Jumaat, 24 Disember 2010

200 BLOG MENCARI HARTA KARUN : Soalan 3

 

image IKLAN > ALINAC SHOPPE

 

Bagi yang berminat nak menyertai pencarian harta karun ini , bolehlah rujuk pada SOALAN PERTAMA di sini ..

Ok .. untuk soalan ke 3 ... jeng jeng jenggg ...

        "GADIS NAKAL "

Berikan nama blogger ini dan url blognya ...

;) Senang banget neh ..

26 komen :

Azza Firza berkata... [Reply to comment]

before tu, semua soalan nie merujuk pada list yang join saja kan abg ben?

syira aka sepatu hijau berkata... [Reply to comment]

salam

hohoho...

yang ni payah hahaha

fifymeow berkata... [Reply to comment]

dh dpt :)

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

tidak....dah juling nie..hahaha

Cik Kira berkata... [Reply to comment]

hik3..found it! :D

Cikin berkata... [Reply to comment]

soalan 2 pon tak habes lg ni . HUHU .

aMyErInAiMiE berkata... [Reply to comment]

ok dh jmpe.lagi2? soalan 4 n 5 plzzzz~~ :P (konon2 gelojoh)

Areliff berkata... [Reply to comment]

dah jumpe hu3

wina rozali berkata... [Reply to comment]

susah la yg ni ! :/

Gadish Lollipop berkata... [Reply to comment]

dh dpt.mntk2 la btol. .
tnggl lg 2 soalan je . ta taw smpt jwb ke tak . .

fara_dikri berkata... [Reply to comment]

abg ben , apa yang "gadis nakal " ?
nickname blogger ke ?

iEra naDira berkata... [Reply to comment]

salam.

bro Ben / ataupun sesiapa ..

blog yang tak termasuk dlm 200 blog tu, dia boleh join tak segmen ni??

Euriqqa Raffar berkata... [Reply to comment]

yea da jumpe! arap2 betol.. hehe
ngee :D

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

ouh..apekah ini...huhuhu...sangat susah~

My Little Diary berkata... [Reply to comment]

salam

ramai gadis nakal jdk blogger... huhu

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji berkata... [Reply to comment]

wahh cepat banget....baru usha2 soklan 1...
best2.. =)

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Azza Firza
YUP ..

Kyra berkata... [Reply to comment]

woaaa , dah juling cari jawapan soalan2 finally jumpa jgk.
skrg soalan 3 tpi tak bape paham.
er nickname ke apa gadis nakal ?

syira aka sepatu hijau berkata... [Reply to comment]

salam abg ben

sambil mengangkat kedua belah tangan..

syira dah stop..mengaku kalah...

sian kat lappy syira ni.... berapa kali restart dah ni..

good luck pada yang lain....

tak sabar tunggu result :D :P :)



p/s : kalau soalan nombor 4 senang....hihi

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@ierra .. sapa sapa boleh join ..

Areliff berkata... [Reply to comment]

jinnotty bahahahaaaas

Burasa Hangus berkata... [Reply to comment]

Grrrr...mata dh berair nk selongkar 200+ blog..nesib bek jumpa gk,,,hihihik..
~~~fighting!!!!

Mizz Farah berkata... [Reply to comment]

soalan 3 ni...??
aiseyyyy abg ben...ahahaha~

Rara Farah berkata... [Reply to comment]

rara ta join...hehe..sbb rabun...kang join,bukan stakat rabun..juling mata2 nieyh..

aida4eva berkata... [Reply to comment]

uwwww~ sume soalan len dapat jawab..ni gadis nakal ni siapa??aisshh..nakal betul..-_-

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

@Mizz Farahleh lak beliau gelak sini..:p

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI