200 BLOG MENCARI HARTA KARUN : Soalan 2

 

Ok.. sekarang tiba masa untuk soalan 2 ... heehhe .. tak pe. aku kasi mudah jer .. hehehe ...

Soalan 2 begini rupanya :

image Berikan nama pemilik blog , url dan tajuk entri terakhinya ...

Sila simpan dulu jawapan sehingga soalan ke 5

 

IKLAN : Minat photography ?? Jom klik sini

29 ulasan:

  1. errk? ini x mudah lar abg ben...
    =.="

    but i'll try it anyway! mencabar betul!
    huhu

    BalasPadam
  2. erk..soalan 1st pon x tau lagi..susah ar..huhuh

    BalasPadam
  3. er susahnye soalan 2 ,
    tape2 kyra try my best :)

    BalasPadam
  4. sapa jumpa tu kongsi2 lah hu3

    BalasPadam
  5. salam

    dah dpt juga abg ben..tak sabar tunggu next question..

    BalasPadam
  6. sy pun dh dpt yg no 2~ wee~
    tapi..japg ade hal la..mesti xdpt nk online dh..huu..tkot~

    BalasPadam
  7. salam

    Areliff berkata...

    sapa jumpa tu kongsi2 lah hu3

    bukan tak nak kongsi, abg ben tak bagi..hhihih

    BalasPadam
  8. abg ben , entri terakhir tu maknenye entri dye yang paling latest lah kan ?

    BalasPadam
  9. Best pulak, rasa macam main treasure hunt online :D

    So far berjaya dapat 1st & 2nd question.

    Tapi saya nak masuk tido dah, so good luck to all, dan tahniah pada pemenang later, k! :)

    BalasPadam
  10. blog http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com mcm ada something ja...asal masuk laptop kene restart haiz pelik

    BalasPadam
  11. salam..


    saya dah jumpaaaa..

    heeeeeeeeeeeeeee..

    BalasPadam
  12. salam

    abg ben jgn delay2 sgt...

    internet ini hanya pinjaman

    kalau terputus mmg nangis o....


    sob sob sob....nak menang jugak kali ni..hihi

    BalasPadam
  13. salam..


    ya Allah...hari nak hujan...la pulak..


    tapi akan tetap berusaha...

    BalasPadam
  14. salam..

    abg soalan no 3 bila nak kuar ni...

    tak sabar nak jawab ni..

    saya guna 5 laptop ni...semata2 nak jawab soalan ni..

    BalasPadam
  15. salam

    samalah kita sekamar rindu, kalau hujan habisla tenet ni, jauh 50 meter ni...huhu

    BalasPadam
  16. adoi..kena dengan blog yang berat2 ni sabor je la...-_-"

    BalasPadam
  17. dah kat separuh bukak blog ni...tap tk jumpa2 pun..huhuh..lgpun bnyk pulak yg tak boleh loading..line block..huaawaaa...

    BalasPadam
  18. Salam .. cuba dengan jayanya .. jangan mengalah ... :) ehemm lalala..

    BalasPadam
  19. owner chat box ni tukar chat box ni.. hahaha

    BalasPadam
  20. alamakkk... on9 lmbat la plak.. abeh xleh join... kalo soalan ni kompem ley jwab pnye la abg ben... hahahahhaa... ^_^

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI