50O BLOG MENCARI HARTA KARUN : Soalan Bonus ( 2 )

 

Okeh... dah jawap soalan 2 harian tu ngan soalan terkumpul ? Apa belum ?? sampai haatiii.. penat tau aku pk soalan tuuu .. bukan senang nak dapat idea gitu.. Tap tak pe.. esok aku bagi lagi unik punya soalan.. hehehhe ..

OK .. skang aku nak kasi soalan bonus laa.. korang tau apa soalan dia ?? aku rasa korang pasti tau punya ni...  Sangat la mudah untuk menjawabnya tapi kali ini aku mau kasi susah .. heheheh ..

Untuk menjawab soalan bonus yang mana hadiahnya adalah sticky post entri sehingga esok hari ... haa... lama tuu.. tamo sudah ! aku tak larang ... heheheh.. kalu mau , silakan buat satu entri seperti biasa.. semalam takde .. tapi ari ni ada .. heheheh...

Dalam itu entri , seperti biasa , kasi letak itu banner khas ini segmen.. salah letak , tidak layak memenanginya yer ... hehehe.. ala ala Johan Raja Lawak pulak aku cakap ..

Kasi taruk itu banner .. pastu tajuk , 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : Soalan Bonus 2 dan linkkan ke entri ini .. haaa.. senang tak ? Ok .. jawapannya pula , tinggalkan dalam ruangan komen bersama url entri korang tadi tu haa..

Faham tak ??? Tak faham gak ??? Aiseyman korang neh.. kena cakap jepun gak baru faham .. Meh aku speaking nippon paint lak ..

  1. Letak banner rasmi segmen ini 
  2. Tajuk dan linkkan ke sini
  3. Paste url korang berserta jawapan sekali di ruangan komen ..

OK.. Faham ? Dan inilah soalannya ...

" Sehingga jam 10 malam , berapa banyakkan penyertaan 500 BMHK SOALAN 2 yang diterima oleh BEN ASHAARI ? " diulangi .. baca dari mula sendiri.. malas nak copy paste ..

Tu jer la ... seperti biasa .. paling pantas dan tepat akan menang... jika sepantas kilat , akan menang hadiah bercuti bersama aku ke Gunung Krakatoa 3 hari 2 malam .. okeh ?

24 ulasan:

  1. http://syazrini89.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    dah..

    BalasPadam
  2. 120

    http://ejen010.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  3. suka segmen men teka2 ni..

    http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    88 kot

    BalasPadam
  4. http://misztrex.blogspot.com/2010/12/50o-blog-mencari-harta-karun-soalan.html


    88 penyertaan

    BalasPadam
  5. Cubaab malam ni DEqDeq teka 70 penyertaan yg diterima setakat pkl 10 mlm

    http://diyanayaccob-deqdeq.blogspot.com/2010/12/segmen-ba-500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  6. http://pearl-jade86.blogspot.com/2010/12/50o-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    woot woott!!

    BalasPadam
  7. join. http://aszwani.blogspot.com/2010/12/50o-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  8. alamak..dah lepas kol 10 mlm bleh jawab lagi ke x

    BalasPadam
  9. http://great-click.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  10. http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2010/12/50o-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    :D

    BalasPadam
  11. 56 org kot...

    http://aremelyna.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  12. argghhh hahhhaa...macam mana nak jawab nieh..
    fening~

    BalasPadam
  13. huuuuu.... bgus pnye soalan... gud luck korang...^^

    BalasPadam
  14. http://nurmudrikah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    Kalo baca syarat, kena tinggalkan url. tapi tgok kat komen macam takde pulak yang tinggalkan url utk soalan 2 tu. saya jawab zero..hihi

    BalasPadam
  15. bismillahirahmanirahim

    http://cekrasala.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  16. dah buat abg ben.. tak la just teka2 ni hehe.. maybe dlm 67

    ni urlnya

    http://goldazone86.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  17. dah..
    teka dalam 33 orang..

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  18. salam enchek ben~ baru balik tadi n nak join ni~ huhu..

    ni url saya: http://sunahmohammad.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    jawapan: 117

    BalasPadam
  19. mama teka 79

    http://mamawanie79.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  20. Great blog here.. It’s hard to find quality writing like yours these days. I really appreciate people like you! take care and see you soon. Take a look on my site too, http://simurl.com/kerja.kerajaan

    BalasPadam
  21. bro.... yad'z tag bro... kalau rase nak join, join lah... tak tau nak tag sape... just bro yang terlintas di pikiran... hohohoho

    http://azyaleeya92.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

    BalasPadam
  22. Tahniah bro ben memang satu yg cukup memberangsangkan.. kagum and satu yg dpt sambutan luar biasa.. nak join tapi tak sempat nak follow semua step.. tahniah and good luck..

    BalasPadam
  23. NUR TEKA 35
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI