Kenangan .. Gambar Akad Nikah Aku ler..

Gambar wife ? Hehehe.. pasni ??

48 ulasan:

  1. wow!! handsomenya..tk sbr nk tgk wife abg ben, mesti cantikkan.. :)

    BalasPadam
  2. wah hensem abg ben...muka cuak je tu..ekekee :P

    BalasPadam
  3. he3 ingatkan bro baru je kawin ambil berkat malam jumaat ni.tak sbr tgu foto wife pulak cepatlah.bro dera mata kitorang,jap gi nak keje ni ngantuk dah huwaaa.....

    BalasPadam
  4. a'a kan.. bru terpikir.. mne pic wife.. hikhik..

    amboi.. segak depa..
    huhuhu

    BalasPadam
  5. nak tgk gamba wife abg ben plak..:)

    BalasPadam
  6. waaah....suci bersih lagi time ni...ha ha ha ha

    BalasPadam
  7. Hallu Bro =)

    wah, jelas terpancar aura nerv0us yah..hehehe

    gurau jer..neway, semoga bahagia selalu =)

    BalasPadam
  8. blh than jg abg ben nie,,,hihihi
    xsbr nk tgk gmbr wife...

    BalasPadam
  9. Amboi, amboi, teringat-ingat yea. Kenangan manis ni.

    BalasPadam
  10. terserlah kenervousan muu..:D

    BalasPadam
  11. cepat3, nak tgk gmbar wife pulak hehe

    BalasPadam
  12. neves gle nmpknye. haha
    mmg best dpt kawen

    BalasPadam
  13. wahh...hihi agak2 berapa kali ulang lafaz?? =p

    BalasPadam
  14. ketakutan kelihatan di situ..kakakak

    BalasPadam
  15. seyes giler muka abg ben..time ni mste kcut prut an

    BalasPadam
  16. ecece gmbr bawah tuh nmpk macam nk gelak pon ade,,

    BalasPadam
  17. x saba nk tgk wife abg ben

    BalasPadam
  18. pegghh..... walupun nevess tetap nmpak macho la kot. hahhahaa

    BalasPadam
  19. aicehmen ;p abg Ben! nak pic wife abg Ben pulak! :D ;p

    BalasPadam
  20. ni mesti dah dekat anniversary nih...

    BalasPadam
  21. muka berdebar2..wahhh...msti time ni dup dap...dup dap kn..huhu..=p

    BalasPadam
  22. abg ben hehhe..ni muke anak terune ye? :P mane muke anak dara. nnti wat la entry anak2

    BalasPadam
  23. huahuahua... selamat pengantin baru..kihkih :D

    BalasPadam
  24. misteri betul gmbr2 ni..
    gmbar first ade uncle ben dgn tok kadi je..
    gmbr second,third dah ade org kat background...
    he3

    BalasPadam
  25. wahhh abg ben....
    muke nak siyes...hehehe :p
    pape pun dh selamat da..amin...hehe

    BalasPadam
  26. hehe muka cuak jer...adeh teringat pulak mak cik zaman mak cik dedulu:)

    BalasPadam
  27. smartnye abg ben pakai specks :D

    BalasPadam
  28. nampak neves muka abg ben.

    BalasPadam
  29. mana de org nikah sensorang haishhhh...gambo mrs ben pleaseeee;)

    BalasPadam
  30. bape kali lafz ni abg ben oit..huhuhu

    BalasPadam
  31. sebelom akad cntrol nervous. dah abis akad. control lega... hahaha...

    BalasPadam
  32. urh...tu dia muka suci abg beng..hihi..
    mane wife abg beng? cun larh!
    (n_n)

    BalasPadam
  33. piwiiitttT!!!SEMAT LAH ANG BENG!!


    opssssss. tercaps lock pulak :p

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.