Dia masih baru ..

13 ulasan:

  1. aah masih baru,.. mari menyokong beliau.. sudah terjah lalu folo.. yehahh..

    BalasPadam
  2. Dah lama tak singgah sini..... Burppp

    *sendawa durian dari Perak**

    hehehe

    BalasPadam
  3. sakura baru ^^
    ke sana skang.. moga nanti dia akn jdi seorg blogger yg jujur & beretika hehehe

    BalasPadam
  4. abg ben, sy pn masih baru jugak, taknak pomote ke??hikhik :P

    vroomm2.. nk pegi jenguk sakura jap =)

    BalasPadam
  5. mmg baru....

    sama nga kite.....hihi

    BalasPadam
  6. abg Ben sya pun org baru gak.Moga2 dpt meramaikan lg kawan2..menambahkan ikatan silaturrahim.;)
    Jemputla ke blog saya http://simply-ida.blogspot.com

    BalasPadam
  7. ehem ehem !!

    abg bEn saya juga org baru disini ..

    semoga kita semua memdapat kawan dan pembaca yang setia ya ..

    mari lah bertandang ke laman saya jugak ^______^

    BalasPadam
  8. yeayyyy...dapat kawan baru lagi.. :)

    BalasPadam
  9. ada kawan baru yea...welcome..jap lagi nak gi terjah...

    BalasPadam
  10. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.