Khamis, 7 April 2011

Kalau UJANG ada ZAKI , BEN ASHAARI ada ??

 

" Ni ke blog perasan diva. mmg amat la sesuai.
   "menang contest, review blog" LOL.
"

Haa... pengomen yang bernama AHMAD tapi tiada profil.. hahaha.. baru mai ke AHMAD ?  Hamboi... toksah la lagu tu haaihh .. Tak pernah perasan diva pon.. ada nampak tulis diva ke kat header atau mana mana ?? Tulis SANTAI lagi ada laa.. hehehe..

Menang Contest , Review Blog .. Ke korang nak duit ?? Takat bagi RM 100 ? Seronokah ?? Nak duit atau pembaca blog yang mana boleh menambahkan lagi minat berblog ?

Kadang kadang bila kita pikir guna jari kaki , maka tu la yang kita dapat .. Asal masuk contest nak duit ! Padahal inilah medan promosi blog yang paling mudah !! Aparaa...

Ahmad.. hang ngan Zaki p main guli boleh ??

54 komen :

Tasha berkata... [Reply to comment]

hahaha....dah lama tak main guli

NiSha berkata... [Reply to comment]

ahmad la pulak... aiisshh..

Uptown Lady berkata... [Reply to comment]

kalau ujang ada zaki, abg Ben ada blog 'bersantai bersama Ben Ashaari' yg org lain memang tak kan ada..kan?
:)

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

nama da sedap..perangai

TaufiqHafiidh berkata... [Reply to comment]

Brader Ben...itu Ahmad Albab yg punyaaaaaaa kot.....hahaha

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

zaki....ahmad.. digabungkan..jadi ahmad zaki... nama dah lawa...tapi....:)

c-tea berkata... [Reply to comment]

amat gn zaki

kawan baik

superelle berkata... [Reply to comment]

bang beng..depa lagu tu pasai depa tak sempoi mcm lu...

MamaEma berkata... [Reply to comment]

ahmad albab kot...

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply to comment]

ada jugak?
nama melayu..hurmm nape melayu nk tentang melayu?
bile melayu nak berjaya cmni? alahaii~

Amirah Adnan berkata... [Reply to comment]

mane2 ahmad komen?
ahmad jeles sebab blog dye takdek org nak view..haha

shanas berkata... [Reply to comment]

hahahaha...

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

erk...aiyokkk...

waN Mohd Salim berkata... [Reply to comment]

hahahaha ahmad albab baik ade nyer .. kalau ahmad albob cm ne beb

FarHANa aZwA berkata... [Reply to comment]

haha tergelak guling2 ... @___@

GreenAppleKu.com berkata... [Reply to comment]

Ganas ayat En. Ben, FIKIR GUNA JARI KAKI..haha dalam maksud tersirat tu. Jangan ada yang makan kaki dah ler.

Saya rasa, Ahmad ni budak baru belajar. Dan perlukan banyak tunjuk ajar dari semua. Belum kenal dan tahu sepak terajang dunia blog. Penyakit P.H.D nya perlu di ubati segera.

TERJAH SLOT BSS berkata... [Reply to comment]

xpe abg ben..pe2 pn gegarkan lg segmen bg terbabommmmmmm...

Salim Harmanain berkata... [Reply to comment]

ala manusia macam ni...
jeles je lebih..
abg ben tanya balik..
ko ade blog mcm ni..??
klu xde diam je..
ayat kejam.. ;p

cBk berkata... [Reply to comment]

abg ben..jgn kisah sngt komen bdk2 camtuhh..dia dngki atas kejayaan abg ben...huhu..pape pom..saya suka baca kt blog abg ben..mmg santai n simple

qemaishak berkata... [Reply to comment]

pandai ke ahmad tu main guli? santai pun leh tertukar dgn diva emmmmmmm..

Elle Elyssa berkata... [Reply to comment]

jeles kat abg ben ler tu

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

hihihi


gelakkan lagi pasal zaki

http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/dumb-and-dumber.html

mcm ni lah berkata... [Reply to comment]

usop wilcha lagi diva,..

syuwai berkata... [Reply to comment]

WAH~ kirim salam sama si ahmad tu..hakhakhak

dia tu peminat gelap en.ben tu tp x tau mcm na nak ekspresikan rasa sayang beliau kat en.ben

muehehehehe;p

Ainul Hayat berkata... [Reply to comment]

Setuju ngan Abg Ben. Medan promosi yang paling mudah

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

entah2 orang yang sama...

ahmad zaki..miahahahha~

jom main bola beracun..huhu~

Mama Kembar 3 berkata... [Reply to comment]

lerr apa kes laa nih tak abih abih dengki ngan ben nih... sian ben, dah banyak tlg bloggers pun, ada je yg nak mengutuk *sigh*

agree ngan ben, dpt pembaca blog laa best. mmg ler dpt duit pun best, tp duit abih kat situ ja. pembaca blog plak kalau dah berkenan ngan blog kita, maka diorang akan slalu singgah lagi. bila ramai readers, baru laa best berblog kan? semangat gitu.

Ija Zambry berkata... [Reply to comment]

tipikal 'ahmad' (melayu). phd memanjang.

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

wahai AHMAD BUKAN ALBAB eh

ahmad buat lah contest .. pahtu bagi lah uwang besar agak2 leh la beli rantai emas sampai ke kaki ..hehek

ni mesti kawan zaki ni ..alaaa menciii .. haha ..ape la kamu ni ..isy2 .. nak kerat ibu kaki dia ..yeyyy

Akid azami berkata... [Reply to comment]

keh keh.. main guli.. Baik punya bang! :D

eyna azmi berkata... [Reply to comment]

hahahaaha jom main guli ....
part yang fikir guna jari kaki tu yang best tu

gaung berkata... [Reply to comment]

ahmad dan zaki adalah rakan karib yang ponteng skola time cikgu KH ajar pasai marketing statergy

tiba tiba teringat medan ikan bakar di melaka..

mynameismy berkata... [Reply to comment]

adek badeq zaki kot. tak pun tu pun zaki agagagagaga

Fauzan 'Jahn' Abas berkata... [Reply to comment]

saya kenal seorang yang bernama ahmad zaki tapi rasanya takdelah macam ahmad dan zaki berdua ni..hahaha...

lantak p ah org nak diva divana ke kau takde blog ke nak diva, kan diri.. oh.. takde profil..lupa...hahaha,

kpd bro Ben... steady! silalah review blog kitorang lagi supaya trafik kami bertambah..hahah!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata... [Reply to comment]

ada la tu tak puas ati tu abg ben..jeles kot...tak baek hasad2 dengki nie..tapi takpo la..redhakan aje..abng ben dpt byk pahala kalau bsbr.. =)

MuMMy CHoMell berkata... [Reply to comment]

OOwh Ahmad Zaki kot.. yg br jew terlepas dr umah tanjung rambutan?! hati2 Mr. Ben...kih3x!!

Aperaaa dorg nih.. hasad dengki penyakit ati.. huhuhu

topimagine berkata... [Reply to comment]

haha.. itu jenis orang yang ada Phd la tu :)


BUAT SEGMEN BLOGLIST NE ORANG KEDEKUT JE???

Syue Mustafa berkata... [Reply to comment]

Ini ler sikap orang Melayu yang dibenci. Ada PHD. Tak boleh nengok orang lain maju.

Umie Nur'Ain berkata... [Reply to comment]

hye...blog yg menarik and luarbiasa heybat...slm kenal buat u alls...ain baru ag dalam dunia blogger nie,kalau ada masa intai2 lah blog ain kay...tq...
http://ratu2010ain.blogspot.com

Anak Ulu Cheka berkata... [Reply to comment]

ade jugak gitu yekk

elok dah tu main guli dua butir hehehe

GemukCantik berkata... [Reply to comment]

haha. muncul lg pengecut, buatlah with profile. bru terasa nikmat, nk juga tgk wajah pengkritik terhebat. kan? kan?

Hafiy Johari berkata... [Reply to comment]

guli guli guling guling..

bedpet berkata... [Reply to comment]

haish. sorg zaki. sorg ahmad. mcm2 anon ni. huhu

NoRMa aZurA iSMaiL berkata... [Reply to comment]

haih, xfaham..sowie

Dea berkata... [Reply to comment]

Mari kita bermain guli bersama sama haha

putribongsu berkata... [Reply to comment]

"encik ahmad! encik ahmad! ni ada 2 org mahu mintak kerja"

dia tak cukup jari kaki kot... :D

cik pulau berkata... [Reply to comment]

cettt.. cam apa daa..
sape dia tu?? doktor?? ahli muzik??? tukang cuci??
pi main jauh2.. hahaha

ainHafiqhin berkata... [Reply to comment]

alahaiii...macam2. si ahmad jelez kot..hmmm

♥sophie♥ berkata... [Reply to comment]

guli ini AHMAD yg PUNYA,, HAHAHA

ahmad berkata... [Reply to comment]

i knw ur blog frm this entry

http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/2011/04/mc.html#comments

akma berkata... [Reply to comment]

AHMAD ni... haishhhhh.

buat malu org kampung saye je. *winkkkk.

♥ moy ♥ berkata... [Reply to comment]

ISH. ISH......ahmad anak pak mat nih laaa..

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata... [Reply to comment]

haha..sabo jela...zaki dan ahmad..

risa berkata... [Reply to comment]

en.ben..kengkadang menda2 macam ni lah yg buatkan kite semakin semangat..betul tak? semakin kite dikutuk semakin murah rejeki ALLAH beri..harap2 en.ben terus berblog dengan jayanya..bab2 vlog tu kasi buang malu eh...ado kono mengono erks

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI