Akan ku miliki hatimu itu .. (2:22)

Bab 1 : [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15][16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25] [26] [27] [28] [29][30] [31] [32] [33] [34] [35] [36] [37] [38] [39] [40] [41] [42] [43][44] [45] [46] [47] [48] [49] [50] ..

Bab 2 : [2:1] [2:2] [2:3] [2:4] [2:5] [2:6] [2:7] [2:8] [2:9] [2:10] [2:11] [2:12] [2:13] [2:14] [2:15] [2:16] [2:17] [2:18] [2:19] [2:20] [2:21] ..

 

" Hurm... anonymous.. Panjang pulak komen dia kali ni .. "

 

Anonymous  berkata... [Reply to comment]
 

Semakin jauh semakin rindu. Semakin rindu , semakin cinta. Bila cinta , tak diduga jodohnya.  Semakin hampir kita rupanya.

 

.........................................

 

" Hah ?? Semakin hampir ??? Hadoii... Sapakah dikau wahai cik anon ?? Kenapa perlu sorokkan dirimu ? Andai tak cun sekali pon , kita kan tetap kawan .. "

 

Tu la manusia kan ? Bila cun , nak je.. Tapi bila tak cun , terus jadi kawan.. Memilih aku neh !! Tapi betul la gak .. Yang tak cun , suka tengok yang hensem.. Mana ada yang tak  cun suka tengok yang tak hensem kan ?? Jadi yang tak hensem ni . nak tengok sapa lak ? Hadoi.. Mangsa keadaaan betullah aku ni...

 

" Aku nak reply pon tak best.. Ke nak aku buat pusi syahdu menusuk kalbu ? ". Bisik hati aku.

 

Tiba-tiba pintu bilik aku diketuk .. Apakah Sabrina mengetuknya ? Oh sungguh gila imaginasi ku itu ! Sekali Lisa daaa...

 

" Awat ? " . Aku tanya.

 

" Esok dia ikut kita... ". Ringkas jawapan Lisa.

 

" Sabrina ka ? Kenapa tetiba hati ku menyanyi lagu Maher Zain lak ni ?? Salah lagu kah ??

 

-SAMBUNG-

2 ulasan:

  1. lagu maher zain?? the rest of my life kew??

    BalasPadam
  2. siapalah cik anon tu, bilalah identitinya akan diketahui...huhuhuu

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009