200 BLOG MENCARI HARTA KARUN : Soalan 3

 

image IKLAN > ALINAC SHOPPE

 

Bagi yang berminat nak menyertai pencarian harta karun ini , bolehlah rujuk pada SOALAN PERTAMA di sini ..

Ok .. untuk soalan ke 3 ... jeng jeng jenggg ...

        "GADIS NAKAL "

Berikan nama blogger ini dan url blognya ...

;) Senang banget neh ..

26 ulasan:

  1. before tu, semua soalan nie merujuk pada list yang join saja kan abg ben?

    BalasPadam
  2. tidak....dah juling nie..hahaha

    BalasPadam
  3. soalan 2 pon tak habes lg ni . HUHU .

    BalasPadam
  4. ok dh jmpe.lagi2? soalan 4 n 5 plzzzz~~ :P (konon2 gelojoh)

    BalasPadam
  5. dh dpt.mntk2 la btol. .
    tnggl lg 2 soalan je . ta taw smpt jwb ke tak . .

    BalasPadam
  6. abg ben , apa yang "gadis nakal " ?
    nickname blogger ke ?

    BalasPadam
  7. salam.

    bro Ben / ataupun sesiapa ..

    blog yang tak termasuk dlm 200 blog tu, dia boleh join tak segmen ni??

    BalasPadam
  8. yea da jumpe! arap2 betol.. hehe
    ngee :D

    BalasPadam
  9. ouh..apekah ini...huhuhu...sangat susah~

    BalasPadam
  10. salam

    ramai gadis nakal jdk blogger... huhu

    BalasPadam
  11. wahh cepat banget....baru usha2 soklan 1...
    best2.. =)

    BalasPadam
  12. woaaa , dah juling cari jawapan soalan2 finally jumpa jgk.
    skrg soalan 3 tpi tak bape paham.
    er nickname ke apa gadis nakal ?

    BalasPadam
  13. salam abg ben

    sambil mengangkat kedua belah tangan..

    syira dah stop..mengaku kalah...

    sian kat lappy syira ni.... berapa kali restart dah ni..

    good luck pada yang lain....

    tak sabar tunggu result :D :P :)



    p/s : kalau soalan nombor 4 senang....hihi

    BalasPadam
  14. @ierra .. sapa sapa boleh join ..

    BalasPadam
  15. Grrrr...mata dh berair nk selongkar 200+ blog..nesib bek jumpa gk,,,hihihik..
    ~~~fighting!!!!

    BalasPadam
  16. soalan 3 ni...??
    aiseyyyy abg ben...ahahaha~

    BalasPadam
  17. rara ta join...hehe..sbb rabun...kang join,bukan stakat rabun..juling mata2 nieyh..

    BalasPadam
  18. uwwww~ sume soalan len dapat jawab..ni gadis nakal ni siapa??aisshh..nakal betul..-_-

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI