200 BLOG MENCARI HARTA KARUN : Soalan 1

 

image Soalan 1 ditaja oleh Delicious Cuppies

 

Hehe.. aku tau... mesti ada yang tiru jawapan kan ? Jadi , aku buat cara terbaru .. hehehe .. Semua soalan dikumpul terlebih dahulu ...  Semuanya ada 5 soalan ..  Rujukan blog di sini ..

Sila kumpul dulu jawapan sehingga soalan 5 .. hehehe.. Bila dah cukup 5 jawapan , barulah ikut arahan seterusnya .. hehehe ... okeh ?

SOALAN 1 :

" sepatutnya hari nih hari yang gembira buat aku.. untuk meluangkan masa dengan keluarga tersayang.. walaupun tak selalu menyebut, hati ini sentiasa katakan sayang.. mana mungkin aku membenci mereka yang telah bersama2 dengan aku selama hari ni...

Nama pemilik blog entri ini ..

49 ulasan:

  1. segmen baru yang lagi menarik !
    tapi x join lah kot.
    takot nanti menang orang kata
    tamak plak .
    wahaha
    sapa nak jawpan meh sy nak bagi .
    gud luck semua^^

    BalasPadam
  2. nak join..hehe..teruja dah dapat jawapn..

    BalasPadam
  3. wahhh kalo menang dpt cupcake ke?? =p hihiih

    BalasPadam
  4. @♥NuR SyAFiQah♥

    http://www.benashaari.com/2010/12/200-diperlukan-untuk-segmen-terbaru.html

    BalasPadam
  5. mcm best je... nak join boleh???

    BalasPadam
  6. abg ben..soklan kuar mcm mana? setiap sejam ker,hari ker?

    BalasPadam
  7. aaaaaaaaaaa, ngah konker blog sorang3

    BalasPadam
  8. aduh...

    kene keje lagik keras nih... :)

    BalasPadam
  9. jam 2 sampai jam 9 malam neh ya? then? soalan tu beza bape jam satu soalan?

    BalasPadam
  10. cool !
    gotta try this at least once!
    ngeee :D

    BalasPadam
  11. i got the answer.. sama nok meh.. i tak join kot.. i nak layan kamilah bintang petang nnti.. kah3.. tgk la cmne.. i rajin i join..spa nak jwpn gitau..i wat pakatan tau ngn BA..(menipu) hahaha.. tapi kena byr royalti kat i la.. hahahahah..

    BalasPadam
  12. boleh join lagi ke ni abg ben??mcm dah terlambat jer..kalo nak join nak wat mcm ner???tunjuk ajar plez...

    BalasPadam
  13. @suka cartoon

    eh..boleh je.. ni baru soalan pertama dari lima soalan .. hehe.. sila simpan dulu jawapan..

    BalasPadam
  14. aiyo. mcm mne nk kumpulkn 5 soalan tuh . . ptg maw kluar tngk movie . .
    sob sob sob :(

    BalasPadam
  15. haih, memang tak tdoe laa gamaknya, nasib baik cuti sekolah, dapat gak juin segmen nie, wawawawa, okayyy, got it! tocey3, 5 saat sekalik view soklan abg ben neh tau, hee

    BalasPadam
  16. BA..
    nak cube..
    jom sama2 tresure hunt agi

    ALL IN ONE

    BalasPadam
  17. mak ai...hahahah..5 soalan tue semua hari nie ker bro..

    BalasPadam
  18. ..saya da dpt jawapan...yeeehaww... ;)

    BalasPadam
  19. adehhh..sampai 9 malam ke bro? nak balik kg la ptg ni, sure x sempat catch up :(

    Nak hadiah Beads Blouse? Jom Join GiveAway ni

    Entry Terkini:

    Ragam Keluarga Inchik Moza - Bila kakak pakai baju melayu
    Dunia Aku Ibu Muda - Orang lain pon nak smayang jugak & Malas=Tak Payah Makan

    BalasPadam
  20. -,- alaaa.. nk balek kpg la ptg nie.. huu.. try to join...huh

    BalasPadam
  21. wah! semakin mencabar lah segmen encik ben ashaari. arol join bagi semangat kat peserta jelah. hehe. :D

    BalasPadam
  22. yes! dah jumpa.kalau nak sila bayar rm1 ya kawan-kawan.penat tau jejak. hahahhahah...

    Bagus ni ben...tapi senang..memang snang soklan ini..(tgh bajet bagus) Haha.

    kesian kan pemilik entri di atas..hurm...

    BalasPadam
  23. best mcm xplorace haha ni :)

    BalasPadam
  24. dah jumpa soklan satu tu...hu3 so nak kena buat pa seterusnya abg ben...

    BalasPadam
  25. Jawapan bagitahu bila diberitahu ke bro ben? Skrg nie ada jawapan simpan dulu erk?

    BalasPadam
  26. abg bennn.. tak paham la macam mane nak join :(

    BalasPadam
  27. belog yang tak masuk dalam list tak leh join keww???

    BalasPadam
  28. nak join lagi...

    next soklan bila kuar plak??

    BalasPadam
  29. @Hariz

    simpan sampai soalan ke 5 .. pastu baru ada arahan seterusnya .

    BalasPadam
  30. @y u y u Z u l a i k h a

    senang je.. kumpul dulu semua jawapan .. sehingga soalan ke 5 .. hehehe ...

    BalasPadam
  31. menarik bagaikan magnet ni..hua3~nak join..=D

    BalasPadam
  32. menarik la..hehe.x sabar ke soalan ke 3! :D

    BalasPadam
  33. OOo mak kau... 5 soalan? Baru semangat nak join buat kali pertama ni.. hehe

    BalasPadam
  34. yang lain dah jumpe..yang ni..
    adeh!!
    x jumpa..tulun3!!

    BalasPadam
  35. http://syazanaamira.blogspot.com

    BalasPadam
  36. waaaa...susah!dah lma network x ok..isk3x

    BalasPadam
  37. adoiii.... lambat la plak... huhuhu... da xleh join.... kalo tau ade soalan no dua 2, dah lama mai terjah abg ben subuh2 tadi... hahaha

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI