Ahad, 3 April 2011

Segmen Hujung Minggu : Blog ni aku rasa !

 

OK..ni segmen cepat dan ringkas .. khas untuk blogger yang lepak di rumah pada hujung minggi ...

OK.. segmen ni mudah jer ... Biasanya blogger dah tau mana mana blog yang sememangnya popular kan ? Sekarang apa yang aku nak ialah , korang bagi blog blog yang korang rasa dia patut popular !! Cari blog yang belum popular !

Nak join ? Senang jer... cam biasa.. buat satu entri khas :

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG 
  2. Tajuk : BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..
  3. Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular
  4. Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?
  5. Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

Tu jer .. bila dah siap... korang paste url entri korang kat ruangan komen ini.. DAN juga di 5 buah blog tersebut ! ok ? Tutup tengah malam ini .. Terima kasih ...

98 komen :

mynameismy berkata... [Reply to comment]

nak join!

mynameismy berkata... [Reply to comment]

bro nk tnye.. kena letak blog yg belum popular tp patut popular eh eh?

AdyBudika berkata... [Reply to comment]

http://www.adybudika.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

join

Hackers berkata... [Reply to comment]

dah siap bro..ehehe

http://terowonginformasi.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

Fizalinolie berkata... [Reply to comment]

nak join gak.. Tunggu sat no.. Nak buat dulu... Hehe.

THE LEKAT LEKIT STORY berkata... [Reply to comment]

http://lekatlekitgurl.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Novelgurl berkata... [Reply to comment]

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

nabihancakap berkata... [Reply to comment]

Ben!!! Dah support Ben.

Jom Klik.
http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

gaung berkata... [Reply to comment]

kami pom dah siapppp

http://no92a.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

mynameismy berkata... [Reply to comment]

done!

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

5 blog terpilih:
1)http://kupukupukecik.blogspot.com/
2)http://azfar9897.blogspot.com/
3)http://ctliyana86.blogspot.com/
4)http://wanhazel.blogspot.com/
5)http://mylifesstoryblog.blogspot.com/

sekian terima kaseh

Nour Akmal berkata... [Reply to comment]

dh jlnkan tugas..=)

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

Biey berkata... [Reply to comment]

wah nak join gak la..

new entry!!
Bila Jari Mula Beraksi diluar Tabii..

nur berkata... [Reply to comment]

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

nabihancakap berkata... [Reply to comment]

ben.. dah join.. http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

anieesshh berkata... [Reply to comment]

join :)

http://niezmostory.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

5 blog itu :

http://haneeysparkle.blogspot.com/

http://blogslucumenarik.blogspot.com/

http://kupukupukecik.blogspot.com/

http://nurulbadiah.blogspot.com/

http://sarkasis.blogspot.com/

Syukri Mohtar berkata... [Reply to comment]

dah join jugak..ramai-ramai jom join..

http://syuk6692.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

ewanrani berkata... [Reply to comment]

wah best je dapat join segmen abg ben...
syok2...
slalu x dapat nak join...sebab dah lewat...kali nie dengan semangat yang tinggi jon segmen abg ben...yahoooo....

http://ewanrani.blogspot.com/2011/04/segmen-hujung-minggu-blog-ni-aku-rasa.html

Nisa' Pasir Gudang berkata... [Reply to comment]

jOIIIIIIIIIINNNNNN lagi =)

http://nisa-pasirgudang.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Shahazrin berkata... [Reply to comment]

nak join boleh ??

http://www.shahazrin.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Fyqa berkata... [Reply to comment]

join sini

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/04/assalamualaikum.html

:)

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

saya join..

http://www.sunahsukasakura.com/2011/04/blog-ni-saya-rasa-patut-popular-laa.html

NadiRah berkata... [Reply to comment]

siap!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-lah.html

Zanna Orked berkata... [Reply to comment]

Salam, saya join. (:

http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

jaa64 berkata... [Reply to comment]

done!!!!

http://sitikhadijahsaid.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-la.html

jom baca :)

Axieda'great berkata... [Reply to comment]

SAYA JOINT

http://beingmenu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

☀ Izzaty Hedry☀ berkata... [Reply to comment]

join,...

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

solo molo berkata... [Reply to comment]

dah siap...

http://solomolo.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..

http://blogbeginsatforty.blogspot.com/

http://2m2h.blogspot.com/

http://deluqies.blogspot.com/

http://www.raydrevil.com/

http://solomolo.blogspot.com/

Cik Lyana ヅ berkata... [Reply to comment]

dah siap abg ben. :)

http://sunshineandsunlight.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

putrifayad berkata... [Reply to comment]

wink2..
da join segmen ni..

http://fayadrahim.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

eryzi berkata... [Reply to comment]

http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Fizalinolie berkata... [Reply to comment]

Done.. Abg ben. Ni url saya http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Jom tengok sapa mereka yang patut popular DI SINI Jom... tengok!

cik najihah berkata... [Reply to comment]

join same

http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

eryzi berkata... [Reply to comment]

dah join..meh la usha....

http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

^.^

Isteri Yang Comel berkata... [Reply to comment]

IEB join
http://bintangkita080808.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

mahizan maira berkata... [Reply to comment]

Missweet join ^_^

http://kasihmu-mahizan.blogspot.com/2011/04/segmen-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

sIAP:
http://jomklikblog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Zul Fattah berkata... [Reply to comment]

percubaan pertama kali joing benda mcam ni... harap2 betul lakot step n cara aku ni... kalau salah tolong betulkan ye...!!

http://zulfattah.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

fahmie firas berkata... [Reply to comment]

Fuhhh lega dapat join..

http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty berkata... [Reply to comment]

join jugak..

BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LA..

Cik Azizah berkata... [Reply to comment]

join segmen abg ben

http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

5 blog:

sis ardini
sis nurulbadiah
miss genit
wan hazel
cik azizah..lalala

fahmie firas berkata... [Reply to comment]

Dah Join... Jemput Singgah..

http://fahmiefiras.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

::Miss Hearty:: berkata... [Reply to comment]

join jugak..*_*

http://heartylolipop.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

cik fza berkata... [Reply to comment]

join

http://blogcikfza.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

4k3m[PIJA] berkata... [Reply to comment]

i'm join

http://syafizaalexa.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

cik Suka Suki@Atikah Latiff berkata... [Reply to comment]

toink toink toink.

http://tikalatiff.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

:)

sueRAFE berkata... [Reply to comment]

http://desperate-desire.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

joining :]

to'wan berkata... [Reply to comment]

Kat sini :

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

nora amila ghazali berkata... [Reply to comment]

nak join gak...

http://noraamila.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Mira Amirudin berkata... [Reply to comment]

Alright...saya nak joinnn ;)

http://miraamirudin.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html


5 blog tersebut :

http://www.sunahsukasakura.com/

http://izyanmasri.blogspot.com

http://ladolceizatie.blogspot.com/

http://amalinasahaja.blogspot.com/

http://miraamirudin.blogspot.com/

sasa berkata... [Reply to comment]

abang ben, nak join..ehheh
http://usagiarea.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Tok Esah berkata... [Reply to comment]

tok join ben!!!

http://taq6889.blogspot.com/2011/04/tok-esah-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

salam.. atia join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

miss ANGIN berkata... [Reply to comment]

assalamualaikum .

abang BEN mesti bace entry ni tau ! :))

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-blog-ni-aku-rasa-patut-popular.html

saya suke blog ini dan saya nak abg ben tengok sndri . dan blogger blogger lain jugak .

sekian . terima kasih .

fiq berkata... [Reply to comment]

http://sayangcoco.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

xtau komen atia sblum nie masuk ke tak.. internet poblem.. nak antar lg skali la.. huhu..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

xtau komen atia sblum nie masuk ke tak.. internet poblem.. nak antar lg skali la.. huhu..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Chekgu Azrine berkata... [Reply to comment]

chekgu azrine nak join jugak

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Silent Thinker berkata... [Reply to comment]

join juga!
http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

(1) Silent thinker
http://safiyahezora.blogspot.com

(2) Zack Entry
http://zack-hacker.blogspot.com/


(3) Life101
http://ctliyana86.blogspot.com/

(4) Kaisaranadia
http://kaisaranadia.blogspot.com/

(5) Fariza Fauzi
http://farizafauziblog.blogspot.com/

terjah diorang ye!

gadis melayu berkata... [Reply to comment]

xtau komen atia sblum nie masuk ke tak.. internet poblem.. nak antar lg skali la.. huhu..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Hanis Ramlee, berkata... [Reply to comment]

join :)

http://haneeysparkle.blogspot.com/2011/04/blogniakurasapatutpopularlaa.html

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Bro....dah join

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

cik pulau berkata... [Reply to comment]

abg ben.. cik pulau join yer,, hopefully ada orang kenal blog cik pulau lepas ni..lalala~

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

♥NuR SyAFiQah♥ berkata... [Reply to comment]

http://www.syafiqah.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Yatie Aab Khan berkata... [Reply to comment]

Beyehhh dohh...nak join gakkk...saya budak baru belajar :)

http://www.yatiekhan.blogspot.com

5 blog patut popular yaaa....

http://www.yatiekhan.blogspot.com
http://ezadatul.blogspot.com/
http://azfar9897.blogspot.com/
http://kupukupukecik.blogspot.com
http://www.adybudika.com/

eyjalukman berkata... [Reply to comment]

http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

eyja join ye bro ben ! ;)

shanas berkata... [Reply to comment]

segmen ke 5 shans join ya..


http://shanasituaku.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

jom terjah!

eyjalukman berkata... [Reply to comment]

http://eyjalukman.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

eyja join ye bro ben !

Si GaJus!!! berkata... [Reply to comment]

udah join!!!

http://basiliskkeichou.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

5 blog tuh:
http://basiliskkeichou.blogspot.com
http://www.adybudika.com
http://www.sunahsakura.com
http://taufanribut.blogspot.com
http://puteri-katek.blogspot.com

Scarlett O'Hara berkata... [Reply to comment]

Nak join jugak!

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/04/segmen-hujung-minggublog-ni-aku-rasa.html

アヌム ちゃん~~ berkata... [Reply to comment]

join ur segment :) arigatopp~

http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

LadyComot berkata... [Reply to comment]

join Abg ben segmen..

jom singgah sini untuk bacaan lanjut...

http://ladycomot.blogspot.com/2011/04/blog-patut-popular.html

shahsyaz berkata... [Reply to comment]

sy nk join,

http://shahrulsyazyan.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Chempaka Sari berkata... [Reply to comment]

http://azzaazman.blogspot.com/2011/04/10-blogger-baru-berbakat-besar-2011.html

osHin berkata... [Reply to comment]

da siap !!

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/blog-ini-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Dekcik berkata... [Reply to comment]

dekcik join..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

~C-K-K~ berkata... [Reply to comment]

dah siap... Ni dia post tu..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Ana Montana berkata... [Reply to comment]

http://white-plain-me.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

cik Dil berkata... [Reply to comment]

Dil join nii

http://semanisepal90.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

nur amalina athman berkata... [Reply to comment]

wow..da ramai nie yg join..join jugak laa..
http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

mas saari berkata... [Reply to comment]

sempat gak join!

http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/blog-ni-mas-rasa-patut-popular-laa.html

Biey berkata... [Reply to comment]

Dah join..
Segmen Ben Ashaari : Blogger nie patut Popular la..

c-tea berkata... [Reply to comment]

ct join.. hehe

segmen abg ben ashaari

amny berkata... [Reply to comment]

amni join...^^

http://limelog.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html


5blog patot popular..

1.http://naksekolahbalik.blogspot.com/

2.http://www.prettylikerazi.info/

3.http://bakpogitu.blogspot.com/

4.http://kazreal.blogspot.com/

5.http://deandian.blogspot.com/

azizul berkata... [Reply to comment]

saya juga mau join..

Entri Terkini; BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA .. | AZIZUL HAKIM

Mutiara Bernilai berkata... [Reply to comment]

akhrnya, stelah terlepas byk segmen..dpt gak mutiara joinn..



http://mutiarabernilai2.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-blog-ni-aku-rasa-patut.html

sha berkata... [Reply to comment]

singgah sini..

join jugak

http://sha-myheart.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

TQ..

Cikgu CTE berkata... [Reply to comment]

http://pondoksiti.blogspot.com/2011/04/blog-ni-saya-rasa-patut-popular-laa.html

1.http://rahayurazali.blogspot.com/
2.http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/
3.http://pondoksiti.blogspot.com/
4.http://ceritapadlie.blogspot.com/
5.http://wanfeedahoney-myendlesslove.blogspot.com/

... berkata... [Reply to comment]

SENYUM KAMBING : Tiada Istilah popular buat blogger yang berblog atas dasar konsep memberi dan menerima.sama seperti yang Encik Ben Lakukan.


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

5(umum) + 1(peribadi) :

1)Ini Woot Woot!
2)The Eyes of RedBloodSnow
3)Are YOU Cerolian?
4)Qaseh Dalia Adelia
5)Alexa Yussida

*)Menongkah Arus,Membawa Perubahan

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata... [Reply to comment]

sory tertinggal train..hihi~ baru nak join..

http://mid-sayang.blogspot.com/2011/04/blog-nie-aku-rasa-patut-popular.html

b a m b a m ' s berkata... [Reply to comment]

http://bambam-story.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Liza @ Adzriel AB berkata... [Reply to comment]

http://adzriel.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

pRiNCe berkata... [Reply to comment]

http://hackerz91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

tlg promote blog dyowang ye bro...:)

Alia Natasha berkata... [Reply to comment]

http://mynamealia.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html


second time join segmen dari blog abg bengg yang kachakk !

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

http://www.herstoriie.com/2011/04/blog-ni-dayana-rasa-patut-popular-laa.html

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

AKU RASA BLOG NI PATUT POPULAR LAA...

http://mindagersang.blogspot.com/
http://azrinzfamily.blogspot.com/
http://www.abangzam.com/
http://borswell.blogspot.com/
http://mariatunnabila.blogspot.com/

Woofer Storm berkata... [Reply to comment]

salam en ben..

lama tak join segmen,eheee
so join ye...thank en ben^^

http://www.wooferstorm.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

Akid azami berkata... [Reply to comment]

http://www.akidazami.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-blog-ni-aku-rasa.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI