Membanggakan !! - BEN ASHAARI

Membanggakan !!

 

Semalam aku buat segmen khas lewat petang .. Saja aku mula petang dan akhir pada tengah malam ... Hehe.. malas nak buat lama lama.. nanti tak terupdate lak .. hehehe ..

Dan dah berakhir pon ... Ada 73 buah blog lelaki kesemuanya .. Tak sangka seramainya tu ... 73 tu ramai tau untuk jangka masa pendek tu ..

Soalan soalan pulak mmg soalan 'panas' .. saja nak kasi panas .. nak tngok keikhlasan blogger lelaki menjawabnya ... Aku rasa ari ni pon aku nak buat segmen khas.. Nak tengok pendapat para blogger .. hehehe..

Amacam ? OK tak ? Ops... sebelum tu , aku dah senaraikan kesemua blog blog lelaki tu di BENASHAARI 2 .. Nak tambah kenalan , silalah ke sana ...

Terima kasih kepada semua blogger lelaki yang join segmen LELAKI tu ..

17 ulasan:

  1. ramai jugak bl0gger lelaki nie...

    salam kenal semua...

    BalasPadam
  2. Sama Sama BA... Terima Kasih kat BA gak

    BalasPadam
  3. kalau open lama segmen tue,riban2 kot..hehe

    segmen blogger perempuan agaknya brape la ek??mesti lg byk..hehe

    BalasPadam
  4. thankz en.ben.. xkn hilngnye semangat blogger lelaki kt malaysia ni :)

    BalasPadam
  5. memang membanggakan lah...jarang org lelaki nak berblog ye tak...hehehe

    BalasPadam
  6. aiseh, tak smpt nk join smlm sbb dok bz follow tsunami di jepun. huhu

    BalasPadam
  7. salam.. abg ben.. trima kasih byk2.. oleh krana kebijaksanaan panglima ben ashaari ni la.. kawan saya bertambah.. fuyoohh!

    BalasPadam
  8. entah2 lagi ramai dr tu..

    BalasPadam
  9. huhu hari jumaat always ketinggalan ~

    BalasPadam
  10. as salam..
    terima kasih sebab mendekatkan kami semua dalam 1 segmen khas


    =)


    -have faith-

    BalasPadam
  11. ben, kenapa list kat http://benashaari2.blogspot.com/2011/03/senarai-blog-blog-lelaki.html no 1 kosong je?

    Dunia Faris Adli

    BalasPadam
  12. @faris..yup,napa kosong je?heran gak tau.or sy pun slp pndng gak.hehee

    BalasPadam
  13. memang bagus bila ada segmen-segmen macam ni.lebih dekat di hati.

    BalasPadam
  14. oh bagus segment2 abang Ben...
    nanti buat lagi... OE nak join lagi...
    (n_n)

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.