat2 kat atas, boleh terjah blog saya. sharing ios caring~
    free backlink =p

    BalasPadam
  37. katek!!! grr..

    kalau silap tang no. blog, siap aa.
    ni dah ada sangkar burung ni~
    nak kurung katek dalam ni.
    haha~

    BalasPadam
  38. adusss...soklan lain leh jawab..muka minah tu xtaw lak sapa orgnye..melepass lar lagi...:(

    BalasPadam
  39. huk aloh..tlepas plok..bru balik clas..huwawawa

    BalasPadam
  40. wakakkaka.. tgh keje kn de org suh buke blog Abg Ben..adessss.. :"> blushin2 =) :p teka siapa saya..teka laa.. =) ( abg ben jgn approve ni klu lom de pemenang :p)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.