Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 29 September 2011

Akan ku miliki hatimu itu .. (2:15)

E : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..
E:  [2:1] [2:2] [2:3] [2:4] [2:5] [2:6] [2:7] [2:8] [2:9] [2:10] [2:11] [2:12] [2:13] [2:14] ..



image

" Nak g mana kita ni , Lisa ? " .


" Teman Sab jap. Cari idea untuk update blog .. Nak ikut tak ? Heheh ".


" Hiskh.. Lisa jangan bocor rahsia abang lak yang abang ada blog ! Sembelih kang !! " . 


" Tak kiraaaa... nak bagitau gakkk .. lalalalala .. " 


" Lagi cakap lagi dia buat , budak ni .. "


" Abang nak ikut tak ? Kot dapat idea untuk sajak nanti.. Lepak kat tepi kolam ikan tu nanti.. Jom laa.. Kang rugi tak dapat usha muka cun Sabrina.. hehehe... Single tuuuu ... Lama tunggu abang ! "


" Hah ??? Tak dengar ! Ulang yang last sekali tuuuu .. "
 


" Yang mana bang ???? " 


" Yang last tadi tuuu... " 


"Owh... dia single tu eh ?? "


" Yang selepas tu laaa... " 


" Yang update blog tu eh ?? " 


" Arghhhh.. Yang lama tunggu abang tuuu laaa .. "


" Bila pulak Lisa kata gitu ... "


Terus Lisa berlalu sambil bersiul girang. Hampeh ! Suka betul dia buat aku macam tu .



" Betul ke apa yang aku dengar tadi ?? Lama dia tunggu aku ??? Tunggu apa ? Hiskh .. ". Bisik hati aku.


" Lisa !!! Abang ikut ! "

-SAMBUNG-

9 komen :

IBU GEBU berkata... [Reply to comment]

ehem...ehem... harapan baru untuk ben...

*harap janganlah dikecewakan lagi

Sunah Sakura berkata... [Reply to comment]

heee...tetiba geli pulak dengan beben ni...gatai nooo~ :p

cik Beskod berkata... [Reply to comment]

hahahaha.. sabrina adakah itu penganti adawiyah hihihihi..

~~|| EzzaTy AriFfiN ||~~ berkata... [Reply to comment]

chayiok larh...heheh

~~|| EzzaTy AriFfiN ||~~ berkata... [Reply to comment]

chayiok larh...heheh

mas saari berkata... [Reply to comment]

lama tunggu Abg Bani lah...hehehehe
malu tapi mau ye! :-P

MAYA_mustwany berkata... [Reply to comment]

BLOG YANG BEST.MEMANG SANTAI.DAH FOLLOW THIS BLOG.IF DON'T MIND,FOLLOW LA BALIK.TQ

yayath berkata... [Reply to comment]

sabrina nih anonymous ye???hehe

Amirah Jafri berkata... [Reply to comment]

Jap, sabrina anon? waaaah .

btw lawa gambar !

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI