GEGAR 1 RIBU BLOG edisi APRIL 2011..

by - April 03, 2011

 

Tetiba aku terfikir ... dan sangat menarik ! Aku akan buat GEGAR 1 RIBU BLOG dalam tempoh 48 jam !! Kenapa 48 jam ? Sbb aku nak kasi peluang pada semua blog yang terlibat .. Aku mau kumpul 1 ribu blog ...

Untuk apa tujuan GEGAR 1 RIBU BLOG ni ??  Sangat mudah ... AKU TOLONG KAU , KAU TOLONG AKU !  Heheheh .. Cara paling mudah kita berinteraksi serta memberi pendapat diantara satu sama lain ..

Bila nak mula ??? Aku dok pikir , bila nak mula gak ni .. Sebab ada 1 segmen tengah running ni ... Dan satu lagi tengah dok tunggu nak publish dan tutup ..

Korang rasa bila aku patut on GEGAR 1 RIBU BLOG ni ?

You May Also Like

43 comments

  1. minggu depan...
    start 09/03...
    tamat 10/03...

    BalasPadam
  2. lepas sy abes exam. next week. boleh kan?? ngeee ! :D

    BalasPadam
  3. abg ben... mula 4/4.. pukul 4.44 ptg.. cam cantek je angka tu..

    tak pun kan abg ben..
    mula 11/4/11.. jam 4.11pm..tak pun 11.44..

    ehhmm... cam cantek benor je angka tu kan.. lalalala~

    BalasPadam
  4. esokla BA... best ni.. tak sabar nak join!!

    BalasPadam
  5. sekarang jugak patut buat !!
    haha. eksaitedd

    BalasPadam
  6. sokong ck pulau..tp kalau chinese la sah2 kne reject numb tu

    BalasPadam
  7. haha. minggu depan lah abang bengg...

    BalasPadam
  8. 10april la. date my birthday. ngehngeh :D

    BalasPadam
  9. pas abes smua segmen ..pas 2 lancarkn serangan...
    wah.. gelojoh npk dah ney..;p

    BalasPadam
  10. Elok sangat la tu. bleh kenalkan saya yang baru ni. eheh (perasan je kan)

    BalasPadam
  11. kalau mula skrg pn takpe...sbb sy pn nak join jgk...dah byk kali terlepas...please count me in :)

    http://mylifeasnorgee.blogspot.com

    BalasPadam
  12. Abg Ben... Saya rasa mengikut suara ramai, next week lebih Afdal Abg Ben wat. Hehehe.

    BalasPadam
  13. sekarang2!!hahaha..kasi pening abg ben...^^

    BalasPadam
  14. lpas semua segmen hbs la....baru ebsh...hehehe

    BalasPadam
  15. minggu dpn...minggu dpn...tak sabo ni...

    BalasPadam
  16. jangan wat 6,7,8 saye ade program T_T

    BalasPadam
  17. best ni . okey . tggu semua segmen settle .

    btw , this is for u :

    http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-ego-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  18. 4/4..
    4.44 petang :)

    btw singgah lah ke blog saya :

    http://sarahata.blogspot.com/

    BalasPadam
  19. bila nk buat? sehari sebelum tag saya inform hehe ;)

    BalasPadam
  20. next week..sebab time tu esaimen dah tak membelengu jiwa!!!! hhehhe

    BalasPadam
  21. mggu dpn pn ok gak abg ben...^_^

    BalasPadam
  22. jangan buat hari jumaat eh !

    BalasPadam
  23. start sekarang pon bole..akkakaka

    BalasPadam
  24. 1 mei la. bulan baru. semua orang pon tengah cuti. jadi ramai yang free. saya pon free masa tu. hahahaha~~~~
    tengah enjoy cuti~~~~

    BalasPadam
  25. la ni pong boleh ...

    Tengah free...next week aku ade test la bro... huk3....

    BalasPadam
  26. SECEPAT YANG BOLEH ABANG BENG KEBABOM.TAK SABAR DAH NAK JOIN NI.XD

    BalasPadam
  27. NUR JOIN YE..

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog.html

    ADVANCE TAK.. HEHEHE..
    JOM TERJAH.

    BalasPadam
  28. sesekali startlah waktu petang...

    lepas budak sekolah balik sekolah

    lepas orang yg kerja balik kerja....

    lepas orang yang duduk rumah nak berehat....

    BalasPadam
  29. wat la ujung minggu abg ben..time sek x dpt nk blogging sgt..uwaaaaaa:((

    BalasPadam
  30. kalau buat segmen nie kan..
    jgn suruh dorg letak link kt cni..
    tp sdiakan tmpt link yg lain..
    1k tue byk sgt laa.. payah nak scroll ke bwh.. ehehhe..
    so suggest post link ke blog abg ben yg satu lagi tue..
    :)


    btw..
    gud luck :)

    BalasPadam
  31. jgn start lagi...relek dlu bang ben!!!..tgh bizi dgn eseimen nih...jap nooo....wat hari mingu la time org tak keje..xdek clas...bleh??...plissss...huhuhu

    BalasPadam
  32. minggu depan lepas sume keje beres
    takmo kelam kabut
    10/4 pon ok gak

    BalasPadam
  33. oh dah mule rupenye
    tak pasan

    BalasPadam
  34. saya join ye..http://eijaibrahim.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog.html

    BalasPadam
  35. http://aienakechiq.blogspot.com/2011/04/gegar-1-ribu-blog-april-bermula.html

    BalasPadam