Sabtu, 1 Oktober 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (2:20)

Bab 1 : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..

Bab 2 :  [2:1] [2:2] [2:3] [2:4] [2:5] [2:6] [2:7] [2:8] [2:9] [2:10] [2:11] [2:12] [2:13] [2:14] [2:15] [2:16] [2:17] [2:18] [2:19]  ..

 

Telefon bimbit dicapai lalu ditekan kekunci untuk ke ruangan menu utama.

 

New Message

Kau nak datang ke ? Ok gak. Sepupu aku yang tabligh tu ada kat rumah nenek aku ni . Lama kita tak layan khutbah dari dia. Cepat la datang.

 

Send

.............................................

5 minit kemudian ..

 

Aku ketawa besar. Aku tahu si Wan ni pantang jumpa sepupu aku tu.. Maklumlah , si Wan ni kan berjiwa budak bandar . Tahu je la camana kan ? Antara mereka yang spesis liat bab agama ni.

 

Eh , ayah aku nak pakai kereta pulak. Tak jadi datang la. Nanti kita jumpa je kat KL .. Daaaa..

Pesanan ringkas dari Wan Kembong. Sah taknak kena leter la tu ! Hiskh .. Bila la nak insaf .. Puas dah berleter tapi kata tunggu ikhlas.. Gamaknya bila dah digali kubur baru nak ikhlas kot ?

 

" Hahaha.. Yearghhhh... Baru gertak skit , cuak dah ! Adoii. Aparaa.. Jadi , plan esok boleh diteruskan la eh.. Tapi , aku tak ajak lagi si Sabrina tu.. Adoi. Aku ni dah kira syok sendiri ! Haiskhhh.. "

 

" Er... sms kat Sabrina sat .. "

 

New Message

Salam .. Sabrina , esok free tak ? Teman abang pergi perpustakaan kat bandar ,boleh ? Kita pergi sekali dengan Lisa.

Send

...............................

 

Tidak lama kemudian , telefon bimbit aku menari nari ..

 

"Alamak ...  "

 

-SAMBUNG-

5 komen :

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

hah..sapa tu kol? adawiyah kot..

aku dan segalanya berkata... [Reply to comment]

haihhh..sapa lak dahh tuu....adoiii

mas saari berkata... [Reply to comment]

alamak...siapa yg call tu? suspen ni!

Si Penconteng berkata... [Reply to comment]

adehh..ape yg trjadi nihh....
nak tahu..nak tahu... :D

Amirah Jafri berkata... [Reply to comment]

ada call eh?

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI