Kenapa aku buat VLOG ??

 

Buat pengetahuan korang korang .. sat.. HI KORANGGGGG .. haaa..nak tiru gaya awek blogger .. hahaha ... Ok sambung .. Buat pengetahuan korang , aku tak pernah layan mana mana vlog sbb aku bukan kaki youtube .. maklumlah , guna broadband ..

Apa yang membuatkan aku tertarik dengan vlog ni ? Pertama sebab 1TUBE.My yang ajak ... Kedua , aku tertarik dengan movie AVATAR .. Bila Mia ( PR 1Tube.my ) ajak aku buat vlog , dalam kepala aku terus terbayang watak hero AVATAR tu yang sering logkan aktivitinya dalam bentuk video ..

Sbb itulah aku nak buat.. aku punya vlog lebih pada bercerita tentang satu satu isu .. lebih lebih lagi dunia blog .. Aku belum berminat lagi nak cerita tentang hal hal lain ..

Satu lagi sebab .. dengan adanya vlog ni , pembaca lebih kenal aku .. itu je cara yang mampu aku buat .. khas buat pembaca dan rakan rakan yang berada nun di sana ..

Alhamdulillah.. dari vlog , sekarang aku dapat segmen aku sendiri dalam 1Tube.my  .. SEGMEN SEMBANG SEMBANG BERSAMA BEN ASHAARI .. jadi kalau ada artis atau blogger nak lepak berbual sambil layan lagu raggae , sila la.. hahaha.. adoi..

Erk.. untuk blogger , aku tak kisah sapa sapa pon ... jangan dok pk aku cari yang cun atau popular jer .. Ujang yang tak hensem dan popular tu , aku interview gak ! haaa.. Ni adalah urusan pihak 1tube.my.. kalau berminat , silalah ke web 1tube untuk berurusan .. macam macam adaaa .. mana tau korang ada bakat terserlah .. silap silap leh jadi cam NISA KAY .. haaa..

Ps : Alhamdulillah .. kata dah .. tak sia sia jadi popular.. jap je ada orang jumpa access card tu.. hahahhaa.. member sendiri yang jumpa.. kebetulan dia solat kat sebelah tadi ... hehee.. popular mendanya .. haha..

14 ulasan:

  1. sape nisa kay? adehh sian saye

    BalasPadam
  2. hahahaha kasi caps lock perkataan "ujang tak hensem" tu..lalalarikkkk~ =P

    BalasPadam
  3. bile nisa kay nk interview aku ne... hahaha

    BalasPadam
  4. argh..!!!!!!


    carik gadoh gila..


    sebab hensem la heliza nak..grrrrr


    wei jom tolong aku Bahan Bro Ben kat sini


    http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  5. tggu blog ewanrani dah mantap baru nak buat vlog gakla...hehe...
    hari nie dalam sejarah Ben Ashaari follow blog ewanrani tu...terharu...ahahahha

    http://ewanrani.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. owh, en.ben tiru cik epal tu kan?? hehe [HI KORAAANG]

    ujang tu tau b'kentut je tu..hekhekhek

    BalasPadam
  7. HHAHAHAH......Ben cari gado beb! Hahah..gado pun xkemana! DUk situ gk! hahaha.. pe2 pun cuba yang terbaik sume..moga sukses.. :D Idup 1tube.my

    BalasPadam
  8. okeylah tu...
    dah ada orang kenal..
    hehe...
    (n_n)

    BalasPadam
  9. vlog tu ape ea???hukhuk.....

    BalasPadam
  10. hehe!!
    adess!!
    xabih lagi ujang nge abg ben..
    "xhensem tapi popular"
    suka ayat tuh..wee!!


    salam singgah dari mummy weiyda❤
    keep it up blogging ya dear❤
    (◕‿◕✿)

    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    BalasPadam
  11. whaaa ade gakk mention nama saya. auw auwww tenkiu abg bennn :D

    BalasPadam
  12. macam mana nak ber vlog abg ben???

    BalasPadam
  13. as salam..
    hahah ujang.
    statement terbakar!~
    ekeke~
    suka aa entri ni~
    ekeke~

    =p

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.