Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 30 Disember 2010

Awat la dok kata aku blogger popular ???

 

Al pelik betullah ... pasai pa dok kata lagu tu ha ??? sat nak letak gambar posing satu ...

imageHaa... sambung ... tu posing awek blogger tu .. hehehe ... Ada la beberapa blogger yang buat entri pasal aku kata abis laaa aku kali ni..  blog awek si keeper tu meletup .. hehehe..

Ler.. bagus ler .. meriah skit dunia blog ni.. lagi pon aku tak terasa tercabar pon sbb aku bukannya blogger feveret ... dan aku bukanlah blogger yang ramai follower .. byk lagi blog yang fofular gitu.. dan yang pastinya , hehehe.. blog aku dimasuki pembaca yang nak baca apa yang 'AKU' tulis .. bukan pasal wife aku atau ikan belaan aku .. haa.. lain tau ..

Sumpah sedikit pon tak terasa nak cemburu .. malah blogger tu sendiri pon pernah join segmen aku .. haaaa.. segmen 200 BLOG MENCARI HARTA KARUN .. Tak caya? G la  godek... Ini bermakna blogger tu pon ok pe.. jadi tak perlu la nak melagakan antara satu sama lain .. kan kan ?

Dia ada peminat dia tersendiri .. aku dengan dunia aku ... ok la tu.. kan kan ? Kita sama sama doakan agar hubungan mereka ke jinjang pelamin seterusnya ke akhir hayat .. InsyaAllah.. tu yang terbaik sepatutnya kita doakan ... kan kan ?

Dan satu lagi .. aku bukanlah blogger popular .. cukuplah dikenali sebagai BEN ASHAARI .. tu je .. kan kan ?  Tak baik tau melagakan blogger.. dosa ... hehehe..

45 komen :

Cahaya Kehidupan berkata... [Reply to comment]

hehe en ben memang baik....^__^

Hishyamuddin berkata... [Reply to comment]

ben ashaari dikenali ramai da skrng!!hehehe..

: iNdALiNdA : berkata... [Reply to comment]

yg pnting..
juz be urself...:)

I-nie91 berkata... [Reply to comment]

bro ben dikenali bukan sbb bro ben kawan keeper ker,.bf keeper ker,.tpi dikenali sbb penulisan bro ben yg menarik,.n segmen2 bro ben yg menyatukan blogger2 yg len,.support bro ben sentiasa!!!!
(^^")

dilla adilla berkata... [Reply to comment]

ish2... ade jew yg nk lagakan blogger ekk??

papepon, abg ben mmg meletop..

Cikin berkata... [Reply to comment]

btol . tak baek melagakan org .
tp btol laa anda femes .
even my mom pon kenal sama u . hehe .

afuan shah berkata... [Reply to comment]

heheh...powerlah en ben!!!
betoi tu..kita nak org baca blog kita..apa yg kita taip kan,huhu..
btw!!go BEn 10!!hehehe..xla..en ben ashaari

DiaUmaiNiNaz berkata... [Reply to comment]

ikan belaan..banyak ke bang Ben...heeee

Cahaya Senja berkata... [Reply to comment]

haha..gelak bile baca "bukan pasal wife aku atau ikan belaan aku"

azhar berkata... [Reply to comment]

relax bro...hehe

Syafiq Rosli berkata... [Reply to comment]

hoho..da macam awek blogger la..haha..all da best bro

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

heheh.. abang ben femes laa... femes dengan cara abang ben yang baik hati.. nanti yuyu dah ada cucu cicit, boleh gitau dorang,"ni la Tok Ben yang kate nenek semnagt kental tu" bhahah

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

heheh.. abang ben femes laa... femes dengan cara abang ben yang baik hati.. nanti yuyu dah ada cucu cicit, boleh gitau dorang,"ni la Tok Ben yang kate nenek semnagt kental tu" bhahah

cek chun berkata... [Reply to comment]

makan dalam wo ini entry. kalo tak paham2 jugak, cek tak tau la no.

♥CIK SHA♥ berkata... [Reply to comment]

banyaknye kan kan encik ben..hehe..

saye setuju dengan kata-kata I-nie91..sangat betul..

miss Fyqa berkata... [Reply to comment]

setuju ngan entry abg ben nie.
terBAEK la. hehe~

Nur Azila Ismail berkata... [Reply to comment]

eehehe . gmbr tu mcm marah jer

setuju sgt dengan ape yg abg ben kata kat atas

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

ha! kan betul ni awang! eh, mana awang? hehe..tadi duk cakap ngan awang, macam penah jenguk blog aweks tu dari segmen enchek ben~ betulla tu~

takpe~ enchek ben ada gaya posing tersendiri~ eh..gaya berblog~ hehe..

Mak kata Adi, jangan nangislaa!!!

haniey berkata... [Reply to comment]

abg ben blogger yg baik..xsombong walaupun da lama lam dunia blog..masih jalan2 kt blog baru,walaupun bkog abg ben da ramai follower..abg ben mmg terbaik ah.. :)

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

hehe..abg ben ada cara sendiri..jangan risau.. =)

taw2..ada tgk segmen 200 blog tu dia join..

setuju,kita pun dah duk dalam satu masyarakat blogger buat apa nak musuh..yang penting kita aman harmoni.. =)

ashrafi berkata... [Reply to comment]

Assalamu'alaikum Tuan Ben Ashaari.

Saya ada satu pertanyaan sebab perkara ini saya tidak begitu tahu. Bagaimana untuk berhenti menjadi follower sesebuah blog? Bolehkah? Maksud saya untuk 'remove' kan diri dari laman blog orang lain?

Saya bertanya bukan apa, sebab saya perasan follower saya 'kurang'. Bukannya risau follower lari tetapi sekadar ingin mengetahui caranya, sekiranya tuan Ben Ashaari tahu.

Terima kasih.

Wassalam.

Hidayati berkata... [Reply to comment]

Napa dok laga2 orang ni. Tak baik. Nak2 lagi dah dekat nak masuk tahun baru. Kite sume ni same je. Insan2 yang bergelar PENULIS. Best atau tak tulisan kita tu... terpulang kepada mereka yang membacanya.

azzey berkata... [Reply to comment]

BA; Dh dikenali tu kira popular le tu Ben....:)

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

Hahaha.. betul la tu abg ben.. abg ben ada cara tersendiri..

Ya cik Sunah awang ada d sini.. haha.. a'ah kan, betul la tu kak cik sunah tu awek c fahmi tu penah join segmen abg Ben.. Hehehe.. awang x prasan pun.. tp awang pun dah lama folo blog dia tu.. Hahaha..

Apa-apapun.. stiap bloggers ada cara tersendiri.. bukan bgitu.. Hehe.. Lain padang, lain la belalangnya.. eh ada kena mengena ke ni?? hahahaha

Nana ♥ berkata... [Reply to comment]

sy suka abg ben sbb abg ben ramah n humble jep :)

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

haha encik Ben mmg terkenal dgn segment.. mmg encik ben rapat dgn follower encik ben.. tabik lah

yad'z berkata... [Reply to comment]

mane ade kenali bro sbg blogger popular... memang dikenali sbg ben ashaari yang cool n sempoi... hehe...

bro popular atas usaha diri sendiri... tak menumpang populariti orang lain... so, buat ape nak cemburu... juz be ur self... huhu

~sakina~ berkata... [Reply to comment]

abg ben, tak boleh blahhh betul yg gambar tu,, haha

athirah berkata... [Reply to comment]

ada org ckp centu ke?? huhu.. xtau la plak...

su berkata... [Reply to comment]

haha..posing aweks blogger katanya...

err...nak tanya la...sejak sy join blog ben ni...xpenah sy tgk gambar ben "SENYUM"...nape ek?

tu je soklan cikgu utk hari ni..sekian terima kasih! (haha, jgn marah..juz guwau2 jer..)

blog ben mmg best...bg sy blog yg best xsemestinya pjg berjela...yg penting maksudnya tuh sampai walaupun dlm maknanya...huhu!

teruskan berblogging...jgn berhenti okeh! salam utk ben & wife...daaa..

~tice su~

akubersamaCahya berkata... [Reply to comment]

^^ Mr.Ben tetap idola abc dalam blogging ni.. hehehe dikenali dengan penulisan sendiri. hebat!

deqdeq berkata... [Reply to comment]

naper nak banding2kan abg ben dgn blogger lain...msg2 ada cara sendiri kan...

abg ben mmg best sbb segmen2 yg abg ben buat tu...

Norhayati Rostam berkata... [Reply to comment]

Haha~
Abang Ben tak habis-habis nak tiru gaya awek blogger bergambo.

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata... [Reply to comment]

walah....posing maut tu....i loikes....caya lah...

raudhah berkata... [Reply to comment]

salam..

ya Allah, rasanya ni dah masuk 6,7 kali(lebih sebenarnya) singgah sini, sejak follower ben ade 4K-5K, tp raudhah masa tu jual mahal sgt.

Last2, kali ni terus je jadi follower ben..hehehe..(malu) check it out *6958

raudhah dah lama nak tanya soalan2 ni kat ben..hope u answer it 4 me.

1. sape ben sbnrnya? selain sorg blogger?

2. ape nama sebenar ben? Ashaari tu nama ayah ke nama sendiri?

BTW..salam perkenalan ye =)

ARJUNA berkata... [Reply to comment]

ble ben ashari komen ttg satu2 blog, mst blog 2 pn jd popular gak..hehehe :)

azila berkata... [Reply to comment]

Salam Su:)...

Kembang Perawan 3288 berkata... [Reply to comment]

huhu mana2 je kalau boleh story psal abg ben dulu. Haniz zalikha pupuler sgt2 so bye2 lah.

kalo dpt taw abg ben nk pegi alamanda..kalo bley kami teros g sna. tp tak pernah nk terjumpe. ekeke~

█_Afyka Andy_█ berkata... [Reply to comment]

tegelak tengok gambar abg ben. hahaha! xD

d_LA berkata... [Reply to comment]

perghhh mata BA..panahannya..adehhhh..sakit dada dla tgk ni haaa..

Budak Botak berkata... [Reply to comment]

he3, mcm2 kisah manusia nie. Yg baik nk dilaga-lagakan. Yg gaduh bleh plak dibiar ja....

sembil9n berkata... [Reply to comment]

udah2 le bro gune gmbr gitu ....trse cm bro ni lembut lak....ahahaha

qushaira berkata... [Reply to comment]

btl2,,,x baik, KAN KAN...hehe

Firdaus Alim berkata... [Reply to comment]

gaya bersahaja besh3 heee

af3b_p!LaH berkata... [Reply to comment]

btol!

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI