500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : Soalan Bonus 3

 

Wah.. ramai dh antar jawapan .. ini membuktikan soalan aku ini amat mudah sekali .. waduh waduh ... esok bisanya mau dikeluarkan soalan yang susah banget.. eh.. tersasul lak ..kang kena serbu lak aku .. hehehe

Psst.. korang dah beli cekedis untuk malam ni ? Pergh.. kata nak bersantai sambil layan bola.. hahahha .. Jangan lupa beli laser yer .. kot kot leh tembus .. hehe..ngarut dah ni ..

OK ... soalan bonus petang ni .. sapa betul dan pantas .. review khas blog dia.. hehehe .. pastinya , jawapan anda adalah rahsia.. hahaha.. tu yang best tu...

OK .. takat ni ..sehingga jam 4 petang , berapa ramai bloggerkah yang dah hantar jawapannya ? Tutup tepat jam 430... heheh..setengah jam ..

Nak jawap ? Senang je ... Buat entri kosong.. letakk banner rasmi dan tajuk .. kemudian , tinggalkan jawapan korang beserta url entri di ruangan komen .. cepat cepat .... setengah jam jer .... teka teka teka ..

19 ulasan:

  1. http://www.qasehdalia.com/2010/12/soalan-bonus-3.html



    agak2 dalam 5 orang je kot ~ hahahaha

    BalasPadam
  2. http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html


    9 orang kot

    BalasPadam
  3. http://epitomefarah.blogspot.com/2010/12/hentam-saje.html
    jwapan; (194 orang)

    BalasPadam
  4. salam enchek ben~

    http://sunahmohammad.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan_29.html

    erm...31 kot~

    BalasPadam
  5. haha...mmg laku la org jual laser malam nie,abg ben dah promote =P

    BalasPadam
  6. http://haniqaseh.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  7. 4 orang je kot..wahahaha...
    http://aremelyna.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan_4312.html

    BalasPadam
  8. hanya abg ben yg tahu...
    abg ben, shda rasa mcm nak sponsor adiah la....cmne nak discus nie :)

    BalasPadam
  9. http://burasahangus.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html


    jawapah : 21 orang.. :)

    BalasPadam
  10. hari ni tak dapat join la abg ben... hihihihi.. good luck semua... tapi nak teka juga laa satu... HHEHEHEHEH... rasa nya 24 org kot :)

    BalasPadam
  11. eh, enchek ben~ kenapa @burasa Hangus punya jawapan terkeluar? enchek ben silap publish ke? ops~

    BalasPadam
  12. alamak, ketinggalan segmen..terlepas..

    BalasPadam
  13. adeh..skrg 4:54pm....terlepas lagik...adoi! hahaha..mmg xde rezki la tice nih...

    ~tice su~

    BalasPadam
  14. 5 orang?.. hehe
    nak teke gak

    BalasPadam
  15. tekejelah 8 irang kot ekekekeke

    BalasPadam
  16. dh terlepas...td wifi xdpt...
    sob sob sob...

    BalasPadam
  17. maka pemenangnye adalah....ujang la kan? 9 orang...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.