Dapur Tanpa Sempadan...

Jumaat, 8 April 2011

Segmen : KALAU AKU ITU DIA ..

 

OK.. segmen ini seperti semalam... satu segmen yang akan aku pasangkan antara satu sama lain dan kemudian mereka akan mengkritik blog rakan mereka itu ..

Ok... sila hantar borang penyertaan anda .. Jika anda join bermakna anda rela dikritik .. tapi tiada caci maki .. okeh ?? Aku akan pasangkan sendiri tanpa mengira sapa pantas atau tidak .. tapi tolong yer... jangan ada yang kecik ati atau frust.. maklumlah , aku ni kan kat opis.. tak leh la nak buat semua .. tapi sekurangnya ada la kan ..

Sedia ? buatkan satu entri khas.. letak header blog aku cam biasa sebagai tanda cop mohor .. kemudian , sila jelaskan kenapa korang suka masuk blog BEN ASHAARI .. Haaa... 100 patah perkataan dalam 4 perenggan .. hehehe.. tak kira tak kira .. buat gakkk ..

Kemudian pastekan url entri korang beserta !! Beserta alasan kenapa aku perlu pilih korang !! Haaa... hehehee.. baekk punya alasan akan dipilih.. hehehe .. pandai pandai la korang nak kreatip ehh ..

Tu jer.. tutup jam 4 petang ini .. segeraaaaaaaaaaaaaa....

TAJUK : BEN ASHAARI MMG GILA LA KOT ... dan linkkan ke sini ..

74 komen :

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Nak join lagi....hihihi Gune entri same je la eh...ok tak bro...

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

nak lagi tak kira..nak lagi..


http://azfar9897.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html


Alasan sebab :

- nak bantai dgn iklas dan takda tapis2(kebaikan

- untuk kebaikan bersama dgn org yg di bantai..dan nak rasa jugak blog gua ni kena batai dan komen2

- boleh menambah baikkan lagi blog ni...dan blog yang nk dikomen

- padan kan dgn blog yg tak kenal lagi ek..sebab nanti takda la tapis2...baru iklas...

- sebab suka bulak nk komen2 ni..best

AdyBudika berkata... [Reply to comment]

http://www.adybudika.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html


Alasan.
Sebab aku nak sangat2 tau apa kurang dan lebihnya blog aku ni..takmau hanya syok sendiri...andai jemari lantang ini berbicara...pastikah ia selantang yang semua orang inginkan???

faraa halim berkata... [Reply to comment]

http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-itu-dia.html


alasan:: saya newbie , n saya jugak n taw kelemahan saya, so kritik la saya eh hehe :))

cik Ida berkata... [Reply to comment]

gune entri semalam boleh..??

http://idafirdausi79.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html?utm_source=BP_recent

please kritik my blog... ^___^

mcm ni lah berkata... [Reply to comment]

nak join tapi hari ni tak sempat dah ade booking urut jap lagi,. sian aku kan tak dpt join

TWEETY BERT berkata... [Reply to comment]

rindu nk join segmen bro ben nih.. tapi.. bizi la uwuwuwu... tapi nak terai gak kalo sempat

nabihancakap berkata... [Reply to comment]

Join..

http://nabihancakap.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-itu-dia.html

:: Nursyahida Daud // Scha :: berkata... [Reply to comment]

i'm Done !!
http://nursyahida-thisisme.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-itu-dia.html

Alasan :: Sebab saya sayang Abang Ben punya BLOG >.< ""kiddin""
Sebab, saya punya impian nak jadi mcm Abang Ben... Berkaliber & Mempunyai impian yang tersendiri...

Salam...Bubye...

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

faraa halim berkata... [Reply to comment]

abg ben, saya silap tajuk entri, sory,
abg ben maap kn kn?? hehe

amyzzskazz berkata... [Reply to comment]

http://amyzzkerol.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-mmg-gila-kot.html



wah ! saye join ! haha..

alasan :-


@sebab sye suke kemain abg ben.plish la pilih sye..(muke tak malu)T__T



@sebab sye dah letih wat karangan.lame pkir taw..ahaks.



@sebab sye nak join dan join dan join.haha.


suke merepek.:)

Puteri Kasih berkata... [Reply to comment]

saya guna entri semalam la yer..sebab semalam tak terpilih pun..hukhukhuk

http://semanismulut.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html

wanie misa amane berkata... [Reply to comment]

http://waniemisamane.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Na join lagi, tapi guna entry semalam oke kan Abg ?

Sebab-musabab kene pilih saya :

1) Sebab saya suka segmen ni, pastu saya tengah tadak keje sebab bos saya ta masuk lagi so saya ada banyak free time untuk join segmen ni and jalan² kat blog lain. Jangan risau bos saya memang ta masuk arini. So sayalah bos arini. Muahahahahaha :D

Syukri Mohtar berkata... [Reply to comment]

http://syuk6692.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Alassan : sebab blog ni tak pernah direview dengan sejujur-jujurnya..dan boleh tau kekuatan dan kekurangan blog sendiri.. =]

awEEN berkata... [Reply to comment]

http://bintang2aween.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kalau-aku-itu-dia.html

nak join sebab:

hari tu dah terlepas pandang segmen kritik2 yang first..kali ni nak join plak..
nak tau ape kurangnye kat blog..sian readers dtg kat blog yg serba kekurangan nih
nak jugak bljr2 review blog org lain hehehe....nak tgk betul setakat mane pengetahuan saye pasal blog ni...
nak dapat ramai kawan blogger!!!! hehehe...

zieha hisham berkata... [Reply to comment]

join jugak bolehh ;

http://potpetpotpet-zieha.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

sebab :
saye nak join jugak . tak boleh ? tak kire nak jugak HAHA ^^

saye nak jugak kritikan ikhlas blogger lain untuk tlong majukan dunia blog saye niee agar tak syok sendiri hee =)

peacee =D

nur amalina athman berkata... [Reply to comment]

http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html

sebab: sy suka direview,di kritik..x

akma berkata... [Reply to comment]

http://akma81.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Pilih la belog saya sebab saye tak ramai kawan. Mak saye cakap berkawan biar 1000. So nak tumpang-tumpang cari kawan la ni. Lepas tu belog saye comel tau sebab pinky-pinky color gitu. So marilah mari ke belog saye ok. Yeay!

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. berkata... [Reply to comment]

saya sedia dikritik~~
huhu...
sila2..
saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan ye~

http://ceitatentangkita.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-itu-dia.html

b a m b a m ' s berkata... [Reply to comment]

http://bambam-story.blogspot.com/2011/04/tajuk-ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Saya takde cermin kat belakang.. tak nampak apa yg ada di belakang saya nie.. so saya minta jasa sepasang mata orang lain untuk melihat! :D

c-tea berkata... [Reply to comment]

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot-cerita.html

nak join sebab

* mahu tahu apa kekurangan blog ct ni

* mahu mengkritik cara berhemah

* mahu berkenalan dengan blog yang di pasangkan nanti..hehe

NiSha berkata... [Reply to comment]

saya cuba lagi...

http://heandsheloves.blogspot.com/2011/04/098-ben-ashaari-mmg-gila-la-kot-ooppss.html

mas saari berkata... [Reply to comment]

done!

http://masikarfan.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-memang-gila-la-kot.html


alasan:
sebab blog Mas tak pernah direview dan Mas nak sangat orang lain bagi pandangan tentang blog Mas samada best atau tak!

Uptown Lady berkata... [Reply to comment]

smlm dah join..sy bagi laluan kat org lain la ye..tak larat nak layan ke'gila'an abg Ben hari ni..hari ni je la...jap lg nak buat kek batik..hehe..

NiSha berkata... [Reply to comment]

saya cuba lagi...

http://heandsheloves.blogspot.com/2011/04/098-ben-ashaari-mmg-gila-la-kot-ooppss.html

Miss Ran berkata... [Reply to comment]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

ala lupe tulisan alasn atas td..

alasannye:
tinggi-tinggi langit membiru
makin tinggi makin menjadi
sungguh tinggi harapan padamu
harap terpilih untuk kali ni

The Lady & Mr Vampire berkata... [Reply to comment]

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-memang-gila-la-kot-p.html

kenapa perlu dipilih? haha. tu kena la baca sendiri kat dalam entry ni! haha.. [erghh.. da brsawang belog ku ini.

;DD

no_answer berkata... [Reply to comment]

abg ben kene pilih iz sebab iz nie reti nyanyi *perasan artis konon ! haha :)
nak share ngan sumer orang perkare perkare yang berkualiti .
nak mencipta revolusi dalam dunia belog :)

http://opocotmakengkau.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

not irene berkata... [Reply to comment]

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Fizalinolie berkata... [Reply to comment]

Nak join jugak.. Berapa hari dah terlepas tak dpt join segmen Abg Ben... Ahaksss.
Sebab knapa Abg Ben Perlu Pilih saya :-

1)Saya nak bantai orang lain punya blog ma... Hahaha, nak jadi jahat kejap...

2)Saya jenis boleh menerima pendapat, Wah! tak malu angkat bakul... Heehe. So saya ingin gak nak tau apa pendapat orang lain pasal blog saya. nak jadi yang terbaik kita kena gak mendengar pandangan orang lain... Ahakkksss, tapi kutuk jgnlah sampai saya menghantukkan kepala ke tiang sudah... Heeeeee

orait... Ni url saya : http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/04/tajuk-ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

I am DiDa berkata... [Reply to comment]

Abg Ben, sile pilih me..sebab sy nak dipilih! (ape perasaanye ekk???) (",)v


http://theycallmeburud.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply to comment]

pok beng kena pilih pinky momma sebab:

1. pok beng lebih ensem dr korean ahahaha tetibe..
2. segmen pok beng mmg giler tp ending dia best!
3. ari jumaat ari yg mulia..so kena la tlg menolong.. ;p

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html

atiey azha berkata... [Reply to comment]

tett ! join sekali .. huhuh

http://putrisayangkamu.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Saiful Bahari berkata... [Reply to comment]

http://sembangkemass.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

alasan:
gua nak tengok sejauh mana blog gua boleh pegi,dan sejauh mana orang mengenali blog gua.
adakah setakat 2-3 tahun?atau gua boleh pegi lebih jauh...

Muhamad Luqman Hakim Mahmud berkata... [Reply to comment]

datang sini ingin memcuba nasib harap terpilih..

http://lonelystarz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi-ke.html

Firdaus Kasim berkata... [Reply to comment]

alamak.. aq dah ketinggalan la abg ben..

sorry sibuk sgt bw sampai takde masa nk join contest/segmen.. hehe..

abg ben bila nk buat segmen untuk disertai hanya blogger yg famous je?

This is my latest entry :
Blogger Popular Sombong?

Ez0Lleee berkata... [Reply to comment]

http://ezolisfaez.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Sebab musabab join :
~nak orang beri kritikan membina kat blog ezol puas2..nak decorate balik..

~nak dengar kritikan ikhlas ke atas header ciptaan sendiri..100%..

~Nak traffic bole???

~Nak membahan blog oorang dengan seikhlas-ikhlasnye ~~lalala..

~Nak challenge bro ashaari punye blog lee...hahaha

~tambah pembace..menulis xde org bace x seronok..huhu..bole ke??

~tambah pendapatan nuffnang...:P
lagi sewel camni ek???

tuu jelaa...

nananaDya berkata... [Reply to comment]

pakai entry smlm blh?

http://nananadya.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html

sebab2:

-nk tau jugak kekurangan blog nana
-blh bantai blog org lain jugak..

Golden Rose berkata... [Reply to comment]

assalamu'alaimkum

nak join gak http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

- sha nak dipilih sebab semalam tak berpeluang utk dikritik & mengkritik

- sebab sekali sekala nak gak bersuka ria mengkritik blog lain

- sebab...sebab blog sha ni dalam proses renovation lagi so segala kritikan, pandangan, kutukan, makian diterima dgn pintu terbuka supaya sha dapat menyajikan yang terbaikkk

sekian, wassalam

syuwai berkata... [Reply to comment]

takut tak dpt buat entri balas pula nanti kalau2x terpilih..sobsobsob

nanti kalau hantar url tp tak dpt buat entri mcm menutup peluang blogger lain pula..

takpe lah..not my day..huk3x..

lepas jam 5 tu ada hal ;'(

mlm belum tentu lagi dpt on9 balik..

frust!! huwaaaaaaaaa~

Scha Aryana berkata... [Reply to comment]

scha join !

http://anna-lifeiscun.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-memang-gila-la-kot.html

ok, sebab2 bro BA kene pilih scha ialah seperti berikut.. ok scha rase blog scha ade potensi untuk jadik pemes. haha.. ok maaf, tu jari scha yang taip. bukan scha cakap.. sebab nyer, scha nak tahu pandangan orang terhadap blog scha.. lagipon, scha suke dikiritik!

hehe.. terime kasihh ^^

Along Usop berkata... [Reply to comment]

nah abg Ben!! entry along!

http://alongusop.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-kalau-aku-itu-dia.html



Abgn ben mesti pilih along sebab:

1 : along dah buat entri 3 perenggan yang bilangn patah perkataan die.. along sendiri pon letih nak kire..


2 : along tak pernah merasa kene kritik kaw2 lagi pasal blog along.. nak gak dapat komen daripada otai..


3 : along rindu gilerrrr kat trafik yang abg Ben pernah salurkan kat blog along dulu... fuhh...


4 : along giler trafik gak!! tapi along still nak baiki mutu penulisan along gak!!


5 : saje nak penuhkan ruangan entry.. =)

NiSha berkata... [Reply to comment]

saya cuba lagi...

http://heandsheloves.blogspot.com/2011/04/098-ben-ashaari-mmg-gila-la-kot-ooppss.html

alasan..

nak tau aper org kata pasal blog Nisha..
bak tau sangat sangat...

Eika Arysha berkata... [Reply to comment]

http://eikaarysha.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

sebab abg ben kene pilih saya,kerana saya blogger baru,so nk org kritik apa yg xkene n x ok pasal blog saya nie...so pilih saya..hehehe

atiey azha berkata... [Reply to comment]

http://putrisayangkamu.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

alasan : kebanyakkan orang kalau kita minta komen , mesti yang baik aje . takut kita kecik hati kot . nak juga komen yang ikhlas dari hati . boleh tambah mana yang kurang ..

sorry abg ben . hope terpilih .. hehe

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

adehhh....selalau hantar lewat..

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-memang-gila-la-kot.html

saya join bro ben..heee~~

saya nak tau apa kelemahan blog saya dan juga apa yang patot saya ubah..so pilih saya lagi!hahahaha~

TQ bro ben~~

p/s: seronok baca entry bro ben yg lama2 tadi..heee~~

aizamia3 berkata... [Reply to comment]

alasan BA kena pilih blog ni:

Aku dah tak reti nak bina ayat memuji dah.. tak kira, kalau dak Ujang BA buat, aku pun nak jugak.. wah.. kau.. sape kau nak paksa2 orang ni... kihkihkih...

nih linknye:
http://aizamia3.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

sentuhanurani berkata... [Reply to comment]

1st time join segmen abg ben nie:)

http://sentuhanurani.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

myzasuki berkata... [Reply to comment]

http://tulisukesuke.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

alasan : saya suka dikritik ! kritikan buat saya lebih bersemangat untuk berblogging ~ saya nak jadi macam BA :DD

Hanieqha berkata... [Reply to comment]

http://annikabubble.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

alasan munasabah nak join:
-saya bdk baru blaja blogging
-nk kenal ramai lagi blogger
-saya suka kritik orang jadi x salah kalau orang nk kritik saya..

hhehee

Amirah Adnan berkata... [Reply to comment]

http://cokletwinter.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html

alasan :

sebab nak menambahbaikkan blog
nak naikkan traffic..weauu!
nak bantai habis-habisan
nak suh blog yg dibantai tuh glemer

wink! wink!

gaung berkata... [Reply to comment]

http://no92a.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

sebab nak join:
semalam tengok macam hangat je segmen ni berjalan.tegur menegur scra berhekmah..kami suka sangat.tak ada yang bergaduh langsung! the best part is, boleh kenal kurang dan lebih blog kami

mOoN berkata... [Reply to comment]

http://www.munirahizzan.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

alasan join : boleh tau kelemahan dan apa yang perlu diperbaiki dalam blog...(ada yang selalu tegur merah menyala...waaaaa!!) nak intai2 orang laen punya blog pula...mana tau dapat partner yang x penah lg terjah blog dia (arr...macam dah terpilih jek kan...) hahaha..apapun,, tetap cari peluang nak join...

Muhamad Luqman Hakim Mahmud berkata... [Reply to comment]

ingin memcuba nasib di sini..



http://myanimestream.blogspot.com/2011/04/masa-untuk-ben-ashaari-mengila.html

penaGlow berkata... [Reply to comment]

CABARAN BEN KAT SINI!! ADA BRAN??

http://penaglow.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Novelgurl berkata... [Reply to comment]

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

naz join!

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

sebab perlu di pilih??

nak tau kelemahan/kelebihan dlm blog naz..dr segi penulisan, mungkin daripada apa yg di kritik akan memberi idea baru tuk naz menulis kat entry mendatang. Hmm~ selain daripada tu, mungkin bole berkongsi pendapat dgn rakan blogger yg lain, yg membaca...jadi batu loncatan dalam berkarya.

Hmm, sbb yg lain abg ben perlu pilih naz, sbb naz duk jauh....nun di negeri bawah bayu, tersisih dr aktiviti best2 para blogger. dari segmen2 abg ben ni jer la teratak naz tu bole dikenali. sobsob.

aizura berkata... [Reply to comment]

http://airails.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

abg ben kne, harus & mesti pilih saya sbb sy tau mesti abg ben kesian tgk blog sy yg x brape nak santek n terhuyung hayang jek x tau caner nak tarik pelanggan hahahhaa...

:: Azizah Alwi:: berkata... [Reply to comment]

Homework done!

http://wwwbucklemyshoes.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-memag-gila-la-kot.html

alasan: Memandangkan blog aku tak pernah dikritik jadi aku nak bagi peluang kepada blogger-blogger lain supaya mengkritik blog aku.Lagipun aku tak nak syok sendiri.Kalau ada kekurangan aku nak perbaiki kelemahan aku.Aku juga nak tengok sejauh mana aku boleh pergi dalam dunia blog ni!

kuperludia berkata... [Reply to comment]

http://kamoo-cpahniza.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

saya adalah seorang budak cumel..eh tak...sebab sy budak baru blajar n nak juga merasa owg kutuk belog sy...tma kaseh...

Nurulizzah Hidayah binti Musa berkata... [Reply to comment]

Salam Jumaat semua =D


http://namapenuh.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html
'
'
'
'
'
saya rela dikritik .. tapi tiada caci maki .. okeh ??

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

Sempat lagi ni bro... pukul 3.52..he he

http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

Alasan:
- sebab aku suka mencari kawan

- suka blog di review...nak tau apa yang boleh dibaiki

- Nak tau jugak pendapat orang lain dengan blog aku nih

Siap!!! *penat*

osHin berkata... [Reply to comment]

entry semalam...ngee

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot.html

alasan ???

- budak baru belajar merangkak
- rasa blog yang ada cam kurang pengisian dan perlu tunjuk ajar
- perlukan nasihat dan panduan utk jadi blogger yang baik
- nak jadi cam incik Ben...hahaha

Cik Sara berkata... [Reply to comment]

aisy..terjumpa entrie ni dari blog adi budika.. Tapi bila buka je..baca...tutup pukul 4.00 petang..usha jam kat laptop dah pukul 4.05pm..wah terlewat 5 minit untuk join segmen ni...(-___-)'

sireclipse berkata... [Reply to comment]

ceit.. xsempat nak join sambil mereka cerita-cerita sedih...

d' zaro berkata... [Reply to comment]

aku sahabt bloger dari Indonesia;
alasan ku karena persahabatan selalu lebih Indah.!!!!
karena berharap bersaudaranya kembalai erat antara Indonesia dan Malaysia..!!!
karena saya adalah blog pemula...
karena saya salut dengan prestasi anda.. saya ingin belajar dari orang semacam anda....
sallam...

cik blogger berkata... [Reply to comment]

hmm..dh tutup! baru jek nak join..hukhuk

Silent Thinker berkata... [Reply to comment]

hantar keje sekolah sekarang!

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-mmg-gila-la-kot_08.html

sebab kena pilih saya!
: sy tak penah di pilih walaupun banyak kali join..(dgn nada sedih)
: rela dikritik.
: perlu nasihat n teguran dr org lain.
:sebab blog saya kaler purple! Boleh macam tu?

Misz Eisya berkata... [Reply to comment]

xdpt nk join... sedihnya... :(

aDie berkata... [Reply to comment]

huh . x dpt join segmen nie. .sob3. .da ttp .

lady dayana. berkata... [Reply to comment]

err dah tutop eh ? =,=

*cik cilipadi_hafizah* berkata... [Reply to comment]

ala..dah tutup.. :(

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI