BEN ASHAARI GEGAR 1000 BLOG ( 4 )

 

OK... kita ke soalan KE EMPAT  , kill n die !! Har har har ... Pemenang akan dipilih berdasarkan jawapan yang PALING TEPAT dan PALING PANTAS .. Juara , akan dinaikkan banner blognya dan 5 blog berikut hanya url blognya.. Yang lain , tak pe... boleh tersenarai juga .. Yang penting , AMIK KESEMPATAN yang ada di depan mata tu ..

Untuk menjawab soalan , seperti biasa ... sediakan satu entri khas..

  1. Header blog BEN ASHAARI

  2. Tajuk : BEN ASHAARI KASI GEGAR 1000 BLOG ( 4 ) ! dan linkkan ke entri ini ..

  3. Tulis jawapan dalam bentul url  di dalam tu mengikut susunan..kecuali soalan no 2 !

  4. Jawapan No 2  , sertakan sewaktu tinggalkan url entri ini ..  Contoh jawapan ;

http://www.benashaari.com/jawapan4.html  : JAWAPAN NO 2

 

Dan soalannya ... berikan url lengkap blog blog ini ... Rujukan di BENASHAARI2 , kumpulan 4 !

  1. Beri 5 blog yang mana bloggernya adalah lelaki dan 5 blog yang mana bloggernya perempuan
  2. Berikan satu blog yang unik ... hehehhehe... confirm dalam kumpulan 4 !

Cukup 2... hehehe ...

Itu sajaaa.... Apa yang perlu korang buat... Geledah !!! Senang kan

30 ulasan:

  1. ni acam umum je jawapannya..

    BalasPadam
  2. belum kill dh die dulu dh...aiyak

    BalasPadam
  3. haah lar en. ben, macam senang tapi susah gak ni nak fikir

    BalasPadam
  4. cepat sapa nak datang ke blog akak. akak blurlah ben.

    BalasPadam
  5. boleh join ke bagi yang tak join gegar1000 tue

    BalasPadam
  6. http://exsamsed.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kasi-gegar-1000-blog-4.html
    Jwpn no 2 : http://uniqdarkside.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    BalasPadam
  7. alia: boleh..ahaha~ tolong jawabkan...

    BalasPadam
  8. heee.bz ah mnggu ni bnyk test n untuk final exam..adehh...

    BalasPadam
  9. erm... nk join tapi selalu tertingal bro ben pnyer segmen.. ='(

    BalasPadam
  10. alaa nak jawab tp kat opis nii camnoo?

    BalasPadam
  11. weh cptnye dah keluar!!!
    br blk lunch

    BalasPadam
  12. ermmm saye tak reti tapi akan cube yer

    BalasPadam
  13. ermmm saye tak reti tapi akan cube yer

    BalasPadam
  14. ala...tak dapat nak join....ader meeting la plak....hu...=(

    BalasPadam
  15. jawapan nk bg kt komen o tulis kt entry sendiri? xphm

    BalasPadam
  16. nak unik cane nih?isk sob sob

    BalasPadam
  17. huu pi makan tadi, da xsmpat

    BalasPadam
  18. tak sempat den nak join..ermmm

    BalasPadam
  19. http://eiz1004.upprofits.com/ben-ashaari-kasi-gegar-1000-blog-4/ : JAWAPAN NO 2

    http://uniqdarkside.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    BalasPadam
  20. http://kimheerulstory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kasi-gegar-1000-blog-4.html


    [jawapan NO.2]
    http://bintangkita080808.blogspot.com

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.