Segmen : AKU TAK SUKA .. AKU TAK SUKA LAA !

- TUTUP SUDAH -

Segmen khas buat semua ANONYMOUS yang suka mencaci maki / mengkritik tanpa asas / fakta / dalil atau suka menjatuhkan semangat para blogger ..

Aku tamo cerita panjang sbb semua blogger tahu akan kewujudan kaum kaum ini .. Aku tak kata semua anonymous ni negatif.. ada yang bagus .. Ada yang memberi kritikan membina dan bernas .. Yang ini baru betul ...Bukan pujian dan bukan juga hinaan kami ( blogger ) minta tetapi pandangan dari sudut ilmiah yang diperlukan ..

Ok.. untuk join segmen ini .. cam biasa ...

1. Sila letak header Ben Ashaari Blog ..

2. Tajuk .. BEN ASHAARI kata AKU TAK SUKA , AKU TAK SUKA LAA ! dan linkkan ke entri ini ..

3. Sila beritahu kenapa anda tak suka ANONYMOUS ..

4. Pengalamanan anda bersama ANONYMOUS.. Ceritakan ..

5. Nasihat anda pada mereka yang gemar mencaci maki dalam blog ?

Tinggalkan link anda di ruangan komen ini .. Terima kasih !

Tutup ... malam ni..tepat jam 12 malam ... 1/4/2011

134 ulasan:

  1. blog xfemes..
    anonymous xsudi pn nk masok blog...
    hehe.. so xdpt nk join la segmen kali ni....

    BalasPadam
  2. adess..kalo suke mcm mane pulak
    oooo~ =.=

    BalasPadam
  3. tak dak anon yg cment kat entry sy..cm mna nk join..tak dak pngelaman..huhu

    BalasPadam
  4. huhuhu...xdpt juin segmen...bizi hr ni!!!

    BalasPadam
  5. wah, mencabar sungguh segmen ni!

    BalasPadam
  6. http://kupukupukecik.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  7. jap nk pikir nk join ke tak..sbb lapo nih...nk p makan dlu ke nk wat sgmen dlu...bile tutup nih incik ben????

    BalasPadam
  8. tak dapat join la abg ben...tak pernah ade pengalaman lak dengan ANONYMOUS nie....hu...

    BalasPadam
  9. takde pengalaman dgn anonymous ..tak leh la nak join segmen nni

    BalasPadam
  10. betul tu bro ben!!saya pun dah dapat komen entah hape2 gedik lah!!padahal saya tulis biasa2 jep..hukhuk..

    check out this!!

    http://jaa64.blogspot.com/2011/04/kejelesan-terhadap-nia-menaip-dan-yuyu.html

    BalasPadam
  11. pengalaman indah comot dgn cik anon???xde..pengalaman tak indah??pom xde...so..alaaaaa xboleh joinnn..huhu

    BalasPadam
  12. http://duniamelekitku.blogspot.com/2011/04/aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

    BalasPadam
  13. ok dah..

    http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  14. alhamdulillah.. setakat ni takde yang bergelar ANONYMOUS menjejakkan dirinya ke blog saya..jadi tak dpt join segmen baru ni.. huhuhu..

    BalasPadam
  15. da join! hehehe

    http://mibas.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kata-aku-tak-suka.html

    BalasPadam
  16. Salam, saya join. (:

    http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  17. xda pon pengalaman dengan anon ni...nmpknya x cukup syarat nak join...

    ujang pon x blh join coz dia hanya ada zaki...ngeee~

    BalasPadam
  18. juin


    http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  19. join! :)

    http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  20. ala xdpt join sobsobsobsob.anonymous!!opss xde penglaman la..

    BalasPadam
  21. blog x hot pun...anonymous xpernah nak cari pasal lagi..huhu

    BalasPadam
  22. http://ams-whitelover.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html
    tingting tingggg dan2 je join kan :) hee

    BalasPadam
  23. setakat ni seme yg dtg bagus2 belaka.. tak der yg anon lagik.. tak dapek nak join segmen nih.. haishh

    BalasPadam
  24. blog sy blog baru, cik anon pandang sebelah mata pon tak sudi..nampaknya tak dapat la menjoinkan diri..uhuk3..huhu

    BalasPadam
  25. segmen yg panas lg terbakar.haha

    BalasPadam
  26. blog saya belum dikunjungi kaum kaum 2..maklum la blog tak femes..haha.. tak dapat join la ni..huhu

    BalasPadam
  27. http://hariskaito.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  28. setakat ni blom ada lg anon yg mencaci maki penulisan sy..syukur..(^^,)

    BalasPadam
  29. hackers join bro...heheh

    http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

    BalasPadam
  30. done..!;)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  31. http://cikriza.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  32. boley je nak join even xda pengalaman sendiri bersama si anon...mungkin penah bca entri orang sal anon ni ke...

    BalasPadam
  33. sudah join bro!!!

    http://hasrisa.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

    BalasPadam
  34. Saya na join juga

    http://waniemisamane.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  35. join!!!

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  36. terbakaq..http://mysanglang.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  37. alamak ! x dpt join segmen la...sbb x penah anonymous komen...smua yg ada profile jer...kalau nak join gak bole ke bro?...hehehe....

    BalasPadam
  38. uiikksss...kalau positif boleh di terima ke nie??
    huhuhu....cuba jelaa ye.. :D

    http://efagurlz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  39. done abg ben ;))

    http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  40. saya join

    http://tinaothman.blogspot.com/2011/03/segmen-aku-tak-sukaaku-tak-suka-laa.html

    BalasPadam
  41. saya join :)

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  42. Abg Ben, kamu view page sy yea td.. hehe like it..

    dah join!!!

    http://nabihancakap.blogspot.com.

    silalah datang yea.

    BalasPadam
  43. nabila: sama la kita...hukhuk...

    BalasPadam
  44. adeii mcm mana nak join.. tak pernh kene serang lagi dengan anonimus..

    BalasPadam
  45. ade pengalaman.yang besh,anon yg comment kt belog saya nih siap mention name abg ben.
    sowie sgt2.

    http://inibelogfyna.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  46. saya join ye abg ben ..

    http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  47. http://kapieartslover.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-ku-tak-suka-aku-tak.html

    PANASSS.. PANASSS.. PANASSS... HAHA

    BalasPadam
  48. abang ben, saya tak berapa nak suka..

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  49. en beng beng boommmmm .. IR join

    http://www.izamirridzwan.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  50. anis join! thanx..!! ^^

    http://leenshah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  51. x layak nak join tapi tolong promote je..

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-ben-ashaari-aku-tak.html

    BalasPadam
  52. blog syieda lg la..
    blom ade yg follow..
    blom ade yg sudi comment..
    camne nak jmpe anonimus nie..

    hukhuk tersgt sedih..

    BalasPadam
  53. siap...

    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html


    *nak gi solat jumaat jap*

    BalasPadam
  54. abg ben..
    dah siap..

    http://heandsheloves.blogspot.com/2011/04/091-bila-abg-ben-ashaari-kata-aku-tak.html

    BalasPadam
  55. soeorang remaja nak join jugak ye....:)

    http://hackerz91.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    .:: diARi sEoRAnG rEMaJA ::.

    BalasPadam
  56. anta pnyertaan......

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kata-aku-tak-suka.html

    BalasPadam
  57. saya join walaupown belum punye pengalaman.. ;)

    my link:
    http://quraishahir.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  58. ouh... xpenah lg kne ngan cik anon ni.. hihihi.. alhamdulillah..

    BalasPadam
  59. dah join...

    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  60. Aku pun tak sukaaaaa!

    http://eiz1004.upprofits.com/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa/

    BalasPadam
  61. dah join...

    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  62. join2x..

    wah~ ramainya sudah x.x

    http://syuwaistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  63. Bezzz sangat segmen ni... join lagi..
    singgah ye

    http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  64. komen2...

    hehe


    http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  65. join

    http://misztrex.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  66. wow segment yg agak panas..

    nk join..

    http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  67. ct join

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  68. yeahhh join!!!

    http://nisamenaip.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  69. JOIN DUA KAKI..

    http://banyaktehkereta.blogspot.com/2011/04/aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html


    |CIK TIKAH|

    BalasPadam
  70. http://fatin-hidayah.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    buat segmen time mahu melantak..dpt komen siket je td...

    BalasPadam
  71. abg beng!
    mas nak join jugak walaupun takde pengalaman...

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  72. weh.... ramainya yang tak suka... meh aye nak meramaikan lagi...

    layan ler..

    http://yangbaik.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    tq..

    BalasPadam
  73. saya cuba nasib..

    http://nurikhyardee.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  74. ramai gak yg join..huhuu..

    http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    tQ bro ben...:)

    BalasPadam
  75. http://www.herstoriie.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    dayana suka join segmen bro ben :D!

    BalasPadam
  76. Mengambil bahagian heheh

    http://muhafida.blogspot.com/2011/04/segmenben-ashaari-kata-aku-tak-sukaaku.html

    BalasPadam
  77. blog sy bagi anonymous masuk pun dia xnak masuk..blog tak hot cuma comel ja!HAHAHA..xdpt nak join sbb xde pngalamn..sy pernah je jd anyonymous tuk elokkan kwn2 sy yg bgaduh sampai sindir menyindir dlm blog..ade kebaikan dan kebrukan nya gak^^

    BalasPadam
  78. saya melibatkan diri
    tapi saya bukan anonymous

    http://beingmenu.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  79. http://bluediamondfaizah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  80. join jugak walaupun takde pengalaman.. boleh kan en. BA?

    http://aizamia3.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  81. ok sy dah join..

    http://suedeorange.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  82. http://sembangkemass.blogspot.com/2011/04/aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

    dah join dah join dah join dah join!

    BalasPadam
  83. baru sekalo je kot anon attact blog eden..huhu

    BalasPadam
  84. eyja join segmen bro ben ni ;)
    suka join ;)


    http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  85. eyja join segmen bro ben ni ;)
    suka join segmen bro ben ;)


    http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  86. zieha join jugak :

    http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  87. so far tade pengalaman dengan anon, sbb belog x femes pown..gagagaga..x dapek acik nak join

    BalasPadam
  88. nah...zaki soh anta keje sekolah

    http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  89. note untuk anon. hehe

    http://annikabubble.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  90. walaupun anon tak datang masuk , nak join jugak segment ni . hehe :)

    http://aqilahkamarudin.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  91. Yana join abg Ben ! :)

    http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  92. alamak terlambat join lak.. hahaa.. ok tapi aper2 pon sempat dah buat menatang nie.. hik3.. join contest dari segmen bro ben..

    http://zarul90soul.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  93. sAYA DAH JOIN!! YEY

    http://myluvprince.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kata-aku-tak-suka.html

    BalasPadam
  94. Ok bro.... dah join dah.. nak diinterview nih..he he

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

    BalasPadam
  95. dah join!!


    http://akupunyacita.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  96. isk isk isk..sedih tak bleh join..kg join sume ckp no komen jer and xde pengalaman watpe..takpe2,yang pasti nanti harusla terjah blog mereka nak bace pengalaman mereka..mane nanti terkene btng idong..^_^

    BalasPadam
  97. tak ada anon yg beri komen dlm blog akak (sebab blog kureng fofular gitu)

    BalasPadam
  98. En Ben tak suka...
    ima juga tak suka ! ! !

    http://queenimah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  99. salam..

    huhu..baru sgt dlm duni blogging...
    xde pengalaman lg..xdpt join..huhu

    BalasPadam
  100. Agaknya lar... ada tak dikalangan en/cik anon yg sukarela nk join segmen ni.... Haha... sy lum ada xperince g ngan deme ni...

    BalasPadam
  101. boleh join lagi kan?

    http://farisadli.via.my/duniaku/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa/

    BalasPadam
  102. SUDAH JOIN,MARILAH KE SHINI ^.^.....


    http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  103. tak suka...tak suka...

    http://hadifar-fyda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-tak-suka.html

    BalasPadam
  104. done...

    http://mumlittlemonster.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  105. as-salam... sudah men-joinkan diri... luahan hati yang emo terhadap ANONYMOUS...

    silalah baca!!

    http://jahnscar.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  106. join gak

    http://exsamsed.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  107. saya jugaaaa ; http://ainayusob.blogspot.com/2011/04/wahhh-blog-abg-ben-ashaari-menghiburkan.html

    BalasPadam
  108. Nak join


    http://sicempakabiru.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    fuhhh...legaaa

    BalasPadam
  109. dah join..ni entry hangat nye..

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  110. http://zaza96.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  111. oh OE ada pengalaman dengan ini orang...
    tapi tak apalah...
    biarlah benda tu berlaku pun...
    sekrang dah malas nak fikirkan...
    (n_n)

    BalasPadam
  112. http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

    Lambat skittt..tp totap nak join!!

    BalasPadam
  113. oh OE ada pengalaman dengan ini orang...
    tapi tak apalah...
    biarlah benda tu berlaku pun...
    sekrang dah malas nak fikirkan...
    (n_n)

    BalasPadam
  114. saye join.!!

    http://titewtawan004.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-sukaaku-tak-suka-laa.html

    BalasPadam
  115. http://sayangcoco.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  116. cik sue tak suka si Anon...

    http://miowmanja.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  117. segment yang bagus tuk kite lepas geram.. kpd org yg x kite kenali.. tp suke cari pasal... bagus2
    http://wwwsweetypinky.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-tak-suka-aku-tak-suka-laa.html

    BalasPadam
  118. abg bengg. nak nangis. baru je dapat komen dari anon lagi. yati pong baru juga buat hanya register user je boleh komen. T_T

    http://yatieepisode.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  119. dah join....

    http://sayetaksuke.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    :)

    BalasPadam
  120. wah..nak join jgk..entry done..hopely dipilih..hehe

    http://iniceritasepihidupku.blogspot.com/2011/04/atak-suka-aku-tak-suka-laa.html

    BalasPadam
  121. menjoinkan diri...

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    TQ.

    BalasPadam
  122. http://dibaluvislam.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  123. suke segmen ni..
    cik anon mmg nak kena ketok!huhu..
    join..
    http://izyanyuyu.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  124. first time involve ngn blogger laen...
    huhuhu...
    hrp nye ok la...

    http://shazanaaziz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  125. special utk Ben juga!

    http://adzriel.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  126. sayer join

    http://emyonce.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  127. Joint jugak..
    http://arianasstorys.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  128. SAYA DAH JOIN !! ^__^

    http://cikmonstercantek.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  129. just join segment abang~

    http://natsumiakira.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  130. join gak
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  131. sempat lagi ke tak ni? =.=

    http://www.zackentry.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    BalasPadam
  132. as salam..

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-kata-aku-tak-suka-aku-tak.html

    join~

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI