Pemenang GEGAR 2 dan Soalan GEGAR 3

 

Yearghh.. kita lupakan sejenak PRU DIGI tu .. heheheh .. .kang asik pulak ngan undian tu.. tu pon aku tengok tak ramai join ... esok lusa mesti ramai punyaa.. huhu...malas nak menaruh harapan.. erk.. mmg takde harapan..harapan tinggal harapap je laa.. Bagi yang dah undi aku tu , sila lah undi YUYU ZULAIKHA , si pari pari pulau langkawi tu haaa.. sifu mesti tolong anak buah dia punya ... kan kan .. Ni jiran aku lom lagi tunjuk taring tu.. haaa.. aku pon lom mintak bantuan PBB lagi.. lom all out buat kempen ni .. haaa.. hahaha.. panjang lak..

ok.. memula , aku nak senaraikan 5 pemenang ROUND 2 ... jeng jeng jeng ..

  1. 1. http://www.sunahsukasakura.com/2011/04/aku-vs-ben-ashaari-round-2.html
    2. http://kzoeozk.blogspot.com/2011/04/aku-vs-ben-ashaari-round-2.html
    3. http://lunalanun.blogspot.com/2011/04/aku-vs-ben-ashaari-round-2.html
    4. http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/aku-vs-ben-ashaari-round-2.html
    5.http://ilanilyana.blogspot.com/2011/04/aku-vs-ben-ashaari-round-2.html

ok.. untuk ROUND 3 ... jommm gegar !! > SINI .SEMOGA BERJAYA !!   TUTUP ? tengah malam ni ...

2 ulasan:

  1. ok...dah undi abg ben...gud luck..

    BalasPadam
  2. Ben, minta tlg ben, selepas minta tlg mereka undi YUYU, minta semua tlg undi saya lak. Bukan nak bersaing tapi sekadar nak promote blog. Dah undi Ben, esok Yuyu lak sebab tak leh undi lebih dari sekali..nak undi sapa lagi nih..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI