Jumaat, 1 April 2011

Segmen : AKU TAK SUKA .. AKU TAK SUKA LAA !

- TUTUP SUDAH -

Segmen khas buat semua ANONYMOUS yang suka mencaci maki / mengkritik tanpa asas / fakta / dalil atau suka menjatuhkan semangat para blogger ..

Aku tamo cerita panjang sbb semua blogger tahu akan kewujudan kaum kaum ini .. Aku tak kata semua anonymous ni negatif.. ada yang bagus .. Ada yang memberi kritikan membina dan bernas .. Yang ini baru betul ...Bukan pujian dan bukan juga hinaan kami ( blogger ) minta tetapi pandangan dari sudut ilmiah yang diperlukan ..

Ok.. untuk join segmen ini .. cam biasa ...

1. Sila letak header Ben Ashaari Blog ..

2. Tajuk .. BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA ! dan linkkan ke entri ini ..

3. Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..

4. Pengalamanan anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..

5. Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?

Tinggalkan link anda di ruangan komen ini .. Terima kasih !

Tutup ... malam ni..tepat jam 12 malam ... 1/4/2011

134 komen :

FATIN HIDAYAH MUHAMAD berkata... [Reply to comment]

wahhhh..betol..betol panas

Nabila Shamsudin berkata... [Reply to comment]

blog xfemes..
anonymous xsudi pn nk masok blog...
hehe.. so xdpt nk join la segmen kali ni....

Novelgurl berkata... [Reply to comment]

adess..kalo suke mcm mane pulak
oooo~ =.=

AdiSuda berkata... [Reply to comment]

tak dak anon yg cment kat entry sy..cm mna nk join..tak dak pngelaman..huhu

mizzkechique berkata... [Reply to comment]

huhuhu...xdpt juin segmen...bizi hr ni!!!

Makbed berkata... [Reply to comment]

wah, mencabar sungguh segmen ni!

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

mynameismy berkata... [Reply to comment]

ops!

nadiemsharmz berkata... [Reply to comment]

jap nk pikir nk join ke tak..sbb lapo nih...nk p makan dlu ke nk wat sgmen dlu...bile tutup nih incik ben????

fienaz berkata... [Reply to comment]

tak dapat join la abg ben...tak pernah ade pengalaman lak dengan ANONYMOUS nie....hu...

Nisa' Pasir Gudang berkata... [Reply to comment]

takde pengalaman dgn anonymous ..tak leh la nak join segmen nni

jaa64 berkata... [Reply to comment]

betul tu bro ben!!saya pun dah dapat komen entah hape2 gedik lah!!padahal saya tulis biasa2 jep..hukhuk..

check out this!!

http://jaa64.blogspot.com/2011/04/kejelesan-terhadap-nia-menaip-dan-yuyu.html

DaK CoMoT berkata... [Reply to comment]

pengalaman indah comot dgn cik anon???xde..pengalaman tak indah??pom xde...so..alaaaaa xboleh joinnn..huhu

THE LEKAT LEKIT STORY berkata... [Reply to comment]

http://duniamelekitku.blogspot.com/2011/04/aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

syafiqsulaiman berkata... [Reply to comment]

ok dah..

http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

ZiE FAUZi berkata... [Reply to comment]

alhamdulillah.. setakat ni takde yang bergelar ANONYMOUS menjejakkan dirinya ke blog saya..jadi tak dpt join segmen baru ni.. huhuhu..

ROROI berkata... [Reply to comment]

da join! hehehe

http://mibas.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kata-aku-tak-suka.html

Zanna Orked berkata... [Reply to comment]

Salam, saya join. (:

http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

mOoN berkata... [Reply to comment]

xda pon pengalaman dengan anon ni...nmpknya x cukup syarat nak join...

ujang pon x blh join coz dia hanya ada zaki...ngeee~

Yaya^Pink berkata... [Reply to comment]

juin


http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ berkata... [Reply to comment]

join! :)

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

fizah berkata... [Reply to comment]

ala xdpt join sobsobsobsob.anonymous!!opss xde penglaman la..

Mira Amirudin berkata... [Reply to comment]

blog x hot pun...anonymous xpernah nak cari pasal lagi..huhu

whitelover berkata... [Reply to comment]

http://ams-whitelover.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html
tingting tingggg dan2 je join kan :) hee

axelida berkata... [Reply to comment]

setakat ni seme yg dtg bagus2 belaka.. tak der yg anon lagik.. tak dapek nak join segmen nih.. haishh

diyana berkata... [Reply to comment]

blog sy blog baru, cik anon pandang sebelah mata pon tak sudi..nampaknya tak dapat la menjoinkan diri..uhuk3..huhu

fiqaliqa berkata... [Reply to comment]

segmen yg panas lg terbakar.haha

Jack berkata... [Reply to comment]

blog saya belum dikunjungi kaum kaum 2..maklum la blog tak femes..haha.. tak dapat join la ni..huhu

haRis kaiTo berkata... [Reply to comment]

http://hariskaito.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

YanaMIB berkata... [Reply to comment]

setakat ni blom ada lg anon yg mencaci maki penulisan sy..syukur..(^^,)

Hackers berkata... [Reply to comment]

hackers join bro...heheh

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

done..!;)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

riza berkata... [Reply to comment]

http://cikriza.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

ROROI berkata... [Reply to comment]

boley je nak join even xda pengalaman sendiri bersama si anon...mungkin penah bca entri orang sal anon ni ke...

risa berkata... [Reply to comment]

sudah join bro!!!

http://hasrisa.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

wanie.misa.amane berkata... [Reply to comment]

Saya na join juga

http://waniemisamane.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

NadiRah berkata... [Reply to comment]

join!!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

PidaSanglang berkata... [Reply to comment]

terbakaq..http://mysanglang.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Asyifa berkata... [Reply to comment]

alamak ! x dpt join segmen la...sbb x penah anonymous komen...smua yg ada profile jer...kalau nak join gak bole ke bro?...hehehe....

efa nur berkata... [Reply to comment]

uiikksss...kalau positif boleh di terima ke nie??
huhuhu....cuba jelaa ye.. :D

http://efagurlz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

faraa halim berkata... [Reply to comment]

done abg ben ;))

http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Tina Othman berkata... [Reply to comment]

saya join

http://tinaothman.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-tak-sukaaku-tak-suka-laa.html

Mizz Karen berkata... [Reply to comment]

saya join :)

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

an.nabihan berkata... [Reply to comment]

Abg Ben, kamu view page sy yea td.. hehe like it..

dah join!!!

http://nabihancakap.blogspot.com.

silalah datang yea.

Rozita berkata... [Reply to comment]

nabila: sama la kita...hukhuk...

Akid azami berkata... [Reply to comment]

adeii mcm mana nak join.. tak pernh kene serang lagi dengan anonimus..

fyna berkata... [Reply to comment]

ade pengalaman.yang besh,anon yg comment kt belog saya nih siap mention name abg ben.
sowie sgt2.

http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

SoLy SoLicious berkata... [Reply to comment]

saya join ye abg ben ..

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

('',)kapie_art'sLover('',) berkata... [Reply to comment]

http://kapieartslover.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-ku-tak-suka-aku-tak.html

PANASSS.. PANASSS.. PANASSS... HAHA

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

abang ben, saya tak berapa nak suka..

http://www.sunahsukasakura.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Izamir Ridzwan berkata... [Reply to comment]

en beng beng boommmmm .. IR join

http://www.izamirridzwan.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

aNis sHazLiN berkata... [Reply to comment]

anis join! thanx..!! ^^

http://leenshah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Rozita berkata... [Reply to comment]

x layak nak join tapi tolong promote je..

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-ben-ashaari-aku-tak.html

SYIEDA berkata... [Reply to comment]

blog syieda lg la..
blom ade yg follow..
blom ade yg sudi comment..
camne nak jmpe anonimus nie..

hukhuk tersgt sedih..

solo molo berkata... [Reply to comment]

siap...

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html


*nak gi solat jumaat jap*

NiSha berkata... [Reply to comment]

abg ben..
dah siap..

http://heandsheloves.blogspot.com/2011/04/091-bila-abg-ben-ashaari-kata-aku-tak.html

pRiNCe berkata... [Reply to comment]

soeorang remaja nak join jugak ye....:)

http://hackerz91.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

.:: diARi sEoRAnG rEMaJA ::.

nadiemsharmz berkata... [Reply to comment]

anta pnyertaan......

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kata-aku-tak-suka.html

qucachahir berkata... [Reply to comment]

saya join walaupown belum punye pengalaman.. ;)

my link:
http://quraishahir.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

EYQASARA berkata... [Reply to comment]

ouh... xpenah lg kne ngan cik anon ni.. hihihi.. alhamdulillah..

Cik Azizah berkata... [Reply to comment]

dah join...

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Fauzie Jasmani berkata... [Reply to comment]

Aku pun tak sukaaaaa!

http://eiz1004.upprofits.com/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa/

Cik Azizah berkata... [Reply to comment]

dah join...

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

syuwai berkata... [Reply to comment]

join2x..

wah~ ramainya sudah x.x

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

fahmie firas berkata... [Reply to comment]

Bezzz sangat segmen ni... join lagi..
singgah ye

http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

komen2...

hehe


http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

athirah berkata... [Reply to comment]

join

http://misztrex.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Rahmad berkata... [Reply to comment]

wow segment yg agak panas..

nk join..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

c-tea berkata... [Reply to comment]

ct join

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Nisa Menaip berkata... [Reply to comment]

yeahhh join!!!

http://nisamenaip.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

areteacar berkata... [Reply to comment]

JOIN DUA KAKI..

http://banyaktehkereta.blogspot.com/2011/04/aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html


|CIK TIKAH|

FATIN HIDAYAH MUHAMAD berkata... [Reply to comment]

http://fatin-hidayah.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

buat segmen time mahu melantak..dpt komen siket je td...

mas saari berkata... [Reply to comment]

abg beng!
mas nak join jugak walaupun takde pengalaman...

http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

yangbaik berkata... [Reply to comment]

weh.... ramainya yang tak suka... meh aye nak meramaikan lagi...

layan ler..

http://yangbaik.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

tq..

nur ikhyar dee berkata... [Reply to comment]

saya cuba nasib..

http://nurikhyardee.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

ramai gak yg join..huhuu..

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

tQ bro ben...:)

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

http://www.herstoriie.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

dayana suka join segmen bro ben :D!

Firdaus Alim berkata... [Reply to comment]

Mengambil bahagian heheh

http://muhafida.blogspot.com/2011/04/segmenben-ashaari-kata-aku-tak-sukaaku.html

Hazrina Erin berkata... [Reply to comment]

blog sy bagi anonymous masuk pun dia xnak masuk..blog tak hot cuma comel ja!HAHAHA..xdpt nak join sbb xde pngalamn..sy pernah je jd anyonymous tuk elokkan kwn2 sy yg bgaduh sampai sindir menyindir dlm blog..ade kebaikan dan kebrukan nya gak^^

Axieda'great berkata... [Reply to comment]

saya melibatkan diri
tapi saya bukan anonymous

http://beingmenu.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

faizah berkata... [Reply to comment]

http://bluediamondfaizah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

join jugak walaupun takde pengalaman.. boleh kan en. BA?

http://aizamia3.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

sue berkata... [Reply to comment]

ok sy dah join..

http://suedeorange.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Saiful Bahari berkata... [Reply to comment]

http://sembangkemass.blogspot.com/2011/04/aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

dah join dah join dah join dah join!

Syat0za berkata... [Reply to comment]

baru sekalo je kot anon attact blog eden..huhu

eyjalukman berkata... [Reply to comment]

eyja join segmen bro ben ni ;)
suka join ;)


http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

eyjalukman berkata... [Reply to comment]

eyja join segmen bro ben ni ;)
suka join segmen bro ben ;)


http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

zieha hisham berkata... [Reply to comment]

zieha join jugak :

http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

kejora berkata... [Reply to comment]

so far tade pengalaman dengan anon, sbb belog x femes pown..gagagaga..x dapek acik nak join

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

nah...zaki soh anta keje sekolah

http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Hanieqha berkata... [Reply to comment]

note untuk anon. hehe

http://annikabubble.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Aqilah Kamarudin berkata... [Reply to comment]

walaupun anon tak datang masuk , nak join jugak segment ni . hehe :)

http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Cik Lyana ヅ berkata... [Reply to comment]

Yana join abg Ben ! :)

http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

KANTA MATA KELABU berkata... [Reply to comment]

alamak terlambat join lak.. hahaa.. ok tapi aper2 pon sempat dah buat menatang nie.. hik3.. join contest dari segmen bro ben..

http://zarul90soul.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Zura berkata... [Reply to comment]

sAYA DAH JOIN!! YEY

http://myluvprince.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kata-aku-tak-suka.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Ok bro.... dah join dah.. nak diinterview nih..he he

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

FizA berkata... [Reply to comment]

dah join!!


http://akupunyacita.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Nurnadrah berkata... [Reply to comment]

isk isk isk..sedih tak bleh join..kg join sume ckp no komen jer and xde pengalaman watpe..takpe2,yang pasti nanti harusla terjah blog mereka nak bace pengalaman mereka..mane nanti terkene btng idong..^_^

zuwaidah berkata... [Reply to comment]

tak ada anon yg beri komen dlm blog akak (sebab blog kureng fofular gitu)

QueenImah berkata... [Reply to comment]

En Ben tak suka...
ima juga tak suka ! ! !

http://queenimah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

KK berkata... [Reply to comment]

salam..

huhu..baru sgt dlm duni blogging...
xde pengalaman lg..xdpt join..huhu

Camie Shid berkata... [Reply to comment]

Agaknya lar... ada tak dikalangan en/cik anon yg sukarela nk join segmen ni.... Haha... sy lum ada xperince g ngan deme ni...

