Senarai blog BEN ASHAARI GEGAR LAGI ..

 

Ok.. aku dah naikkan satu entri khas di WWW.BENASHAARI2.BLOGSPOT.COM untuk menyenaraikan kesemua url url blog yang telah sertai segmen ini ..

Kalau korang nak blogwalking dulu , silakanlah .. rajin rajin la berkenalan dengan sahabat sahabat baru .. Tak pe.. tak perlu tubuh group blogger yg ikhlas untuk mencari kawan .. Semua ada akal dah .. boleh fikir sendiri ..

Oh ya... serius , aku belum fikir apa aku nak buat dgn kesemua senarai url tu lagi .. tapi insyaAllah , tamat je nanti ... tau la nak wat apa eh..

Dan .. aku nak tengok berapa ramai mampu terkutip nanti.. Jika ramai , barulah aku syorkan pada 1tube.my untuk segmen akan datang nanti beserta hadiah .. InsyaAllah.. tak janji ehh..

21 ulasan:

  1. ohoi tak sabar rasanya. haha thanks abg ben :)

    BalasPadam
  2. berdebarrrr nya..byk rahsia pok beng ni ;)

    BalasPadam
  3. haha jap lg saya terjah semua blog..hehehe em,bgs tue abg ben...sya pasti ikt segmen abg ben..:D

    BalasPadam
  4. http://mizaien.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    join ben ashaari gegar lagi!!!

    BalasPadam
  5. cayalah pak cik ben!!! jasamu tetap ku kenang...

    BalasPadam
  6. yeahhhh..tabik spring toinggggg

    BalasPadam
  7. dupp dupp dapp dapp .. saya bahagia join segmen BamBen!

    BalasPadam
  8. uik,,mcm mana nak join ni? terlepas banyak segmen nih... bz keje..

    BalasPadam
  9. En Ben, Camana nk join? oh..sy tidak tau....

    http://www.mummy-nurie.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. En. Ben, cam nie ker??

    http://mummy-nurie.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

    BalasPadam
  11. TQ ABG BEN SEBAB BERI PELUANG KAT KAMI YANG BARU DAN LAMA NI. HEHEHEHE

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009