Segmen : Kepantasan Mata Blogger : Blog terpilih

 

Berikut adalah senarai blog yang nak jadi 'mangsa' terjahan mereka .. Game kita akan bermula pada malam ini .. Pukul berapa ? Tungguuuuu ...  Blog blog ini akan menjadi mangsa aku .. hehehehe ..

Senarai blog :

  1. THE LEKAT LEKIT STORY
  2. Novelgurl
  3. micky eyqa
  4. Ayuni
  5. syaz rini
  6. FaKArePa!n
  7. ~sayahafiz~
  8. LILY ELISA
  9. namaku annonymous
  10. FeeZ~Hafizah~cucuatokaji
  11. Najwa Anuar ™
  12. AROL DSHW
  13. Syafiq Rosli
  14. deqdeq
  15. nurul viWy
  16. azrinrahim
  17. Cik Diana
  18. I-nie91
  19. mr.F
  20. iEyLa
  21. CiK PuaN NeTTY
  22. rabiatul
  23. DaddyDian
  24. Ujang9897
  25. Ati Masrif
  26. Hishyamuddin
  27. Shaofie
  28. Mizz Farah
  29. Lydia Miza(Aidyl Azim)
  30. Qhamel
  31. Indra Amirrul
  32. Nordin
  33. Kasim Ahmad
  34. Bi4RL4HR4HSi4H
  35. Mar
  36. C!K MAZ's❤
  37. ♥NuR SyAFiQah♥
  38. shahjiehan
  39. moChaCCino (AnA)
  40. GayahSpears
  41. :Cikgu Akim:
  42. Nur Ezzat
  43. EDDIE YUSTIN
  44. sekamar rindu
  45. Nor'aen
  46. Engku nor Hamidah Ear
  47. Myra Ayreen
  48. wieda
  49. CekLa
  50. elaine mya

Tungguuu..yang tak sempat tu tak pe.. nanti buat lagi.. jgn risau .. macam macam dalam kepala aku neh.. hehehe ....

51 ulasan:

  1. hehe,,tetido plak..
    sdr2 blogger sume pos bnda nih..haha

    BalasPadam
  2. salam..


    fuhh...terlepas lagi segmen abg ben....ish..

    BalasPadam
  3. huhu...no 20..
    xsabar tggu mlm ni..
    tp de discussion mlm ni..xdpt nk duk ngadap blog je..hehe..
    thanx abg ben...

    BalasPadam
  4. Rasa mcm atas pentas ABPBH lak bila tengok nama paling atas.. Hepi giles

    BalasPadam
  5. La, tak mula lagi? Ok! Dah tersenarai. Nka join juga ni.

    Hurm, berdebar-debar pulak rasa. Haha.

    Ok! Tunggu ni..kalau dah start..sila call ye. koling-koling. hehe

    BalasPadam
  6. alaaa...tak sempattt.....

    *tunduk sambel berlalu pegi..*

    BalasPadam
  7. haha..xsbr nk join ni walopon berukben slow..hehe

    BalasPadam
  8. salam bro td lupa nk sign out blog peribadi so terkomen pkai name alya-amor.. maaf ya tak sengaja.,,huhu

    BalasPadam
  9. alamakkk !!!! malam ny eh? pukul berapa ek? Lily ade tusyen lah malam ny. Pukul 10 on lagi tak? ;

    BalasPadam
  10. blog sy bile pulak bro ben? huhu ;P

    BalasPadam
  11. http://gayahspears.com/kepantasan-mata-blogger/


    maaf bro..huhu..

    BalasPadam
  12. Jom semua pakat-pakat baca no 32! Haha

    BalasPadam
  13. wah..kreatif betul abg ben yer .suke!mengeratkn silaturrahim mcm ni (^_^)"

    jemput singgah ke belog yg xseberapa nie:
    http://faezahannahalbaj.blogspot.com/

    BalasPadam
  14. Tahniah kpd yang terpilih...

    nurazzah8
    http://nurazzah8.blogspot.com/2010/12/keputusan-pmr-2010.html

    BalasPadam
  15. salam Ben...

    sy rasa gementar plak bila blog sy nk kena terjah..hehe

    BalasPadam
  16. rasa macam NGERI pulak ..

    bro Ben nak buat ape ni .. Ohh TIDAKKKK!

    BalasPadam
  17. Mr Ben, Thank you very much....

    BalasPadam
  18. yeay tersenarai jugak.. thanks bro ^_^

    BalasPadam
  19. salam..

    alhamdulillah...ada sekamar rindu..

    tq abg ben...

    BalasPadam
  20. alamak..terlepas lagi abg ben.. huhu.. cmne leh tak sedar ni..heheh

    xpe la nak join lagi!!.. hehehe..

    BalasPadam
  21. yeah, no. 12! dapat jugak arol join. :)

    BalasPadam
  22. tersenarai..hehe..thank u bro.. =)

    berdebar2 lak tetibe..haha

    BalasPadam
  23. aishh bler la blog butang pulak nak di trjah , or buda bru ta leh join abg ben ?

    BalasPadam
  24. fushh.. sempat juga heheh
    no.50 that is me :)
    thanks abg ben :)

    BalasPadam
  25. alhamdulillah sempat jugak,.ada dalam senarai...

    BalasPadam
  26. tersenarai no 5.. tq abg ben...:)

    BalasPadam
  27. alaaa..telepas peluang nie..baru je on9..huhu
    en.Ben, boleh join lg tak?hehe..

    TAHNiah kpd semua yg tersenarai..gud luck..hee.. :)

    j0m singgah blog efa..(^_~)v

    BalasPadam
  28. nasib baik tersenarai juga...

    BalasPadam
  29. wooo dah 2 kali terlepas nih.. menyesal tengok citer indon. haha

    BalasPadam
  30. anda semua memang pantas...;)

    BalasPadam
  31. x kena lha . . . uhuhuhu . . .

    BalasPadam
  32. nasib bek encik BEN sejuk kan hati saya ni dgn ayat terakhir tu..ok menanti dengan kesabaran....

    BalasPadam
  33. wahhh banyaknya..larat ke bro ben nak terjah semua thu??good luck to all selected..:D

    BalasPadam
  34. tq abg ben.. no 34, lucky number ;)

    BalasPadam
  35. yey!
    no.18,.
    thanx bro ben,.=)

    BalasPadam
  36. ades...termiss lagi..
    mcm kena on9 24/7 lak kalau xmo terlepas segmen bro BA..huhu
    saya akan terjah mlmni..hehe

    BalasPadam
  37. BA; Waaaa! kecewa x sempat join....busy siang tadi....:(

    BalasPadam
  38. Salam murni,

    I wish I could join your 'game'...but ...can a humble Bruneian blogger like me join next other lucky time?

    (^^,)

    BalasPadam
  39. ~yay..!!~
    ~no 7..hehehe~
    ~tenkss cek ben..kih3~

    BalasPadam
  40. WOW! I 25..
    hihi..rasa muda tu

    apa agaknya games tu ye Ben ^_^

    BalasPadam
  41. @UmmiRosma
    wsalam ... sapa sapa je boleh sertai... takde sapa nak marah pon.. asalkan berminat.. tu je syaratnya ..hehe

    BalasPadam
  42. wowwww........tersenarai jugak, ingat x sempat td. hehehe.......

    BalasPadam
  43. huhuhuhu...selalu terlepas sejak kebelakangan ni....

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009