Dapur Tanpa Sempadan...

Khamis, 30 Disember 2010

BLOG500 MENCARI HARTA KARUN : Pemenang Soalan ( 3 ) Harian

Ahaks... maka .. dengan ini.. Pemenang bertukar tangan lagi ... Mari kita lihat .. sapa yang menang ...

imagePertama > ~..Amalina Mansor..~

Hadiah = Prepaid RM30 ditaja oleh WAVE X

image

Kedua > Areliff MasterMindz

image

Ketiga > Sunah Mohammad

Mereka yang bersungguh sungguh menjawab ..

Fiqas , nur , ♥yaya budak suka embun♥ , aDisH.sHidA , Awangku Johan , : iNdALiNdA : , salina sayang ,

Tahniah dan Terima Kasih ..

27 komen :

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

hahahaha areliff je tak bertukar...arelifff bagi kat org lain pulak ye...
tahniah kat amalina n sunah cantekkk awww share rm1 hahaha

riza berkata... [Reply to comment]

asal yang no 2 tu x berubah²?pandai pulak dia aim no 2 tu...

TWEETY BERT berkata... [Reply to comment]

waaa taniah... hhmm tasempat nak terlibatkan diri ini...

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

eh,eh~ betul ke ni? da menang~ alhamdulillah~ thanks enchek ben~

iEra naDira berkata... [Reply to comment]

tahniah... ;)

nazirulhazwan~ berkata... [Reply to comment]

alief, da2 la tu da semak da aku tgk muke ko kt situ tiap2 hari, hahaha

Areliff berkata... [Reply to comment]

erk dua lagi petanda tak ape la aq dapat ni...jgn2 no. ekor minggu ni 222 kot ekekekee

MamaEma berkata... [Reply to comment]

tahniah...

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

sobb :( sedih nye.. asal nak join je, ada exam.. abang ben.. buat la lagi.. yuyu asek ade exam je ni :(

: iNdALiNdA : berkata... [Reply to comment]

adeyh..klah lg....hoho..
congratez kpd pemenang :)

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

@Qaseh dalia adelia
thanks qaseh~ mintak kat amalina~ dia jek yang dapat..ehehe~

enchek ben, saya mintak izin print screen ye~ ;)

MAKCEK bukan NENEK berkata... [Reply to comment]

hahaha areliff
tu je yg x tukar-tukar .
hohox semangat je eh dia masuk .
tahniah semua tahniah ^^

faizah--->tampoi, johor berkata... [Reply to comment]

aish...si nombor 2 tu x berubah?

yad'z berkata... [Reply to comment]

tahniah2.. meh share topup dengan kengkawan.. nak taun baru ni, buat amal jariah.. ngeh3x...

aDisH.sHidA berkata... [Reply to comment]

tahniah.....amalina...
areliff dah 3x top3...
sunah wooooooooooooow num 3....ok la kan..tahniah...
abg ben cmne nak x yg shda tawarkan tu....

Aidanatasya berkata... [Reply to comment]

tahniah kepada pemenang :)

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

@aDisH.sHidA
thanks akak~ ;)

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

alip lagi..hahaha...tahniah pada pemenang...

naz dgn aku saje tanak join..(alasan padahal tak jmpa jwpn.)

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

Ohhh trima kasih abe ben.. rupa2nya jawapan awang teka bg soklan 3c tu betul ek.. Hehehe. tp awang x pantas nk htr.. coz ada 2 jawapan tuk soklan 3c tu.. so awang men cabut undi hehehe...

anyway thanks abg ben

Myvitrd berkata... [Reply to comment]

aduh aku baru nak jawab tadi.. draf dah siap.. tetiba keputusan dah keluar.. huhu..

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
tahniah kepada yang telah menang ;)

~...AmALinA....~ berkata... [Reply to comment]

Waaaaa~!!! cam xcaye jew,,adesS aku menang??(cubitcubitpipi)=p mekasih sume...hihihi

ciK waNi berkata... [Reply to comment]

tahniah...

... berkata... [Reply to comment]

canggih, canggih. first pula tu. tahniah.tahniah :D

deqdeq berkata... [Reply to comment]

areliff nih...msh bertahan kat tempat kedua...

aDisH.sHidA berkata... [Reply to comment]

amalina :)) cubit pipi dia kuat2....senyum je dia erk dpt topup rm30..

Sembang2 wif Yuyue berkata... [Reply to comment]

yg no 2 tun aubah2 ea..hahaha..tahniah~~~ cayok2!!..ehehe..

jom bace entry yuyue..sal abg ben..akeke..;p ;))
http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/2010/12/abg-ben.html

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI