Akan ku miliki hatimu itu .. (2:15)

E : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..
E:  [2:1] [2:2] [2:3] [2:4] [2:5] [2:6] [2:7] [2:8] [2:9] [2:10] [2:11] [2:12] [2:13] [2:14] ..



image

" Nak g mana kita ni , Lisa ? " .


" Teman Sab jap. Cari idea untuk update blog .. Nak ikut tak ? Heheh ".


" Hiskh.. Lisa jangan bocor rahsia abang lak yang abang ada blog ! Sembelih kang !! " . 


" Tak kiraaaa... nak bagitau gakkk .. lalalalala .. " 


" Lagi cakap lagi dia buat , budak ni .. "


" Abang nak ikut tak ? Kot dapat idea untuk sajak nanti.. Lepak kat tepi kolam ikan tu nanti.. Jom laa.. Kang rugi tak dapat usha muka cun Sabrina.. hehehe... Single tuuuu ... Lama tunggu abang ! "


" Hah ??? Tak dengar ! Ulang yang last sekali tuuuu .. "
 


" Yang mana bang ???? " 


" Yang last tadi tuuu... " 


"Owh... dia single tu eh ?? "


" Yang selepas tu laaa... " 


" Yang update blog tu eh ?? " 


" Arghhhh.. Yang lama tunggu abang tuuu laaa .. "


" Bila pulak Lisa kata gitu ... "


Terus Lisa berlalu sambil bersiul girang. Hampeh ! Suka betul dia buat aku macam tu .



" Betul ke apa yang aku dengar tadi ?? Lama dia tunggu aku ??? Tunggu apa ? Hiskh .. ". Bisik hati aku.


" Lisa !!! Abang ikut ! "

-SAMBUNG-

9 ulasan:

  1. ehem...ehem... harapan baru untuk ben...

    *harap janganlah dikecewakan lagi

    BalasPadam
  2. heee...tetiba geli pulak dengan beben ni...gatai nooo~ :p

    BalasPadam
  3. hahahaha.. sabrina adakah itu penganti adawiyah hihihihi..

    BalasPadam
  4. lama tunggu Abg Bani lah...hehehehe
    malu tapi mau ye! :-P

    BalasPadam
  5. BLOG YANG BEST.MEMANG SANTAI.DAH FOLLOW THIS BLOG.IF DON'T MIND,FOLLOW LA BALIK.TQ

    BalasPadam
  6. sabrina nih anonymous ye???hehe

    BalasPadam
  7. Jap, sabrina anon? waaaah .

    btw lawa gambar !

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009