Jika sekali lagi BLOG NOT FOUND ... - BEN ASHAARI

Jika sekali lagi BLOG NOT FOUND ...

 

Apa yang akan aku buat sekiranya berlaku sekali lagi kemalangan ngeri itu ? BLOG NOT FOUND ?

Sebelum itu .... iklan dulu.. Ingat Maharaja Lawak je leh iklan ehh.. hahaha ..

image Lanjut  >> SINI

 

Sebenarnya bila keluar jer BLOG NOT FOUND tu , aku rasa macam nak biar je terus .. malas nak betulkan .. Kenapa ? hurm... rasa kecewa .. Tu je la aku katakan tapi kenapa aku betulkan balik ?

Aku bukan marah laa... kecewa jer ... Sampai bila kita nak bertelagah ? Yang kat atas ni , berebut yang kat bawah dok tarik agar dapat sama sama bersimpuh di lantai .. Sedangkan yang kat atas ni berusaha la cuba nak bawak seramai mungkin menikmati permandangan indah dunia .. Kenapa begini ??

Tapi bila aku fikirkan semula .. semua ni bukan berlaku dalam dunia maya saja .. dunia realiti pon sama.. kalau aku tutup , bererti kalah dalam perjuangan .. Maka , aku amik keputusan .. aku ada rakan rakan yang cukup menyokong aku.. Bukan satu.. bukan dua .. tapi beribu ! Yang tak suka kat aku ni , diorng takde sebab musabab kecuali HASAD DENGKI yang mana syaitan mmg sukakannya ..

Fikirkan kembali ... aku fikir dah .. dah berkali aku istighfar.. walaupun ada tapi aku cuba jauhi sifat dengki ni.. Tak berbaloi.. Cemburu kerana kejayaan orang lain tu , aku mmg ada .. tapi cemburu tu aku jadikan semangat untuk melangkah dengan lebih jauh ..

OK.. lari tajuk sat ... Ada kawan kita mintak sokongan kita .. jom sama sama beri skongan kepadanya .. > SINI

15 ulasan:

  1. bro ben , teringin nk melihat pemandangan indah dunia . haha

    BalasPadam
  2. JGN MCM TUH ABG BEN. TERUSKAN USAHA KALO BLOG NOT FOUND. KOT NK MGHLG MCM TU JE KAN. :)

    |CIK TIKAH|

    BalasPadam
  3. cmtu kite bako je..
    tp xleh bako blog la pulak..huhu..
    sabarr ea bro ^^

    BalasPadam
  4. salam..
    disebabkan ucu org baru dlm dunie ni..
    ucu x bape paham sgt ape yg d mksudkan ngan akhi ben ni..
    leh trangkan x kat ucu?

    BalasPadam
  5. adat manusia tak boleh orang lebih sikit dari dia .. ramai menyokong BamBen :)

    BalasPadam
  6. tu ler...arini traffic down giler2 nih...

    BalasPadam
  7. tak berapa phm la abg ben,, means abg ben blog not found tu org tu dah tak blogging ke ape ??

    BalasPadam
  8. blog ben best. saya akan baca sampai cucu cicit.. hehehhe :)keep it up :)superBen.

    BalasPadam
  9. apekah eh bro.tak faham.sape pny blog yg not found?

    BalasPadam
  10. apekah eh bro.tak faham.sape pny blog yg not found?

    BalasPadam
  11. vote shukur! gud luck. :)
    tahniah abg ben tlg promote shukur ni :)

    BalasPadam
  12. sabar jelah bro.. bersyukur sangat coz ade blogger cm bro yg sudi guna ape yg bro ade untuk naikkan blogger2 yg baru nk naik nie.. PHD mmg ade dikalangan blogger. tak paham kenape nk benci2 antara satu sama lain.. sedangkan kite pun sumer start dari bawah. yg penting ada usaha dengan tak jer..

    BalasPadam
  13. ramai sangat manusai ada PHD skrg nih.

    *PHD : perasaan hasad dengki.

    jom lawat blog saya n follow.
    http://riez1004.blogspot.com

    BalasPadam
  14. penah jugak tetiba blog not found

    sentap seketika, then kelam kabut wat blog baru.

    esok tetiba ada balek.
    blogspot ni main cukcak..huhu

    BalasPadam
  15. semua org ade sifat cemburu. antare terkawal or x.. chill=)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.