Segmen Hujung Minggu : Blog ni aku rasa !

 

OK..ni segmen cepat dan ringkas .. khas untuk blogger yang lepak di rumah pada hujung minggi ...

OK.. segmen ni mudah jer ... Biasanya blogger dah tau mana mana blog yang sememangnya popular kan ? Sekarang apa yang aku nak ialah , korang bagi blog blog yang korang rasa dia patut popular !! Cari blog yang belum popular !

Nak join ? Senang jer... cam biasa.. buat satu entri khas :

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG 
  2. Tajuk : BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..
  3. Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular
  4. Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?
  5. Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

Tu jer .. bila dah siap... korang paste url entri korang kat ruangan komen ini.. DAN juga di 5 buah blog tersebut ! ok ? Tutup tengah malam ini .. Terima kasih ...

98 ulasan:

  1. bro nk tnye.. kena letak blog yg belum popular tp patut popular eh eh?

    BalasPadam
  2. http://www.adybudika.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  3. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    join

    BalasPadam
  4. dah siap bro..ehehe

    http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

    BalasPadam
  5. nak join gak.. Tunggu sat no.. Nak buat dulu... Hehe.

    BalasPadam
  6. http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  7. http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  8. Ben!!! Dah support Ben.

    Jom Klik.
    http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  9. kami pom dah siapppp

    http://no92a.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  10. done!

    http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    5 blog terpilih:
    1)http://kupukupukecik.blogspot.com/
    2)http://azfar9897.blogspot.com/
    3)http://ctliyana86.blogspot.com/
    4)http://wanhazel.blogspot.com/
    5)http://mylifesstoryblog.blogspot.com/

    sekian terima kaseh

    BalasPadam
  11. dh jlnkan tugas..=)

    http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

    BalasPadam
  12. http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  13. ben.. dah join.. http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  14. join :)

    http://niezmostory.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    5 blog itu :

    http://haneeysparkle.blogspot.com/

    http://blogslucumenarik.blogspot.com/

    http://kupukupukecik.blogspot.com/

    http://nurulbadiah.blogspot.com/

    http://sarkasis.blogspot.com/

    BalasPadam
  15. dah join jugak..ramai-ramai jom join..

    http://syuk6692.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  16. wah best je dapat join segmen abg ben...
    syok2...
    slalu x dapat nak join...sebab dah lewat...kali nie dengan semangat yang tinggi jon segmen abg ben...yahoooo....

    http://ewanrani.blogspot.com/2011/04/segmen-hujung-minggu-blog-ni-aku-rasa.html

    BalasPadam
  17. jOIIIIIIIIIINNNNNN lagi =)

    http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  18. nak join boleh ??

    http://www.shahazrin.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  19. join sini

    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/04/assalamualaikum.html

    :)

    BalasPadam
  20. saya join..

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/04/blog-ni-saya-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  21. siap!!

    http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-lah.html

    BalasPadam
  22. Salam, saya join. (:

    http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  23. done!!!!

    http://sitikhadijahsaid.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-la.html

    jom baca :)

    BalasPadam
  24. SAYA JOINT

    http://beingmenu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  25. join,...

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  26. dah siap...

    http://solomolo.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..

    http://blogbeginsatforty.blogspot.com/

    http://2m2h.blogspot.com/

    http://deluqies.blogspot.com/

    http://www.raydrevil.com/

    http://solomolo.blogspot.com/

    BalasPadam
  27. dah siap abg ben. :)

    http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  28. wink2..
    da join segmen ni..

    http://fayadrahim.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  29. http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  30. Done.. Abg ben. Ni url saya http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    Jom tengok sapa mereka yang patut popular DI SINI Jom... tengok!

    BalasPadam
  31. join same

    http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  32. dah join..meh la usha....

    http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ^.^

    BalasPadam
  33. IEB join
    http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  34. Missweet join ^_^

    http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

    BalasPadam
  35. sIAP:
    http://jomklikblog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  36. percubaan pertama kali joing benda mcam ni... harap2 betul lakot step n cara aku ni... kalau salah tolong betulkan ye...!!

    http://zulfattah.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  37. Fuhhh lega dapat join..

    http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  38. join segmen abg ben

    http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    5 blog:

    sis ardini
    sis nurulbadiah
    miss genit
    wan hazel
    cik azizah..lalala

    BalasPadam
  39. Dah Join... Jemput Singgah..

    http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  40. join jugak..*_*

    http://heartylolipop.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  41. join

    http://blogcikfza.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  42. i'm join

    http://syafizaalexa.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  43. toink toink toink.

    http://tikalatiff.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    :)

    BalasPadam
  44. http://desperate-desire.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    joining :]

    BalasPadam
  45. Kat sini :

    http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  46. nak join gak...

    http://noraamila.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  47. Alright...saya nak joinnn ;)

    http://miraamirudin.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html


    5 blog tersebut :

    http://www.sunahsukasakura.com/

    http://izyanmasri.blogspot.com

    http://ladolceizatie.blogspot.com/

    http://amalinasahaja.blogspot.com/

    http://miraamirudin.blogspot.com/

    BalasPadam
  48. abang ben, nak join..ehheh
    http://usagiarea.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  49. tok join ben!!!

    http://taq6889.blogspot.com/2011/04/tok-esah-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

    BalasPadam
  50. salam.. atia join..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  51. assalamualaikum .

    abang BEN mesti bace entry ni tau ! :))

    http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

    saya suke blog ini dan saya nak abg ben tengok sndri . dan blogger blogger lain jugak .

    sekian . terima kasih .