Faris Adli berkata... [Reply to comment]

boleh join lagi kan?

http://farisadli.via.my/duniaku/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa/

eryzi berkata... [Reply to comment]

SUDAH JOIN,MARILAH KE SHINI ^.^.....


http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

hadifar-fyda berkata... [Reply to comment]

tak suka...tak suka...

http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-tak-suka.html

MuMMy CHoMell berkata... [Reply to comment]

done...

http://mumlittlemonster.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Fauzan 'Jahn' Abas berkata... [Reply to comment]

as-salam... sudah men-joinkan diri... luahan hati yang emo terhadap ANONYMOUS...

silalah baca!!

http://jahnscar.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

[k]o{q}i[n] berkata... [Reply to comment]

join gak

http://exsamsed.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Nur Aina berkata... [Reply to comment]

saya jugaaaa ; http://ainayusob.blogspot.com/2011/04/wahhh-blog-abg-ben-ashaari-menghiburkan.html

cEmpAkA BirU berkata... [Reply to comment]

Nak join


http://sicempakabiru.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

fuhhh...legaaa

Salim Harmanain berkata... [Reply to comment]

dah join..ni entry hangat nye..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Azza Firza berkata... [Reply to comment]

http://zaza96.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Orkid Edyliyne @ OrkEd berkata... [Reply to comment]

oh OE ada pengalaman dengan ini orang...
tapi tak apalah...
biarlah benda tu berlaku pun...
sekrang dah malas nak fikirkan...
(n_n)

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ berkata... [Reply to comment]

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

Lambat skittt..tp totap nak join!!

Orkid Edyliyne @ OrkEd berkata... [Reply to comment]

oh OE ada pengalaman dengan ini orang...
tapi tak apalah...
biarlah benda tu berlaku pun...
sekrang dah malas nak fikirkan...
(n_n)

sweet_sour berkata... [Reply to comment]

saye join.!!

http://titewtawan004.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-sukaaku-tak-suka-laa.html

fiq berkata... [Reply to comment]

http://sayangcoco.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Cik Sue berkata... [Reply to comment]

cik sue tak suka si Anon...

http://miowmanja.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Anis Anisa berkata... [Reply to comment]

segment yang bagus tuk kite lepas geram.. kpd org yg x kite kenali.. tp suke cari pasal... bagus2
http://wwwsweetypinky.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

yatie's EPISODE berkata... [Reply to comment]

abg bengg. nak nangis. baru je dapat komen dari anon lagi. yati pong baru juga buat hanya register user je boleh komen. T_T

http://yatieepisode.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

d.e.e.n.a.YAYA berkata... [Reply to comment]

dah join....

http://sayetaksuke.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

:)

nur chahaya abadiey berkata... [Reply to comment]

wah..nak join jgk..entry done..hopely dipilih..hehe

http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2011/04/atak-suka-aku-tak-suka-laa.html

sha berkata... [Reply to comment]

menjoinkan diri...

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

TQ.

~aDiBah~ berkata... [Reply to comment]

http://dibaluvislam.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

nuR izyan berkata... [Reply to comment]

suke segmen ni..
cik anon mmg nak kena ketok!huhu..
join..
http://izyanyuyu.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Ms Shazana Aziz berkata... [Reply to comment]

first time involve ngn blogger laen...
huhuhu...
hrp nye ok la...

http://shazanaaziz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

special utk Ben juga!

http://adzriel.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

HelMi ZaKi berkata... [Reply to comment]

sayer join

http://emyonce.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

ariana's berkata... [Reply to comment]

Joint jugak..
http://arianasstorys.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Nayang Ahmad berkata... [Reply to comment]

SAYA DAH JOIN !! ^__^

http://cikmonstercantek.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

Aman Ibrahim berkata... [Reply to comment]

just join segment abang~

http://natsumiakira.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

nur berkata... [Reply to comment]

join gak
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

ZACK ENTRY berkata... [Reply to comment]

sempat lagi ke tak ni? =.=

http://www.zackentry.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

... berkata... [Reply to comment]

as salam..

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

join~

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI