Awat la dok kata aku blogger popular ???

 

Al pelik betullah ... pasai pa dok kata lagu tu ha ??? sat nak letak gambar posing satu ...

imageHaa... sambung ... tu posing awek blogger tu .. hehehe ... Ada la beberapa blogger yang buat entri pasal aku kata abis laaa aku kali ni..  blog awek si keeper tu meletup .. hehehe..

Ler.. bagus ler .. meriah skit dunia blog ni.. lagi pon aku tak terasa tercabar pon sbb aku bukannya blogger feveret ... dan aku bukanlah blogger yang ramai follower .. byk lagi blog yang fofular gitu.. dan yang pastinya , hehehe.. blog aku dimasuki pembaca yang nak baca apa yang 'AKU' tulis .. bukan pasal wife aku atau ikan belaan aku .. haa.. lain tau ..

Sumpah sedikit pon tak terasa nak cemburu .. malah blogger tu sendiri pon pernah join segmen aku .. haaaa.. segmen 200 BLOG MENCARI HARTA KARUN .. Tak caya? G la  godek... Ini bermakna blogger tu pon ok pe.. jadi tak perlu la nak melagakan antara satu sama lain .. kan kan ?

Dia ada peminat dia tersendiri .. aku dengan dunia aku ... ok la tu.. kan kan ? Kita sama sama doakan agar hubungan mereka ke jinjang pelamin seterusnya ke akhir hayat .. InsyaAllah.. tu yang terbaik sepatutnya kita doakan ... kan kan ?

Dan satu lagi .. aku bukanlah blogger popular .. cukuplah dikenali sebagai BEN ASHAARI .. tu je .. kan kan ?  Tak baik tau melagakan blogger.. dosa ... hehehe..

45 ulasan:

  1. ben ashaari dikenali ramai da skrng!!hehehe..

    BalasPadam
  2. bro ben dikenali bukan sbb bro ben kawan keeper ker,.bf keeper ker,.tpi dikenali sbb penulisan bro ben yg menarik,.n segmen2 bro ben yg menyatukan blogger2 yg len,.support bro ben sentiasa!!!!
    (^^")

    BalasPadam
  3. ish2... ade jew yg nk lagakan blogger ekk??

    papepon, abg ben mmg meletop..

    BalasPadam
  4. btol . tak baek melagakan org .
    tp btol laa anda femes .
    even my mom pon kenal sama u . hehe .

    BalasPadam
  5. heheh...powerlah en ben!!!
    betoi tu..kita nak org baca blog kita..apa yg kita taip kan,huhu..
    btw!!go BEn 10!!hehehe..xla..en ben ashaari

    BalasPadam
  6. ikan belaan..banyak ke bang Ben...heeee

    BalasPadam
  7. haha..gelak bile baca "bukan pasal wife aku atau ikan belaan aku"

    BalasPadam
  8. hoho..da macam awek blogger la..haha..all da best bro

    BalasPadam
  9. heheh.. abang ben femes laa... femes dengan cara abang ben yang baik hati.. nanti yuyu dah ada cucu cicit, boleh gitau dorang,"ni la Tok Ben yang kate nenek semnagt kental tu" bhahah

    BalasPadam
  10. heheh.. abang ben femes laa... femes dengan cara abang ben yang baik hati.. nanti yuyu dah ada cucu cicit, boleh gitau dorang,"ni la Tok Ben yang kate nenek semnagt kental tu" bhahah

    BalasPadam
  11. makan dalam wo ini entry. kalo tak paham2 jugak, cek tak tau la no.

    BalasPadam
  12. banyaknye kan kan encik ben..hehe..

    saye setuju dengan kata-kata I-nie91..sangat betul..

    BalasPadam
  13. setuju ngan entry abg ben nie.
    terBAEK la. hehe~

    BalasPadam
  14. eehehe . gmbr tu mcm marah jer

    setuju sgt dengan ape yg abg ben kata kat atas

    BalasPadam
  15. ha! kan betul ni awang! eh, mana awang? hehe..tadi duk cakap ngan awang, macam penah jenguk blog aweks tu dari segmen enchek ben~ betulla tu~

    takpe~ enchek ben ada gaya posing tersendiri~ eh..gaya berblog~ hehe..

    Mak kata Adi, jangan nangislaa!!!

    BalasPadam
  16. abg ben blogger yg baik..xsombong walaupun da lama lam dunia blog..masih jalan2 kt blog baru,walaupun bkog abg ben da ramai follower..abg ben mmg terbaik ah.. :)

    BalasPadam
  17. hehe..abg ben ada cara sendiri..jangan risau.. =)

    taw2..ada tgk segmen 200 blog tu dia join..

    setuju,kita pun dah duk dalam satu masyarakat blogger buat apa nak musuh..yang penting kita aman harmoni.. =)

    BalasPadam
  18. Assalamu'alaikum Tuan Ben Ashaari.

    Saya ada satu pertanyaan sebab perkara ini saya tidak begitu tahu. Bagaimana untuk berhenti menjadi follower sesebuah blog? Bolehkah? Maksud saya untuk 'remove' kan diri dari laman blog orang lain?

    Saya bertanya bukan apa, sebab saya perasan follower saya 'kurang'. Bukannya risau follower lari tetapi sekadar ingin mengetahui caranya, sekiranya tuan Ben Ashaari tahu.

    Terima kasih.

    Wassalam.

    BalasPadam
  19. Napa dok laga2 orang ni. Tak baik. Nak2 lagi dah dekat nak masuk tahun baru. Kite sume ni same je. Insan2 yang bergelar PENULIS. Best atau tak tulisan kita tu... terpulang kepada mereka yang membacanya.

    BalasPadam
  20. BA; Dh dikenali tu kira popular le tu Ben....:)

    BalasPadam
  21. Hahaha.. betul la tu abg ben.. abg ben ada cara tersendiri..

    Ya cik Sunah awang ada d sini.. haha.. a'ah kan, betul la tu kak cik sunah tu awek c fahmi tu penah join segmen abg Ben.. Hehehe.. awang x prasan pun.. tp awang pun dah lama folo blog dia tu.. Hahaha..

    Apa-apapun.. stiap bloggers ada cara tersendiri.. bukan bgitu.. Hehe.. Lain padang, lain la belalangnya.. eh ada kena mengena ke ni?? hahahaha

    BalasPadam
  22. sy suka abg ben sbb abg ben ramah n humble jep :)

    BalasPadam
  23. haha encik Ben mmg terkenal dgn segment.. mmg encik ben rapat dgn follower encik ben.. tabik lah

    BalasPadam
  24. mane ade kenali bro sbg blogger popular... memang dikenali sbg ben ashaari yang cool n sempoi... hehe...

    bro popular atas usaha diri sendiri... tak menumpang populariti orang lain... so, buat ape nak cemburu... juz be ur self... huhu

    BalasPadam
  25. abg ben, tak boleh blahhh betul yg gambar tu,, haha

    BalasPadam
  26. ada org ckp centu ke?? huhu.. xtau la plak...

    BalasPadam
  27. haha..posing aweks blogger katanya...

    err...nak tanya la...sejak sy join blog ben ni...xpenah sy tgk gambar ben "SENYUM"...nape ek?

    tu je soklan cikgu utk hari ni..sekian terima kasih! (haha, jgn marah..juz guwau2 jer..)

    blog ben mmg best...bg sy blog yg best xsemestinya pjg berjela...yg penting maksudnya tuh sampai walaupun dlm maknanya...huhu!

    teruskan berblogging...jgn berhenti okeh! salam utk ben & wife...daaa..

    ~tice su~

    BalasPadam
  28. ^^ Mr.Ben tetap idola abc dalam blogging ni.. hehehe dikenali dengan penulisan sendiri. hebat!

    BalasPadam
  29. naper nak banding2kan abg ben dgn blogger lain...msg2 ada cara sendiri kan...

    abg ben mmg best sbb segmen2 yg abg ben buat tu...

    BalasPadam
  30. Haha~
    Abang Ben tak habis-habis nak tiru gaya awek blogger bergambo.

    BalasPadam
  31. walah....posing maut tu....i loikes....caya lah...

    BalasPadam
  32. salam..

    ya Allah, rasanya ni dah masuk 6,7 kali(lebih sebenarnya) singgah sini, sejak follower ben ade 4K-5K, tp raudhah masa tu jual mahal sgt.

    Last2, kali ni terus je jadi follower ben..hehehe..(malu) check it out *6958

    raudhah dah lama nak tanya soalan2 ni kat ben..hope u answer it 4 me.

    1. sape ben sbnrnya? selain sorg blogger?

    2. ape nama sebenar ben? Ashaari tu nama ayah ke nama sendiri?

    BTW..salam perkenalan ye =)

    BalasPadam
  33. ble ben ashari komen ttg satu2 blog, mst blog 2 pn jd popular gak..hehehe :)

    BalasPadam
  34. huhu mana2 je kalau boleh story psal abg ben dulu. Haniz zalikha pupuler sgt2 so bye2 lah.

    kalo dpt taw abg ben nk pegi alamanda..kalo bley kami teros g sna. tp tak pernah nk terjumpe. ekeke~

    BalasPadam
  35. tegelak tengok gambar abg ben. hahaha! xD

    BalasPadam
  36. perghhh mata BA..panahannya..adehhhh..sakit dada dla tgk ni haaa..

    BalasPadam
  37. he3, mcm2 kisah manusia nie. Yg baik nk dilaga-lagakan. Yg gaduh bleh plak dibiar ja....

    BalasPadam
  38. udah2 le bro gune gmbr gitu ....trse cm bro ni lembut lak....ahahaha

    BalasPadam
  39. btl2,,,x baik, KAN KAN...hehe

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI