Jumaat, 24 Disember 2010

200 BLOG MENCARI HARTA KARUN : Soalan 2

 

Ok.. sekarang tiba masa untuk soalan 2 ... heehhe .. tak pe. aku kasi mudah jer .. hehehe ...

Soalan 2 begini rupanya :

image Berikan nama pemilik blog , url dan tajuk entri terakhinya ...

Sila simpan dulu jawapan sehingga soalan ke 5

 

IKLAN : Minat photography ?? Jom klik sini

29 komen :

K.I.S.S berkata... [Reply to comment]

aduh...makin susah..

Euriqqa Raffar berkata... [Reply to comment]

errk? ini x mudah lar abg ben...
=.="

but i'll try it anyway! mencabar betul!
huhu

fifymeow berkata... [Reply to comment]

dah dpt dh ^_^

Gadish Lollipop berkata... [Reply to comment]

dah dapat jwpn :)

NadiRah berkata... [Reply to comment]

erk..soalan 1st pon x tau lagi..susah ar..huhuh

Kyra berkata... [Reply to comment]

er susahnye soalan 2 ,
tape2 kyra try my best :)

Farah Hanim berkata... [Reply to comment]

uwaaaa yg ni susah T__T

Areliff berkata... [Reply to comment]

sapa jumpa tu kongsi2 lah hu3

Cikin berkata... [Reply to comment]

tak beragak susah . huhu .

Jamiel berkata... [Reply to comment]

hmm..

syira aka sepatu hijau berkata... [Reply to comment]

salam

dah dpt juga abg ben..tak sabar tunggu next question..

aMyErInAiMiE berkata... [Reply to comment]

sy pun dh dpt yg no 2~ wee~
tapi..japg ade hal la..mesti xdpt nk online dh..huu..tkot~

syira aka sepatu hijau berkata... [Reply to comment]

salam

Areliff berkata...

sapa jumpa tu kongsi2 lah hu3

bukan tak nak kongsi, abg ben tak bagi..hhihih

nur berkata... [Reply to comment]

dah jumpa..
meh sini

ALL IN ONE

fara_dikri berkata... [Reply to comment]

abg ben , entri terakhir tu maknenye entri dye yang paling latest lah kan ?

Madam Sooyaree berkata... [Reply to comment]

Best pulak, rasa macam main treasure hunt online :D

So far berjaya dapat 1st & 2nd question.

Tapi saya nak masuk tido dah, so good luck to all, dan tahniah pada pemenang later, k! :)

Areliff berkata... [Reply to comment]

blog http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com mcm ada something ja...asal masuk laptop kene restart haiz pelik

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@fara_dikri
aah

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Madam Sooyareethanks madam ! hehehe..

sekamar rindu berkata... [Reply to comment]

salam..


saya dah jumpaaaa..

heeeeeeeeeeeeeee..

syira aka sepatu hijau berkata... [Reply to comment]

salam

abg ben jgn delay2 sgt...

internet ini hanya pinjaman

kalau terputus mmg nangis o....


sob sob sob....nak menang jugak kali ni..hihi

sekamar rindu berkata... [Reply to comment]

salam..


ya Allah...hari nak hujan...la pulak..


tapi akan tetap berusaha...

sekamar rindu berkata... [Reply to comment]

salam..

abg soalan no 3 bila nak kuar ni...

tak sabar nak jawab ni..

saya guna 5 laptop ni...semata2 nak jawab soalan ni..

syira aka sepatu hijau berkata... [Reply to comment]

salam

samalah kita sekamar rindu, kalau hujan habisla tenet ni, jauh 50 meter ni...huhu

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

adoi..kena dengan blog yang berat2 ni sabor je la...-_-"

MamaEma berkata... [Reply to comment]

dah kat separuh bukak blog ni...tap tk jumpa2 pun..huhuh..lgpun bnyk pulak yg tak boleh loading..line block..huaawaaa...

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Salam .. cuba dengan jayanya .. jangan mengalah ... :) ehemm lalala..

MIMIE AIZA berkata... [Reply to comment]

owner chat box ni tukar chat box ni.. hahaha

*Cekgu ima* berkata... [Reply to comment]

alamakkk... on9 lmbat la plak.. abeh xleh join... kalo soalan ni kompem ley jwab pnye la abg ben... hahahahhaa... ^_^

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI