Dapur Tanpa Sempadan...

Sabtu, 2 April 2011

2 , 000 , 000 PAGEVIEWS untuk 1 tahun 6 bulan

 

Tepat jam 1.40 pagi   pada 2/4/2011 setelah berblog selama 1 tahun 6 bulan maka  .. Alhamdulillah ... Genap 2 juta pageviews .. satu perkembangan yang aku tak sangka langsung !

image

Bukan mudah aku untuk buatkan pembaca membaca di blog aku ni .. Mmg pening kepala la dok fikir isu dan topik .. Bukan senang wooo.. setiap minit dok fikir.. aku dah macam wartawan je nak cari isu sana sini ..

Tapi yang bestnya ... aku dah ramai bantu blogger blogger baru naik ... mereka naik dengan jayanya .. Satu satu perkara yang aku amat banggakan setelah berkecimpung dalam dunia blog ini ..

Dan hingga kini , setiap bulan .. lebih 150 ribu pengunjung singgah di blog aku .. Satu pencapaian yang aku rasa cukup membanggakan bagi aku yang masih baru apatah lagi mereka datang kerana nak baca bebelan BEN ASHAARI .. ..

TERIMA KASIH SEMUA !! ANDA SEMUA TULANG BELAKANG BEN ASHAARI.COM ...

49 komen :

Cik Asma BLuppy berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben:)

... berkata... [Reply to comment]

as salam..
ya! tahniah encik! 'usaha! usaha!~

Kak Aya berkata... [Reply to comment]

tahniah Ben.

sesuatu yang seperti mustahil je rasanya untuk Kak Aya capai.

iz berkata... [Reply to comment]

tulang belakang pon boleh la..kitorg support Abg Ben!!

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

tahniah abang ben~ masa saya taip ni da bertambah 70 pageviews...erk!

Hani Suraya berkata... [Reply to comment]

waaaaaaaaa...........


jeles2..

ble la nk femes cm abg ben ni..

haha..

kenshiro berkata... [Reply to comment]

tahniah bro ben.. kerjayaan yang dapat dikongsi bersama..

Noriz berkata... [Reply to comment]

wow....kalah artis!

Firdaus Alim berkata... [Reply to comment]

Keep It Up Lads hehee

YUL berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben, memang terbaik lah

Suhaimi Kassim berkata... [Reply to comment]

tahniah bro ben...tapi betul la tk boring ikut blog bro...tk kering idea..ada ja posts news...

Nasuha Salleh berkata... [Reply to comment]

Alhamdulillah ;))

cik sakura berkata... [Reply to comment]

tahniah mr ben..lps ni boleh tngu follower yg ke 12345 pulak..tahniah sekali lg n thanks ya..

putERi-kAtEk berkata... [Reply to comment]

tahniah PCB...

cepat sume org kasi sorg singgit,,,,jutawan dh....hahahaa

leeza berkata... [Reply to comment]

congrats..hbat lah abg BEN(",)

::Budak Degil:: berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah syukur ye abg ben..murah rezeki brdame isteri..hehehe

Lulu caldina berkata... [Reply to comment]

tahniah encik ben..ur the best

amny berkata... [Reply to comment]

tahniah3..^^

Ayie berkata... [Reply to comment]

wow.. 2 juta..?? waahaha.. cool..

Muhammad Khairul Fahmi berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben (^_^)v

mr pot n mrs lat berkata... [Reply to comment]

tahniah bro ben (;
jom terjah blog kami . .
ada entry baru . .
domo+elmo+g-shock=apakah ?
>.<

Noh Kodiang berkata... [Reply to comment]

terbaek r..

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

membaca smbil meremang bulu roma..hehe...tahniah bro ben..saya bangga dgn bro ben sebab bro ben bnyk menyatukan blogger2 ni semua..

dan terima kasih jugak sebab bro ben pernah tolong naikkan jumlah followers saya..kalau xde bro ben mmg xde la saya bersemangat nk berblog..tQ bro ben! ^__^

Amirah Adnan berkata... [Reply to comment]

cayalah!!

tahniah abg ben!

such an amazing man!

:)

aNiss :):) berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben :)tambah2 membantu blogger baru mcm aniss! terima kaseh banyak banyak :)

FARISZ@AZ.Com berkata... [Reply to comment]

Tiada apa yang mustahil.yang penting usaha dan cara yang betol kan ben?
Jom bertukar link
FARISZ@AZ.Com FanPage

Shafiq Hashim berkata... [Reply to comment]

Tahniah Bro Ben..
2 Juta Tu, kalau la duit sbnyak tu..Sy pun klau nk jdi mcm tu time internet problm count blog tu tiba2 jdi gila pernah bnyk kali jugak tiba2 naik 1234567890..Boleh?..haha

WakafKita11 berkata... [Reply to comment]

2juta? hehe.. bkn ssuatu yg mdh dikecapi.. tahniah ye abg ben.. jgn lupa utk trus mmbantu blogger2 baru mcm sye ni..

~hAKim ZaiLAn~ berkata... [Reply to comment]

congratz brader Ben..sy la yg terserempak ngan brader kat stesen LRT semalam..huhu..
http://kimzai92.blogspot.com/2011/04/tak-sangka-terserempak-ben-ashaari.html

i.n.d.a.h_n.a.n.a.n.a berkata... [Reply to comment]

congrate abg ben..!!

Imran@Copenhagen berkata... [Reply to comment]

dahsyatnya..2 juta lemon..boleh jutawan selepas ni

Woofer Storm berkata... [Reply to comment]

memang coool tu..heheeee
usaha tngga kejayaan...

Izzlorna berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben :)

iyou berkata... [Reply to comment]

tahniah, enchek ben!! 2 juta tuh~ =)

airmataibu berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben, bila nak open table ni? xkan tima kasih aje... buat personal dalam 50 org followers bertuah pun ok lah... pandai2 ko lah nak buat segmen apa nak cari 50 org tu... ita gerenti support nye...
... ita bukan takat tulang belakang aje, tulang plg penting abg nak post N3... apa lagi, tulang jarilah... xde tulang jari ko bayang ko nak type mcmana... chest timbul pun tokleh nak tolong...

Dawa berkata... [Reply to comment]

tahniah BA. semoga lepas ni tiap2 bulan PV sampai 200k lak :)

Ummi berkata... [Reply to comment]

Waaaaaaaaaaaaaaaaaa....tahniah, tahniah, tahniah Ben!!! Terkedu hakaaaakkkk taaaauuu...usaha berbaloi selama ini...you deserved it!

anitadiana berkata... [Reply to comment]

taniah En.Ben....itu adalah hasilusaha en.ben sendiri dan En.ben..layak dan sepatutnya dapat..teruskan usaha...

shah berkata... [Reply to comment]

fuh,150k viewer per month
giler kentangggg

tahniah le bang ben
makan2 takde ke :P

imzan berkata... [Reply to comment]

Assalamualaikum... Bro Ben ! Tahniah buat anda, usaha anda, penyatuan semua2 blogger.... jutaan terima kasih buat Bro Ben...

risa berkata... [Reply to comment]

tulang belakang? nadi dan jantung lahhh baru ngam..hehehe
tahniah en.ben!!! u deserve it:)

Akid azami berkata... [Reply to comment]

walauweh!! masa entri abang ni ke udara, saya suda tido. Jadi tadi selongkar balik kalau tak, tak tahu la perkembangan blog abang tough ni!! Gila hebat!!! :D

cayrol berkata... [Reply to comment]

ape beza pageview nga unique view?

mas saari berkata... [Reply to comment]

wow!!! mantop...
moga rezeki abg beng sentiasa bertambah!

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata... [Reply to comment]

Tahniah abg ben. Abg ben berhak dpt semua tuu. Berkat usaha abg ben jgk. Thanks jgk sbb abg ben byk bantu blogger baru mcm sy ni. TQ and congrats! :)

pRiNceSSmYra berkata... [Reply to comment]

tahniah abg ben
^_^

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata... [Reply to comment]

thumbs up to abg ben and blognya yang terhangat di pasaran ni..!!

dtg dr segmen anymous abg ben ashaari!!
salam kenal!!
nice entry..like it!!

salam singgah dari mummy weiyda♥
keep it up blogging ya dear♥
‎(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

afiqazizan berkata... [Reply to comment]

wowwww....banyak tu..tahniah abg ben!!

Faisal Abdullah berkata... [Reply to comment]

tahniah...memang hebat pun bro ben..respect lah =)

Related Posts with Thumbnails

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI