Isnin, 18 April 2011

GEGAR LAGI - ROUND 1

-TUTUP.... DAH ADA PEMENANG -

Untuk sertai segmen/game ni , sila buat satu entri baru ..

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : AKU VS BEN ASHAARI : ROUND 1 dan linkkan ke entri ini ..
  3. Sila jawapan soalan soalan ini ... Rujuk SENARAI BLOG di SINI
    1. Bilakah SEGMEN GEGAR LAGI ini dilancarkan ?
    2. Berapa banyakkah blog yang menyertai segmen ini ?
    3. Apakah nama manja blogger yang mengupdate senarai blog GEGAR LAGI ini ?
    4. Soalan berdasarkan KUMP 1 : Siapakah yang suka membebel ? Berikan url blognya..
    5. image siapakah nama blogger ini dan apakah url blognya ?

Tu jer .. Hantar jawapan anda dengan meninggalkan url blog beserta jawapan ke ruangan komen ini ..

Cara nak hantar adalah seperti begini : url blog + jawapan ... www.benashaari.com ( jawapan 1 : 1hb April 2010 , jawapan 2 : 9 blog , jawapan 3 : joe wings , jawapan 4 : www.benashaari.com , jawapan 5 : minah dan url blog www.minah.com )

Kena jawab macam tu.. selain dari yang ini , secara automatiknya ditolak .. ok ? Mulakan sekarang !!!

48 komen :

apisv2 berkata... [Reply to comment]

panjangnyer soklan ;p

apisv2.com

Hackers berkata... [Reply to comment]

aduh..susahnya..sapa minah tu plak..adehhh

EJA berkata... [Reply to comment]

wah mcm best je nak join www.menulisdenganhati.blogspot.com

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

alamak eeeeeeeee minah tu sape erk ... pacar abg ke .. huhuhuhu

Qiszana berkata... [Reply to comment]

mencabar ....

Sheril (thePrincess) berkata... [Reply to comment]

alamak, macam mane nak join ni :| hadoi

akutetapaku.com berkata... [Reply to comment]

adoiii
yg 1-4 blh jwb
tp...minah tu lak kAntoi lak...

EYQASARA berkata... [Reply to comment]

meh aaaiii... pening ni.. huhu..

hayatunfadzila berkata... [Reply to comment]

hadoihhh....bepusing bijik mate awok..

Shafiq Hashim berkata... [Reply to comment]

Macam sush ja soalan..hemm

アヌム ちゃん~~ berkata... [Reply to comment]

susahnyeeee~huhu

inibelog berkata... [Reply to comment]

dah..!!

Tasha berkata... [Reply to comment]

hurm...... I tau I mmng tak layak join segmen ni. :(

mynameismy berkata... [Reply to comment]

erk. da lame ke nih?? terlepas! mesti dah ade pemenang!T_T

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata... [Reply to comment]

apekah..
tgk ape dah jadi...
aku tgk semua muka gegirls ni sama je dah jadinya...
bala ni bala....

... berkata... [Reply to comment]

eh. silap. penyertaan ke-2 tu, tarik balik. katek group 7. ekeke

Maryam berkata... [Reply to comment]

siap!! Tercicir sumthing td.. T_T
wuwuwuwu

asyrafNAKjadiLEBIHbaik berkata... [Reply to comment]

open discussion guys...
i think i know sape punye gambar tu..but aku tak tahu sape la kuat bebel tuh...anyone wanna trade jawapan...then lets quickness decide the winner???

LINDAHERY berkata... [Reply to comment]

abg ben...bg klu kat soklan no.5 tu plizzz.....group bpe budak tu??? huhuh

yangbaik berkata... [Reply to comment]

masuk jer... nak join gegaran ni... susah sikit... isk3 :-(

Anime 4 Sale berkata... [Reply to comment]

huhuhu... dh berusaha mencari jawapan... soalan 4 ngan 5 jer x dpt lagi mencari...

mujahid berkata... [Reply to comment]

as salam..
mencabar sungguh.. hehe..
sila join contest yang dy buat !..

http://dady-rahman.blogspot.com/2011/04/header-dan-entry-terbaik.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply to comment]

pinky sudah join! ;p
betul ke tidak ntah..huhu

... berkata... [Reply to comment]

uhh..tengah blurr..
ada 2 nama ni dalam profile beliau. plus katek tertaip dua kali punya nama blog.
grr...

kurung katek dalam reban =_=

Salam berkata... [Reply to comment]

korang xtaw lagi ea spe minah tu?? haha..

Malek Ku berkata... [Reply to comment]

macam penah jumpa minah tu kat 1tube

Eja GaNu berkata... [Reply to comment]

nk join tp x thu ler tol ke x...hentam jelah hihihihi

Puteri Kasih berkata... [Reply to comment]

dah join...entah jawapan betul ke tak

LittleGurl berkata... [Reply to comment]

alamak....susanyee..bab bebel tuh... ;(

Nana berkata... [Reply to comment]

eh x alert plak cara nak jawab mesti macam tu. lambat dah, pheww.

~cik shanashaida~ berkata... [Reply to comment]

uit..terasa ssh lak.. ^_^

... berkata... [Reply to comment]

ok, jawapan. sharing is caring~

yuyukstandalone

yang bebel tu..tengok2 dalam list tu..50/50.

tapi bebel tu..tengok berapa entri kot. maka..

encik ben.
no. 60.

haha

... berkata... [Reply to comment]

gr..blurr ni.
katek oo katek.berapa ramia yang join ni?
group no. 1 pun dah ada 2 blog tertaip dua kali.

gr...
ekeke~

Dayanqphrofile berkata... [Reply to comment]

http://selendanqburuk.blogspot.com/2011/04/aku-vs-ben-ashaari-round-1.html

hitammanis berkata... [Reply to comment]

salam, saya nak cuba.....

DiDa Licious berkata... [Reply to comment]

nak meniru ...boleh? (",)v

hitammanis berkata... [Reply to comment]

saya terlupa sesuatu...ni jawapannya

Puteri Kasih berkata... [Reply to comment]

tersilap jawab td...aku try lagi...hehehe

putERi-kAtEk berkata... [Reply to comment]

HAHAHAHAAHAA...

ala korang kire aje semua... yang ada double link tu PCB punye kerja.... lalalalallaa.... hahahaha....

cik Ida berkata... [Reply to comment]

oh saya menang!
terima kasih abang ben! ^___________*

azrijohan berkata... [Reply to comment]

alamak.dah terlambat....adoi

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

dah 2 jam berlalu...adehh..conpem2 xsempat nak join..xpe2..next question la..wuuu T__Tv

KITA berkata... [Reply to comment]

melopeh dahhh

... berkata... [Reply to comment]

azrijohan, join je~
selagi takde pengumuman pemenang, join je~
never say "its to late ok~"

kepada yang nak jawapan antara yang tepat2 kat atas, boleh terjah blog saya. sharing ios caring~
free backlink =p

... berkata... [Reply to comment]

katek!!! grr..

kalau silap tang no. blog, siap aa.
ni dah ada sangkar burung ni~
nak kurung katek dalam ni.
haha~

FaRhAna JoHaRi berkata... [Reply to comment]

adusss...soklan lain leh jawab..muka minah tu xtaw lak sapa orgnye..melepass lar lagi...:(

nadiemsharmz berkata... [Reply to comment]

huk aloh..tlepas plok..bru balik clas..huwawawa

Misz Ayu berkata... [Reply to comment]

wakakkaka.. tgh keje kn de org suh buke blog Abg Ben..adessss.. :"> blushin2 =) :p teka siapa saya..teka laa.. =) ( abg ben jgn approve ni klu lom de pemenang :p)

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI