Sabtu, 5 Mac 2011

Blogger Pilihan Malam ini ..

 

image fatin dayana bt mawardi nasution. 18 y/0. buckle up guys , coz u're gonna get craazy ! zasss XD

http://fatinsopendiary.blogspot.com/

19 komen :

Fateen Insyirah berkata... [Reply to comment]

Ben , bila i nak jadi blog pilihan awak eh . wuwuwu :'(

KuLiN berkata... [Reply to comment]

saya saya saya saya?

HAJAR hasan berkata... [Reply to comment]

aiyyo!! ade lagi~ encik ben, next blogger pilihan saya lah pulak. boleh? negh ngeh ngeh~

simanis berkata... [Reply to comment]

Bila saya punya turn nak smpai ekkk???

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

macam lagu Eminem la pulak...hahaha

simanis berkata... [Reply to comment]

bila la giliran saya ek...

iLa VaNiLLa berkata... [Reply to comment]

ila lak?? hik3.. mcm layak nk tempek kt entri ben..

iLa VaNiLLa berkata... [Reply to comment]

ila ble lak?? cm lar blog ila niyh lyk d tempek kt entri pilihan abg ben.. d review pown x cukup lyk lg.. kih3..

lady dayana. berkata... [Reply to comment]

ehhh mak tekejut !! haha... gila tak tekejut tiba2 jd blogger pilihan abg ben ! td baruu je nk off tiba2 nampk muka sy kt reading list. whoaaa *mata tebeliak n mulut nganga..pengsannnn! XD

heheh thnks abg ben ! sgt2 terharu nih ;))

T_T <-- nangis sbb terharu ! heeee

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

comeynye!!!entry dia pon nice!jom terjah..hahaha

perghh..ramai kot yg nk blog dia jd pilihan bro ben..

sy pon nk jgk la!hahahhaha~
bro ben..sy pon penah gak tngkap gmbr cm 2..mai2 pilih blog sy plak..ekekekkee :P

Hafeezan berkata... [Reply to comment]

jom terjah... wah malam ni ben memeriahkan lagi dunia blogger

Gimi berkata... [Reply to comment]

me?

mynameismy berkata... [Reply to comment]

dari pagi celik sampai pagi buta my tunggu untuk jadi pilihan hati...T_T

heeee~

jaa64 berkata... [Reply to comment]

bilakah saya nak jadi blogger pilihan hati ??hehe :)

najiyah zakki berkata... [Reply to comment]

ben , ni first time komen kat sini :)
ni pun first time nak share blog , boleh ?
ni blog orang ,

http://najiyahzakki.blogspot.com

jemput lah singgah then boleh follow sekali , sedih sebab follower orang sikit sangat , huuuu T-T

Amira Anorah berkata... [Reply to comment]

ohh..ni dari segmen ben tu ye??alamak..macam dah lambat dah nak join..tak pe la..tgk org punye pon okey...:)

diari-selebriti-mama berkata... [Reply to comment]

wahh..seronoknya jadi yang terpilih!
sedang berdoa untuk sampai giliran saya pulak..fuhh aminn.

wanie m'nJ berkata... [Reply to comment]

mcm mn nak join pilihan hati ni??

ara berkata... [Reply to comment]

wahh..
mcm mana nak joinn..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI