500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : SOALAN 1 (HARIAN)

- SOALAN DITUTUP -

Ok ... soalan harian ... kita mulakan dengan soalan harian .. Adeh.. nak join ?? Join jer.. sapa sapa leh join ... takde sapa nak larang ..

HADIAH untuk pemenang utama hari ini ialah DOMAIN yang ditaja oleh SAUDARA ROY dengan blognya http://www.sisiberbeza.com/ ..

Ada dua soalan mudah jer ...

SOALAN 1 ) ... jeng jeng jenggg....

Daripada senarai 500 BLOG yang dikeluarkan tadi ... Sila beri nama blog yang mendapat no 10 , 100 , 200 , 300 dan 500 .. Dan jangan lupa , nak juga entri terkininya dan linkkan ...

CONTOH : 10 - WWW.BENASHAARI.COM ( siapa pukul kepala aku )

dan seterusnya ......

SOALAN 2 )

Apakah pendapat anda mengenai blog saudara Roy ( http://www.sisiberbeza.com/ ) ..

UNTUK MENJAWAP SOALAN HARIAN ..

Sila buat satu entri ..

  1. Letak sebagai trademark
  2. TAJUK : 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN dan linkkan ke entri ini ..
  3. Dan jawapan korang .. (soalan 1 dan 2 )
  4. Tinggalkan url jawapan kat entri ini ..

Untuk soalan terkumpul ... tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ....

Korang ada masa sehingga.. erm... esok kul 2 petang .... Jawapan tidak akan disiarkan selagi tidak menjengah jam 2 petang esok ( 28/12/2010 )

Jawapan mestilah sama seperti yang disenaraikan dalam senarai 500 BLOG aku tu yer ...

156 ulasan:

  1. err...kurang fhm la...kirenye, ni soalan terkumpul or boleh jwb terus?

    BalasPadam
  2. tak paham, list tu takda, uwaaaa

    BalasPadam
  3. senarai 500 blog mana erk? 'halaman tidak dijumpai'. -.-"

    BalasPadam
  4. @Rosmaliza

    yang harian ... terus jawap.. terkumpul , sila kumpul dulu ...

    BalasPadam
  5. alamak...
    nak kena kasi entry terkini sebelum jam 2 petang esok ke yang sekarang ni encik ben... kompius :D tak saba nak jawab hehe

    BalasPadam
  6. oke.. Bro sorokkan senarai 500 blog tu ke?

    =_______________="

    huwaaaa! Kalau tau macam ni, tak ku tutup page tu tadi. T__T

    BalasPadam
  7. macam mana nak jawab kalau senarai blog 500 tu dah tak ada...adoi :)

    BalasPadam
  8. Erkk Ben senarai dah kena kuar ke? cari senarai tak jumpa pun.

    BalasPadam
  9. list y 500 blog tuh mmg dh xde erk..hihi

    BalasPadam
  10. waaaa....~~ nape nak jumpe list 500 blog tu?? sob sob....

    BalasPadam
  11. abg ben, nape tak boleh tengok sernari blog tu... dah klik kat blog abg lagi satu.. tapi tak de plak.ke memang dah tak de senarai tu?

    BalasPadam
  12. knp tekan kat senarai 500 blog 'halamaan tidak ditemui'???

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  14. aduh BA...knp sy nk buka list 500 blog tu tak leh? mana nak tgk list tu?

    BalasPadam
  15. err..nnt kena buat n3 kt blog ke?

    BalasPadam
  16. http://qasehdaliaadelia.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

    BalasPadam
  17. Fuuyoh...Soalan mmg mantap...list tuu dh ilang x dpt nak jwb...huk3

    BalasPadam
  18. mana list 500 tu? dah ilang..huhu..

    BalasPadam
  19. terjah hu3 http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2010/12/cari-harta-karun-500-blog.html

    BalasPadam
  20. mana list yg 500 tue..en ben sorok erk....huhuuhu...sabar3...

    BalasPadam
  21. Saya cuma ada senarai 1-50 je .. tu pun sebab save dalam pc ni .. nak terjah2 last2 .. tgk2 dah hilang dah yang kat dala blog ni .. ayooo

    BalasPadam
  22. sy da siap..cner nk jwb ni..nk post katne??
    adoyai~~

    BalasPadam
  23. ehhh..kenapakah halaman tu hilang..huhu...cmne nak carik nie...

    BalasPadam
  24. abg ben , mana senarai 500 blog tu ?

    BalasPadam
  25. yelah, macam mana nak ingat, list tuh tak ditemui.. hehehe. takpe, saya ada cara lain----> terpaksa guna cara manual lah ni kan.. ngehe

    BalasPadam
  26. dah ada blogger yang dapat jawab soalan nie. :(

    BalasPadam
  27. dah

    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

    BalasPadam
  28. list 500 blog dah kena hack!!!hu hu...

    BalasPadam
  29. ala. tak dapat la macam nie. senarai tu dah tak ada. macam sengaja jeq. ='(

    BalasPadam
  30. http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  31. lupe dah sent ker lom..

    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

    BalasPadam
  32. saya list ke 500 kot... hehehe

    BalasPadam
  33. http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  34. sepatut nye kowg kene save tab tok 500 list 2 dulu...hmm...

    BalasPadam
  35. Percubaan... siap..xtahulah betul ke tak... ok abg ben,ni saya punya...

    http://psycho-mate189.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  36. http://fiqas81.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  37. abang ben.. saya dah siap..

    http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  38. come 2 my blog..amek la jwpn...
    sila2..jemput amek jwpn ye..
    lalalala~~~

    BalasPadam
  39. http://ntira-mirmo.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    SETTLE! TOING3

    BalasPadam
  40. abg ben..bg laa clu ke ape ke...huhu..list 2 x ley bukak..~_~

    BalasPadam
  41. Dah siap macam ni ke pening2....

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  42. ok abg ben.. ni dia kot jawapannya

    http://goldazone86.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  43. Hai Mr Ben..

    sy cuba jawap ye...harap2 kali ni betul dan terpilih....

    http://lovelymasha.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

    bye..

    BalasPadam
  44. xad pun..save td pn xpe..
    check history pn sudah.

    BalasPadam
  45. bro dh ciap..
    http://aremelyna.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  46. macam mne nk jwb kalo list 500 xde?hehehe..kalah sudahhh...~

    BalasPadam
  47. http://www.benashaari.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

    BalasPadam
  48. jawapan bocor kat sini...http://ijamismail.blogspot.com/2010/12/jawapan.html
    (aq da gila ke??)
    =p

    BalasPadam
  49. cobaann...

    http://ejen010.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  50. dah siap,

    http://haycontest.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

    entah betul entah tidak. redha :)

    BalasPadam
  51. tengok sini aq sempat copy tadi hu3 http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2010/12/link-hilang-mencari-harta-karun-abg-ben.html

    BalasPadam
  52. jawab pedas2 gua tak bagi hadiah.muahahaha just kidding

    BalasPadam
  53. ok abg ben ni jawapn dia.. harap2 betul la ek..

    http://goldazone86.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  54. Jawapan Untuk 1 & 2 di http://kaishuhaikal.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  55. http://shu-mairah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html
    thats it...
    jgn TIRU..!!;D

    BalasPadam
  56. enchek ben.. leh email balik tak jawapan saya tadik.. kah kah kah..
    td takda pun suh wat entry... ngat kan jawap sini trus.. wuwuwuwwu

    BalasPadam
  57. http://izzi8990.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    dah jawab!

    BalasPadam
  58. sudaa siap..^_^ http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  59. BA: Tak sempat nak joinlah...busy nih...

    BalasPadam
  60. daa siap ^_^
    http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  61. ye, mmg sy gile sbb kira satu2. mata juling da nak muntah, i need to eat.

    http://mawarplastik.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    taktaw betul ke tak but once i da stat samting, i cannot stop. so tak kirala betul ke tak, just for d sake of competing. =D
    PEACE Y'ALL!

    BalasPadam
  62. kmbalikn list 500 2.....!
    argghhhh!!

    BalasPadam
  63. hehe sabar ..... bawak2 bertendang...gulppp (takut)

    BalasPadam
  64. hebat idea...menyorokkan jawapan... hak hak hak... okay2...

    bagus betul...hehe...

    biar semua orang tercari2...

    *sendiri pun termasuk jugak pendekar oitt...hak hak hak...

    BalasPadam
  65. sabar semua rakan2 bloggers.. hehe
    maybe abg ben hidden kan kot 500 list tu.. nti ada la tu.. cuba try baca mantera.. mn la tau wujud tu list..

    BalasPadam
  66. http://imanmutiara-iera.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  67. mmg betol2 mncari harta karun ni, pttla tempoh tamat smpi esok utk soklan simple.haha

    BalasPadam
  68. yang neh azza tak juin, satu lagik azza juin na ((:

    BalasPadam
  69. salam..ku cuba saja..

    http://mamaemacyg.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  70. abg ben..
    done~

    http://missbellamitchie.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  71. http://dunieamir.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  72. hee..kelakar jek baca sume komen kat sini..
    adoi..mampu tengok je ni enchek ben..(sambil membantu check dan betulkan jawapan blogger..:p)~

    BalasPadam
  73. sy dah jawab...cuba2 ye en ben...TQ

    http://cksabihah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  74. sape2 nak 500 list tue ambik la kt blog sy..sharing is caring =)
    http://aremelyna.blogspot.com/2010/12/500-blog-list-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  75. jom masuk blog saya ada list tu.. sharing is caring maa..

    http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2010/12/senarai-500-blog-list-abang-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  76. laa.. korang takkan tak perasan? List tu ada la. Cari sampai jumpa. Ada di page ni. Betul tak tipu. Cari atas bawah kiri kanan. =)

    BalasPadam
  77. guys..i found it..
    sme2 kte tlg ek..

    http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/12/jawapan-500-blog-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  78. salam en ben...

    http://azimask.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    join in contest... :D

    // klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

    BalasPadam
  79. bijak !! tu je saya bole cakap untuk enBEN. :D senarai 500 tu memang dah xde. saya pun dok tercari2. dah xpayah cari. memang xde. hehe so. sape yg punya otak yg genius je bole detect blog tu or kepada sesiape yg dapat no. 10. 100. 200. 300. 400 and 500. sila lah tonjolkan diri anda sekarang !! kerana lebih 500 blogger akan terjah blog anda hari ni!! hehe please. inform others.

    BalasPadam
  80. dah jawab..entry tu kena post kat sini letak kat sini ker?
    http://faizalfredley.com/2010/12/27/500-blog-mencari-harta-karun/

    BalasPadam
  81. dah siap..tak tahu la betul ke tak..huhu

    http://rafinamimi.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  82. http://inishedcepet.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  83. abg ben..harap harap sempat okeyh...hehee..join:p

    http://syatheperfectone.blogspot.com/2010/12/500-blogsoalan-hariansoalan-no-1-dan-no.html

    BalasPadam
  84. da join:p..harap harap sempat larh...

    http://syatheperfectone.blogspot.com/2010/12/500-blogsoalan-hariansoalan-no-1-dan-no.html

    BalasPadam
  85. hahahaha.. nampaknya saya lah orang pertama siapkan tugasan ni ya.. Bangga siot. Entah betul entah tak.. Hehehe. ok jom terjah blog saya.. Ada tips situ.. hehe

    http://gen2merah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-jawapan.html

    BalasPadam
  86. salam en ben..
    boley join lg ker.
    maaf kalo terlewat..
    ni entry nya..
    http://cutezmashmellow.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  87. Ben, nak cuba jawab soalan ni :

    http://ciklaili.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  88. en. Ben. nk tanya ni.
    kalau entri terbaru blogger tu '500 blog' pn dikira terkini ke?

    BalasPadam
  89. entah betul entah x.. (",)

    http://gen2merah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-jawapan.html

    BalasPadam
  90. yang ni pon kire soalan trkumpul ek ? maknenye simpan jawapan pade soalan ni dulu n tunggu soalan lain plak ? eh ? heh . x paham ..

    BalasPadam
  91. aik..mana saya punya url jawapan tadi..dah letak tadi tau hehe :)

    BalasPadam
  92. huarghhh....ni misz jumpe kat blog ane ntah..sebab abg ben suh tiru so kite tiru aje la...

    http://miszsheyla.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  93. uishhh...tapi mukan tiru bulat2 taw...sebab yg 500 2 mang dah tak publish....huh..name pun cari reta karun...korek la sampai sok malam lom tentu jumpe

    BalasPadam
  94. saya letak sekali lagi la ye....

    http://rafinamimi.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  95. salam,
    ada due time tak? I mean masa terakhir untuk menjawab soalan harian, sebab tengah bizi ni igat nak jawab malam karang....

    BalasPadam
  96. yola, dah dua kali saya letak url sini tapi tak di published pun... hehehehe.. gud lak semua kawan2..

    BalasPadam
  97. Sj masuk http://shahjiehan.blogspot.com/2010/12/update-soalan-1.html

    BalasPadam
  98. dOne!tau takkan menang sbb xpantas..
    T__T tapi nak join gk

    http://faezahannahalbaj.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  99. emmm nape bila klik kat list tu tak dijumpai...kat maner list tu ek en ben...waaaaaaaa baru jer nak join ni

    BalasPadam
  100. Yeah..from me.

    http://sofealang.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  101. dh siap:

    http://cahayachenta.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  102. dh siap:

    http://cahayachenta.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  103. BA
    hantar jawapan kat sini ye

    BalasPadam
  104. BA
    nak hantar jugak walau dah lambat..
    confem tak menang.. tapi nak meriahkan..
    pasni nak hantar kat tuan2 blog sekelian
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  105. http://great-click.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html


    rase mcam tak btol je jawapan..
    tapi takpe lah!

    BalasPadam
  106. hahahahhaha ..

    naseb bek lah .. x REFRESH page tu tadi ..

    dah tau dah .. hahahahahah .. hik hik

    BalasPadam
  107. ni penyertaan dari blog SEMBILAN DECEMBER,

    http://sembilandecember.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html


    jwapan main hentam je... tungkus lumus buat list,,,hehe,., x bpe tepat kot sbb byk yg bg double link, link salah etc... :D

    BalasPadam
  108. jawapan saya :)

    http://congekcakdong.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  109. saya cuba nasib...

    http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    tq

    BalasPadam
  110. Aku Rasa aku dah jumpa lah list 500 tue.. hehe~
    btw.. masih buka ka penyertaan tuk soalan harian nie..

    BalasPadam
  111. mana list 500blog tu...? baru dapat buka belog petang tapi tak dapat check sama ada dapat masuk list 500blog tu ke tak... huhuhu

    BalasPadam
  112. encik ben..macam mana kalau blog tersebut membuat entry baru selepas penjawab2 blog mencari harta karun ni telah membuat link pada entry beliau yg sebelum tu?

    BalasPadam
  113. hope tak terlambat :)

    http://nottygirlz.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  114. http://cahayanurqasih.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-jawapan.html

    ntah betul ntah ke tidak....jawab je :)
    wink wink

    BalasPadam
  115. cepat geng cari
    gua dah dapat
    muuuuahhahahhhaa..

    *mana list 500 blog tu...errr, encek ben!!!!!"

    BalasPadam
  116. HAHHAHAHAHAHAHAHA.... terbaik

    BalasPadam
  117. Salam..ha..nie jawapannya.harap2 betul aha..:D dah BW semua blog..dan fOlOw mengikut segmen hehe

    http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-by-mr-ben.html

    BalasPadam
  118. tu la pasal..duk cari2 gak tadi..huhu ke mana mghilang

    BalasPadam
  119. jawapan harian

    http://misztrex.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  120. Ini jawapan aku ya tuk soalan harian 1.. hehe..

    http://renunganask.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

    p/s: Masih bleh hantar kan nie?? hehe~

    BalasPadam
  121. kikiki...pandai..pandai~

    ML balik dari kelas,baru nak blogwalking dekat 500 tu.Sekali tgk dah takde.adoyaii...Nasib sempat ingat nombo sendiri.Entah-entah yang masuk senarai 500 tu pon tak tau nombo dorg berape.kikiki..=P

    gudluck everyone!

    BalasPadam
  122. erk? list xde? nak jawab cemano en?

    BalasPadam
  123. BEN memang kreatif.. kalau dia bagi list 500 tu bocorlah rahsia...hehehe

    tapi aku dah ada list 500 tu.. sapa nak mai ambil dalam ni.. :-)

    Jawapan Hari PERTAMA

    http://myvitrd.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  124. x payah cari saya..
    saya yang 310...

    ^_^hahaha!!!

    hebat lah Mr Ben...

    soalan..ini betul..mncabar minda..

    siapa ada jwpn bocor...

    sharing is caring..^_^

    BalasPadam
  125. http://tengkunizam.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    da siap bro, harap2 betul, klau tak betul pun, bro bg r aku menang.. teringin r.. huhuuhu

    BalasPadam
  126. Sarah yakin betul..
    Sarah buat ini! :D

    http://inibelogsarah.blogspot.com/2010/12/hye-hye-hello.html

    pssttt, sorry url lari cikit ^^

    BalasPadam
  127. Sarah yakin betol dan pilih ini ^^

    http://inibelogsarah.blogspot.com/2010/12/hye-hye-hello.html

    pssttt, sorry url lari sikit ^^

    BalasPadam
  128. Betul2 balas dendam Ben ni. Semalam dia yang macam nak gila buat list 500 blog tu. Kita rilek aje. Ari ni.... ambik kau! Akak sendiri pun naik juling suda ni.

    BalasPadam
  129. salam
    test...boleh hntr jwpn lg ke

    http://pearl-jade86.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

    BalasPadam
  130. ok saya dah jumpa jwapanya.. thanx en.BA.. harap2 tepatla yek.. :)

    http://mugmerah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  131. giler ah.. mmg cari harta karun ni..

    BalasPadam
  132. geng! mane nk tgk list 500blog tuh =)

    BalasPadam
  133. http://haniqaseh.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html
    entah la betul ke x jawapan nie...

    BalasPadam
  134. DONE!!

    http://safiyahezora.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  135. Mencabar sungguh segmen2 terbaru EnB ni..Haiiisshhh...Berpoluh eden...

    BalasPadam
  136. abg ben...saye da wat n3...

    http://solehahgurlz97.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    maaf ye lmbt wat...br bukak lappy laa...arap2 abg ben trime la yer n3 saye ni... :)

    BalasPadam
  137. Dah buat dgn sungguh2nyer..Nilah jawapan saya

    http://inspirasihatcantik.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam
  138. haha..ramai yg penin ni bro..kasi panadol free cikit..haha

    BalasPadam
  139. Cuba nasib

    http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.