    BalasPadam
  52. http://sayangcoco.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  53. xtau komen atia sblum nie masuk ke tak.. internet poblem.. nak antar lg skali la.. huhu..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  54. xtau komen atia sblum nie masuk ke tak.. internet poblem.. nak antar lg skali la.. huhu..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  55. chekgu azrine nak join jugak

    http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  56. join juga!
    http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    (1) Silent thinker
    http://safiyahezora.blogspot.com

    (2) Zack Entry
    http://zack-hacker.blogspot.com/


    (3) Life101
    http://ctliyana86.blogspot.com/

    (4) Kaisaranadia
    http://kaisaranadia.blogspot.com/

    (5) Fariza Fauzi
    http://farizafauziblog.blogspot.com/

    terjah diorang ye!

    BalasPadam
  57. xtau komen atia sblum nie masuk ke tak.. internet poblem.. nak antar lg skali la.. huhu..^_^

    http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  58. join :)

    http://haneeysparkle.blogspot.com/2011/04/blogniakurasapatutpopularlaa.html

    BalasPadam
  59. Bro....dah join

    http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  60. abg ben.. cik pulau join yer,, hopefully ada orang kenal blog cik pulau lepas ni..lalala~

    http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  61. http://www.syafiqah.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  62. Beyehhh dohh...nak join gakkk...saya budak baru belajar :)

    http://www.yatiekhan.blogspot.com

    5 blog patut popular yaaa....

    http://www.yatiekhan.blogspot.com
    http://ezadatul.blogspot.com/
    http://azfar9897.blogspot.com/
    http://kupukupukecik.blogspot.com
    http://www.adybudika.com/

    BalasPadam
  63. http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    eyja join ye bro ben ! ;)

    BalasPadam
  64. segmen ke 5 shans join ya..


    http://shanasituaku.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    jom terjah!

    BalasPadam
  65. http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    eyja join ye bro ben !

    BalasPadam
  66. udah join!!!

    http://basiliskkeichou.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    5 blog tuh:
    http://basiliskkeichou.blogspot.com
    http://www.adybudika.com
    http://www.sunahsakura.com
    http://taufanribut.blogspot.com
    http://puteri-katek.blogspot.com

    BalasPadam
  67. Nak join jugak!

    http://scarlettj1.blogspot.com/2011/04/segmen-hujung-minggublog-ni-aku-rasa.html

    BalasPadam
  68. join Abg ben segmen..

    jom singgah sini untuk bacaan lanjut...

    http://ladycomot.blogspot.com/2011/04/blog-patut-popular.html

    BalasPadam
  69. sy nk join,

    http://shahrulsyazyan.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  70. http://azzaazman.blogspot.com/2011/04/10-blogger-baru-berbakat-besar-2011.html

    BalasPadam
  71. da siap !!

    http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  72. dekcik join..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  73. dah siap... Ni dia post tu..^^

    http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  74. http://white-plain-me.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  75. Dil join nii

    http://semanisepal90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  76. wow..da ramai nie yg join..join jugak laa..
    http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  77. sempat gak join!

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/blog-ni-mas-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  78. amni join...^^

    http://limelog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html


    5blog patot popular..

    1.http://naksekolahbalik.blogspot.com/

    2.http://www.prettylikerazi.info/

    3.http://bakpogitu.blogspot.com/

    4.http://kazreal.blogspot.com/

    5.http://deandian.blogspot.com/

    BalasPadam
  79. akhrnya, stelah terlepas byk segmen..dpt gak mutiara joinn..



    http://mutiarabernilai2.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-blog-ni-aku-rasa-patut.html

    BalasPadam
  80. singgah sini..

    join jugak

    http://sha-myheart.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    TQ..

    BalasPadam
  81. http://pondoksiti.blogspot.com/2011/04/blog-ni-saya-rasa-patut-popular-laa.html

    1.http://rahayurazali.blogspot.com/
    2.http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/
    3.http://pondoksiti.blogspot.com/
    4.http://ceritapadlie.blogspot.com/
    5.http://wanfeedahoney-myendlesslove.blogspot.com/

    BalasPadam
  82. SENYUM KAMBING : Tiada Istilah popular buat blogger yang berblog atas dasar konsep memberi dan menerima.sama seperti yang Encik Ben Lakukan.


    http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    5(umum) + 1(peribadi) :

    1)Ini Woot Woot!
    2)The Eyes of RedBloodSnow
    3)Are YOU Cerolian?
    4)Qaseh Dalia Adelia
    5)Alexa Yussida

    *)Menongkah Arus,Membawa Perubahan

    BalasPadam
  83. sory tertinggal train..hihi~ baru nak join..

    http://mid-sayang.blogspot.com/2011/04/blog-nie-aku-rasa-patut-popular.html

    BalasPadam
  84. http://bambam-story.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  85. http://adzriel.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  86. http://hackerz91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    tlg promote blog dyowang ye bro...:)

    BalasPadam
  87. http://mynamealia.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html


    second time join segmen dari blog abg bengg yang kachakk !

    BalasPadam
  88. http://www.herstoriie.com/2011/04/blog-ni-dayana-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  89. http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    AKU RASA BLOG NI PATUT POPULAR LAA...

    http://mindagersang.blogspot.com/
    http://azrinzfamily.blogspot.com/
    http://www.abangzam.com/
    http://borswell.blogspot.com/
    http://mariatunnabila.blogspot.com/

    BalasPadam
  90. salam en ben..

    lama tak join segmen,eheee
    so join ye...thank en ben^^

    http://www.wooferstorm.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    BalasPadam
  91. http://www.akidazami.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-blog-ni-aku-rasa.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009