Blogger Pilihan Malam ini ..

19 ulasan:

  1. Ben , bila i nak jadi blog pilihan awak eh . wuwuwu :'(

    BalasPadam
  2. aiyyo!! ade lagi~ encik ben, next blogger pilihan saya lah pulak. boleh? negh ngeh ngeh~

    BalasPadam
  3. Bila saya punya turn nak smpai ekkk???

    BalasPadam
  4. macam lagu Eminem la pulak...hahaha

    BalasPadam
  5. bila la giliran saya ek...

    BalasPadam
  6. ila lak?? hik3.. mcm layak nk tempek kt entri ben..

    BalasPadam
  7. ila ble lak?? cm lar blog ila niyh lyk d tempek kt entri pilihan abg ben.. d review pown x cukup lyk lg.. kih3..

    BalasPadam
  8. ehhh mak tekejut !! haha... gila tak tekejut tiba2 jd blogger pilihan abg ben ! td baruu je nk off tiba2 nampk muka sy kt reading list. whoaaa *mata tebeliak n mulut nganga..pengsannnn! XD

    heheh thnks abg ben ! sgt2 terharu nih ;))

    T_T <-- nangis sbb terharu ! heeee

    BalasPadam
  9. comeynye!!!entry dia pon nice!jom terjah..hahaha

    perghh..ramai kot yg nk blog dia jd pilihan bro ben..

    sy pon nk jgk la!hahahhaha~
    bro ben..sy pon penah gak tngkap gmbr cm 2..mai2 pilih blog sy plak..ekekekkee :P

    BalasPadam
  10. jom terjah... wah malam ni ben memeriahkan lagi dunia blogger

    BalasPadam
  11. dari pagi celik sampai pagi buta my tunggu untuk jadi pilihan hati...T_T

    heeee~

    BalasPadam
  12. bilakah saya nak jadi blogger pilihan hati ??hehe :)

    BalasPadam
  13. ben , ni first time komen kat sini :)
    ni pun first time nak share blog , boleh ?
    ni blog orang ,

    http://najiyahzakki.blogspot.com

    jemput lah singgah then boleh follow sekali , sedih sebab follower orang sikit sangat , huuuu T-T

    BalasPadam
  14. ohh..ni dari segmen ben tu ye??alamak..macam dah lambat dah nak join..tak pe la..tgk org punye pon okey...:)

    BalasPadam
  15. wahh..seronoknya jadi yang terpilih!
    sedang berdoa untuk sampai giliran saya pulak..fuhh aminn.

    BalasPadam
  16. mcm mn nak join pilihan hati ni??

    BalasPadam
  17. wahh..
    mcm mana nak joinn..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI