Gathering Kembar @ Putrajaya

 

DSC_0434 Hari ini .. sekali lagi aku berada di ..erk.. mana eh ?? Tasik Sri Empangan berhampiran PICC , Putrajaya untuk cover gathering geng geng Kembar ! Huhuh.. cuaca ? Jap panas jap hujan .. aku pon naik pening kepala dah ..

DSC_0464 Mereka mereka yang punya anak kembar bergambar beramai ramai.. Klik je gambar tu untuk lihat dengan lebih jelas .. Ahaks .. I likeee .. meriah wooo ..

DSC_0448 DSC_0456

DSC_0478 DSC_0493 Antara shooting yang dibuat tadi bersama Mama Kembar 3 dan bro Huszaini ..

Terima kasih kerana sudi menjemput 1tube.my dan aku.. hehe.. pening kepala ni ..

23 ulasan:

  1. hye awek comel memegang netbook lenovo.. boleh berkenalan <3

    BalasPadam
  2. wahh,kembar2 semua ! haha
    bro ben taknak ank kembar kah ? heheh

    BalasPadam
  3. geng kembar pon buat gath ! gempak llaaa

    BalasPadam
  4. Wah! Best nyer... Jeles ni. huhuhu.

    BalasPadam
  5. Wah! Best nyer... Jeles ni. huhuhu.

    BalasPadam
  6. BANYAK BETUL AKTIVITI ABANG BENG KEBABOM.BEST SUNGGUH :D

    BalasPadam
  7. seronok nye abg bengg dpt pi putrajaya kn..makin bz la abg bengg ni..but still...nak update blog..tu yg besh :)

    BalasPadam
  8. bes la... tadi tak sempat..sempat selisih jer dengan bro..huhu

    BalasPadam
  9. wah wah wah! kembar2 ni semua ada belog ke? termasuk yg kecik2 skali?

    BalasPadam
  10. ika pon kembar jugak! nak join gather ni boleh??hihi

    BalasPadam
  11. Thanks Ben & krew 1tube.my sbb sudi hadir. Tetiba plak terjebak shooting kitorang, memang kekok giler aaa tatau apa nak cakap. But thanks for d opportunity & experience :-)


    p/s- besarnya laa lengan mama dlm pic tu, tak yah pi gym pun dah leh lawan saiz lengan Ben hehehe

    BalasPadam
  12. wah tq 4 this special entri for twins he3...yg best dpt gak ambil gambar dgn bro bukan sng tu ....

    BalasPadam
  13. tqvm ben n 1.tube.my! tq sbb cover event nih!! aku pun tak tau aku membebel apa depan kamera tadi.. main sebut jer.. pastu tiba-tiba blank! huhuhuhu

    BalasPadam
  14. waaa...anak2 kite pon ada gmbor..glamor2..thanks abg ben...

    BalasPadam
  15. nmpak abg ben kat situ td...
    segan nak tegur...wuwuwuwuwu...

    BalasPadam
  16. tq sbb sudi join dan cover gathering ni...

    BalasPadam
  17. sorry la tak dapat nak datang.. mungkin datang pada gathering yang akan datang plak ek..

    BalasPadam
  18. Best la dapat jumpa geng2 kembar yang lain... lain kali buat lagi..

    maaf ya, saya tompang promot kat sini.. tq
    Collagen Powder
    ESP – Soy Protein Isolate Powder
    GLA Complex
    Omega Guard
    Vita-E Complex
    B-Complex

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.