Khamis, 14 April 2011

Senarai blog BEN ASHAARI GEGAR LAGI ..

 

Ok.. aku dah naikkan satu entri khas di WWW.BENASHAARI2.BLOGSPOT.COM untuk menyenaraikan kesemua url url blog yang telah sertai segmen ini ..

Kalau korang nak blogwalking dulu , silakanlah .. rajin rajin la berkenalan dengan sahabat sahabat baru .. Tak pe.. tak perlu tubuh group blogger yg ikhlas untuk mencari kawan .. Semua ada akal dah .. boleh fikir sendiri ..

Oh ya... serius , aku belum fikir apa aku nak buat dgn kesemua senarai url tu lagi .. tapi insyaAllah , tamat je nanti ... tau la nak wat apa eh..

Dan .. aku nak tengok berapa ramai mampu terkutip nanti.. Jika ramai , barulah aku syorkan pada 1tube.my untuk segmen akan datang nanti beserta hadiah .. InsyaAllah.. tak janji ehh..

21 komen :

nuraien berkata... [Reply to comment]

nak join leh x abg ben??

Sheril (thePrincess) berkata... [Reply to comment]

ohoi tak sabar rasanya. haha thanks abg ben :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply to comment]

berdebarrrr nya..byk rahsia pok beng ni ;)

MyMye MyMya berkata... [Reply to comment]

haha jap lg saya terjah semua blog..hehehe em,bgs tue abg ben...sya pasti ikt segmen abg ben..:D

nuraien berkata... [Reply to comment]

http://mizaien.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

join ben ashaari gegar lagi!!!

airmataibu berkata... [Reply to comment]

cayalah pak cik ben!!! jasamu tetap ku kenang...

EFAN berkata... [Reply to comment]

oke. thanks.

Schubert Serenade berkata... [Reply to comment]

oowhhh..okay...

risa berkata... [Reply to comment]

yeahhhh..tabik spring toinggggg

whitelover berkata... [Reply to comment]

beratu2 link bakal wujud :)

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

tq abg beng :)

Pembawa_Wacana berkata... [Reply to comment]

orait...berusaha...:)

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ berkata... [Reply to comment]

dupp dupp dapp dapp .. saya bahagia join segmen BamBen!

Cik Puan Zura berkata... [Reply to comment]

uik,,mcm mana nak join ni? terlepas banyak segmen nih... bz keje..

nurie berkata... [Reply to comment]

En Ben, Camana nk join? oh..sy tidak tau....

http://www.mummy-nurie.blogspot.com/

nurie berkata... [Reply to comment]

En. Ben, cam nie ker??

http://mummy-nurie.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

deDetz berkata... [Reply to comment]

tma kasih Bro Ben =)

syAfira aZmaL berkata... [Reply to comment]

ok bro ben

Mamasyaidah berkata... [Reply to comment]

nak join jugak boleh tak???

MamaIeta berkata... [Reply to comment]

TQ ABG BEN SEBAB BERI PELUANG KAT KAMI YANG BARU DAN LAMA NI. HEHEHEHE

Miss Zuera berkata... [Reply to comment]

nk juin jgk boleh??

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI