Dan Pemenang Soalan NO 4 PANTAS DAN TEPAT !

 

Hahahaha .. ampun maaf yer .. soalan no 2 tu mmg aku bagi soalan KILL n DIE !! Sbb itu aku kata blog unik .. Blog unik ni , semua blog adalah unik tapi aku nak jawapan yang diberikan oleh blogger tu lain dari yang lain .. come on , ada 100 blog okeh !! takkan semua pilih yang sama je kan ??? hahahaha...

Jadi setelah ditapis dan didelete , maka ada 3 blog saja yang menjawab lain dari yang lain .. Jawapan no 2 mereka adalah berbeza.. haaa.. Faham tak ni ?

Ok.. aku terangkan sekali lagi.. Contoh la .. Aku jawab soalan no 2 tu , DURIANTAKSEDAP.. Sekali si Adi Budika  yang tak hensem tu pon jawab DURIANTAKSEDAP , secara automatik , dua dua terkeluar.. Kalau ada blogger lain kemudian pon jawab DURIANTAKSEDAP , pon didelete !! Hahahah.. KILL N DIE BEBEH !!

Jadi pemenangnya ialah .........

TAHNIAH !!!! HAHAHA.. JANGAN MARAH YER.. NI BARU KILL N DIE !! SOALAN SETERUSNYA LEBIH GILA DAN MENCABAR ANAK MATA !! BERSEDIA ATAU TIDAK , KITA GEGAR SAJA !!

23 ulasan:

  1. tahniah kepada pemenang!! yeah..

    BalasPadam
  2. sunah go sunah... mcm dh terbayang2 juaranye

    BalasPadam
  3. errr.....tak suke!!!!!! sampai menggigil jari aku hokeyyyyy

    BalasPadam
  4. grrr.. tak kena lagi.. haishh.. penat seyhh..
    takpe takpe.. gegar lagi.. gegar lagi..
    hahahhaa..

    BalasPadam
  5. yeah!!terbaik lah abg Ben!!sy menang!!

    BalasPadam
  6. sunah menang 2 ari berturut2 nie...tahniah semua

    BalasPadam
  7. ahahaha~ adehhh...dah2...nak pi buat keje pulak...time kasih semua...^_^

    BalasPadam
  8. saspen betul nak tunggu soklan seterusnya. hiks!

    BalasPadam
  9. oh my god, rase cam nak melompat tinggitinggi, sampai nak juleng tengok link tadi!

    saye pileh jawapan yang no 2 tuh
    http://emyonce.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    sebab die lelaki tapi link die macam gadis..

    hahaahahah,, bahagie gile!
    thanks abang ben!

    BalasPadam
  10. lerr... kalah lagi. takpe.. takpe... ^_^

    congrats wat pemenang.. jangan lupa banje makan okeh?

    BalasPadam
  11. bro saje tak nak bagi aku menang nie......huhuhu

    BalasPadam
  12. thniah !
    tk smpat nk join . huhu

    BalasPadam
  13. tahniah pada sumer pemenang..

    Mak Dara tak menang pon takpe dah happy bila blog mak dara http://bicaramakdara.blogspot.com

    jadi salah satu dari url jawapan blog wanita hehehe.. tengsss BA

    BalasPadam
  14. selamat lah pada para pemenang..!

    BalasPadam
  15. kepade abng beng
    http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/saye-menang-kontes-abang-ben-weh.html

    BalasPadam
  16. bnda ni dah jadi 1 fenomena untuk para blogger ....

    BalasPadam
  17. alaa tak aci.. mana tau dah tersama T__T

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.