Kalau UJANG ada ZAKI , BEN ASHAARI ada ??

 

" Ni ke blog perasan diva. mmg amat la sesuai.
   "menang contest, review blog" LOL.
"

Haa... pengomen yang bernama AHMAD tapi tiada profil.. hahaha.. baru mai ke AHMAD ?  Hamboi... toksah la lagu tu haaihh .. Tak pernah perasan diva pon.. ada nampak tulis diva ke kat header atau mana mana ?? Tulis SANTAI lagi ada laa.. hehehe..

Menang Contest , Review Blog .. Ke korang nak duit ?? Takat bagi RM 100 ? Seronokah ?? Nak duit atau pembaca blog yang mana boleh menambahkan lagi minat berblog ?

Kadang kadang bila kita pikir guna jari kaki , maka tu la yang kita dapat .. Asal masuk contest nak duit ! Padahal inilah medan promosi blog yang paling mudah !! Aparaa...

Ahmad.. hang ngan Zaki p main guli boleh ??

54 ulasan:

  1. hahaha....dah lama tak main guli

    BalasPadam
  2. ahmad la pulak... aiisshh..

    BalasPadam
  3. kalau ujang ada zaki, abg Ben ada blog 'bersantai bersama Ben Ashaari' yg org lain memang tak kan ada..kan?
    :)

    BalasPadam
  4. Brader Ben...itu Ahmad Albab yg punyaaaaaaa kot.....hahaha

    BalasPadam
  5. zaki....ahmad.. digabungkan..jadi ahmad zaki... nama dah lawa...tapi....:)

    BalasPadam
  6. bang beng..depa lagu tu pasai depa tak sempoi mcm lu...

    BalasPadam
  7. ada jugak?
    nama melayu..hurmm nape melayu nk tentang melayu?
    bile melayu nak berjaya cmni? alahaii~

    BalasPadam
  8. mane2 ahmad komen?
    ahmad jeles sebab blog dye takdek org nak view..haha

    BalasPadam
  9. hahahaha ahmad albab baik ade nyer .. kalau ahmad albob cm ne beb

    BalasPadam
  10. haha tergelak guling2 ... @___@

    BalasPadam
  11. Ganas ayat En. Ben, FIKIR GUNA JARI KAKI..haha dalam maksud tersirat tu. Jangan ada yang makan kaki dah ler.

    Saya rasa, Ahmad ni budak baru belajar. Dan perlukan banyak tunjuk ajar dari semua. Belum kenal dan tahu sepak terajang dunia blog. Penyakit P.H.D nya perlu di ubati segera.

    BalasPadam
  12. xpe abg ben..pe2 pn gegarkan lg segmen bg terbabommmmmmm...

    BalasPadam
  13. ala manusia macam ni...
    jeles je lebih..
    abg ben tanya balik..
    ko ade blog mcm ni..??
    klu xde diam je..
    ayat kejam.. ;p

    BalasPadam
  14. abg ben..jgn kisah sngt komen bdk2 camtuhh..dia dngki atas kejayaan abg ben...huhu..pape pom..saya suka baca kt blog abg ben..mmg santai n simple

    BalasPadam
  15. pandai ke ahmad tu main guli? santai pun leh tertukar dgn diva emmmmmmm..

    BalasPadam
  16. hihihi


    gelakkan lagi pasal zaki

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/dumb-and-dumber.html

    BalasPadam
  17. WAH~ kirim salam sama si ahmad tu..hakhakhak

    dia tu peminat gelap en.ben tu tp x tau mcm na nak ekspresikan rasa sayang beliau kat en.ben

    muehehehehe;p

    BalasPadam
  18. Setuju ngan Abg Ben. Medan promosi yang paling mudah

    BalasPadam
  19. entah2 orang yang sama...

    ahmad zaki..miahahahha~

    jom main bola beracun..huhu~

    BalasPadam
  20. lerr apa kes laa nih tak abih abih dengki ngan ben nih... sian ben, dah banyak tlg bloggers pun, ada je yg nak mengutuk *sigh*

    agree ngan ben, dpt pembaca blog laa best. mmg ler dpt duit pun best, tp duit abih kat situ ja. pembaca blog plak kalau dah berkenan ngan blog kita, maka diorang akan slalu singgah lagi. bila ramai readers, baru laa best berblog kan? semangat gitu.

    BalasPadam
  21. tipikal 'ahmad' (melayu). phd memanjang.

    BalasPadam
  22. wahai AHMAD BUKAN ALBAB eh

    ahmad buat lah contest .. pahtu bagi lah uwang besar agak2 leh la beli rantai emas sampai ke kaki ..hehek

    ni mesti kawan zaki ni ..alaaa menciii .. haha ..ape la kamu ni ..isy2 .. nak kerat ibu kaki dia ..yeyyy

    BalasPadam
  23. keh keh.. main guli.. Baik punya bang! :D

    BalasPadam
  24. hahahaaha jom main guli ....
    part yang fikir guna jari kaki tu yang best tu

    BalasPadam
  25. ahmad dan zaki adalah rakan karib yang ponteng skola time cikgu KH ajar pasai marketing statergy

    tiba tiba teringat medan ikan bakar di melaka..

    BalasPadam
  26. adek badeq zaki kot. tak pun tu pun zaki agagagagaga

    BalasPadam
  27. saya kenal seorang yang bernama ahmad zaki tapi rasanya takdelah macam ahmad dan zaki berdua ni..hahaha...

    lantak p ah org nak diva divana ke kau takde blog ke nak diva, kan diri.. oh.. takde profil..lupa...hahaha,

    kpd bro Ben... steady! silalah review blog kitorang lagi supaya trafik kami bertambah..hahah!!

    BalasPadam
  28. ada la tu tak puas ati tu abg ben..jeles kot...tak baek hasad2 dengki nie..tapi takpo la..redhakan aje..abng ben dpt byk pahala kalau bsbr.. =)

    BalasPadam
  29. OOwh Ahmad Zaki kot.. yg br jew terlepas dr umah tanjung rambutan?! hati2 Mr. Ben...kih3x!!

    Aperaaa dorg nih.. hasad dengki penyakit ati.. huhuhu

    BalasPadam
  30. Ini ler sikap orang Melayu yang dibenci. Ada PHD. Tak boleh nengok orang lain maju.

    BalasPadam
  31. hye...blog yg menarik and luarbiasa heybat...slm kenal buat u alls...ain baru ag dalam dunia blogger nie,kalau ada masa intai2 lah blog ain kay...tq...
    http://ratu2010ain.blogspot.com

    BalasPadam
  32. ade jugak gitu yekk

    elok dah tu main guli dua butir hehehe

    BalasPadam
  33. haha. muncul lg pengecut, buatlah with profile. bru terasa nikmat, nk juga tgk wajah pengkritik terhebat. kan? kan?

    BalasPadam
  34. haish. sorg zaki. sorg ahmad. mcm2 anon ni. huhu

    BalasPadam
  35. Mari kita bermain guli bersama sama haha

    BalasPadam
  36. "encik ahmad! encik ahmad! ni ada 2 org mahu mintak kerja"

    dia tak cukup jari kaki kot... :D

    BalasPadam
  37. cettt.. cam apa daa..
    sape dia tu?? doktor?? ahli muzik??? tukang cuci??
    pi main jauh2.. hahaha

    BalasPadam
  38. alahaiii...macam2. si ahmad jelez kot..hmmm

    BalasPadam
  39. guli ini AHMAD yg PUNYA,, HAHAHA

    BalasPadam
  40. i knw ur blog frm this entry

    http://comatosewithbraindamage.blogspot.com/2011/04/mc.html#comments

    BalasPadam
  41. AHMAD ni... haishhhhh.

    buat malu org kampung saye je. *winkkkk.

    BalasPadam
  42. ISH. ISH......ahmad anak pak mat nih laaa..

    BalasPadam
  43. en.ben..kengkadang menda2 macam ni lah yg buatkan kite semakin semangat..betul tak? semakin kite dikutuk semakin murah rejeki ALLAH beri..harap2 en.ben terus berblog dengan jayanya..bab2 vlog tu kasi buang malu eh...ado kono mengono erks

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.