Antara anak murid ku terbaik !!

 

Dari blog biasa biasa .. dah di upgrade !!! skang dah advance gitu .. Cuma template je lom mesra alam .. hahaha .. tak pe.. nanti dia tukar tu.. sekarang belum akil baligh .. nanti dah cukup umur , dia tukar kepada yang lebih matang gitu .. hehehe ..

Sapa ??? Haaa.. dia ni dari kecik sampai la skang .. dok tinggi tu jer .. sbb tu dia guna nama tu ... aku pon pelik gak arrr.. tak kisah la.. janji dia gumbira dah la ..kan kan ?

Tapi serius , dia mmg rajin .. antara anak buah aku yang rajin berblog .. tak kenal erti mengalah walaupun kena kutuk kaw kaw dengan aku .. Semangat ginilah yang diperlukan oleh blogger ..

Nak tau sapa?? Heehe.. Aku rasa korang kenal dah dia ni.. haahha.. gila main game dalam blog.. asal bersegmen , muka dia terpacak kat depan tapi sure tak nampak .. hahahaha ...

Ok , jom g jengok blog dia ... www.puterikatek.com  .. TAHNIAH SIS !

22 ulasan:

  1. yup! kenal dgn katek. blogger yg rajin update entri x kira masa. salute sama dia. katek pun peramah!

    wah! ini nmenye, didikan encik ben berhasil. tahniah tahniah!

    BalasPadam
  2. ye....kenal katek..ramai yg suka ngusik dia panggil dia puteri katak..hihi.ciyok2 katek

    BalasPadam
  3. katek! yeaaa~~kenal dia..hehe..

    dia memang terbaik :)

    BalasPadam
  4. Katek!!! Penah review blog aku..tapi dia kate segan nak review... hahahaha

    BalasPadam
  5. hahahahha....
    tahniah katek!!!

    BalasPadam
  6. wallah..untung nya katek..hehe

    BalasPadam
  7. as salam..
    haha~ katek in da house~
    betul! rajin blogwalking. tapi yang herannya tak kira masa. hehe.. ngadap laptop 24 jam ke apa.ekeke~

    semoga beliau makin sukses ;)

    BalasPadam
  8. xmau promote IR ke..?? IR pon upgrade jugak.. huhuhu IR ade mslh bila IR update kt wp, feed update tuh tak naik kat dashboard blogspot follower.. naik pon setakat entry last guna blogspot tuh.. Sekarang dah ramai yg ingat IR tak update.. pdhl IR update je tiap2 hari

    BalasPadam
  9. salam abg ben.. abg ben dlu pnh wat segmen terima kasih ibu an.. xde ke segmen ntuk ayah..?? ke atia dh tlepas..

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/atia-sayang-apak.html

    BalasPadam
  10. salam abg ben.. abg ben dlu pnh wat segmen terima kasih ibu an.. xde ke segmen ntuk ayah..?? ke atia dh tlepas..

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/atia-sayang-apak.html

    hah lg satu.. sowie sbb ter flood komen kt post abg ben yg gegar 1000 blog tue.. atia sndri x sgke jd cmtue.. nie gara2 intenet kt hostel yg putus2..

    BalasPadam
  11. katek memangg.... lagi2 bab sakat org..dia no 1..=p

    BalasPadam
  12. adoiyaii gelak gulinguling aku baca entry puterikatek pasal asal usul donat,..

    BalasPadam
  13. adoiyaii gelak gulinguling aku baca entry puterikatek pasal asal usul donat,..

    BalasPadam
  14. wow!!
    katek dpt review dr abg ben..
    giler ahh..
    hehe

    BalasPadam
  15. erk!!!!!

    huwaaaa.....mekasih mekasih PCB.... terharu...1st time PCB puji....HAHAHAHAHA.... tapi dlm puji sempat pulak kutuk ye.... HAHAHAA

    xpe xpe...dimaafkan...hahaha...

    terharunyeeee....terus semangat nk berblog naik mcm roket!!!

    tenkiu PCB.....

    huhuhuhu

    BalasPadam
  16. iskhh...bila nak kena kutuk dgn Ben nih ..

    BalasPadam
  17. wahhh... syabas untuk katek..hehe

    BalasPadam
  18. alamak!! seyes saye tak kenal..agagaga

    BalasPadam
  19. mekasih sume...mekasih....hehehehe ( malu malu)

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.