Dapur Tanpa Sempadan...

Isnin, 27 Disember 2010

500 BLOG MENCARI HARTA KARUN : SOALAN 1 (HARIAN)

- SOALAN DITUTUP -

Ok ... soalan harian ... kita mulakan dengan soalan harian .. Adeh.. nak join ?? Join jer.. sapa sapa leh join ... takde sapa nak larang ..

HADIAH untuk pemenang utama hari ini ialah DOMAIN yang ditaja oleh SAUDARA ROY dengan blognya http://www.sisiberbeza.com/ ..

Ada dua soalan mudah jer ...

SOALAN 1 ) ... jeng jeng jenggg....

Daripada senarai 500 BLOG yang dikeluarkan tadi ... Sila beri nama blog yang mendapat no 10 , 100 , 200 , 300 dan 500 .. Dan jangan lupa , nak juga entri terkininya dan linkkan ...

CONTOH : 10 - WWW.BENASHAARI.COM ( siapa pukul kepala aku )

dan seterusnya ......

SOALAN 2 )

Apakah pendapat anda mengenai blog saudara Roy ( http://www.sisiberbeza.com/ ) ..

UNTUK MENJAWAP SOALAN HARIAN ..

Sila buat satu entri ..

  1. Letak sebagai trademark
  2. TAJUK : 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN dan linkkan ke entri ini ..
  3. Dan jawapan korang .. (soalan 1 dan 2 )
  4. Tinggalkan url jawapan kat entri ini ..

Untuk soalan terkumpul ... tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ....

Korang ada masa sehingga.. erm... esok kul 2 petang .... Jawapan tidak akan disiarkan selagi tidak menjengah jam 2 petang esok ( 28/12/2010 )

Jawapan mestilah sama seperti yang disenaraikan dalam senarai 500 BLOG aku tu yer ...

156 komen :

Rosmaliza berkata... [Reply to comment]

err...kurang fhm la...kirenye, ni soalan terkumpul or boleh jwb terus?

Azza Firza berkata... [Reply to comment]

tak paham, list tu takda, uwaaaa

AROL DSHW berkata... [Reply to comment]

senarai 500 blog mana erk? 'halaman tidak dijumpai'. -.-"

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@Rosmaliza

yang harian ... terus jawap.. terkumpul , sila kumpul dulu ...

ardinihumaira berkata... [Reply to comment]

alamak...
nak kena kasi entry terkini sebelum jam 2 petang esok ke yang sekarang ni encik ben... kompius :D tak saba nak jawab hehe

iEra naDira berkata... [Reply to comment]

oke.. Bro sorokkan senarai 500 blog tu ke?

=_______________="

huwaaaa! Kalau tau macam ni, tak ku tutup page tu tadi. T__T

Rafina Mimi Zairul Murni berkata... [Reply to comment]

macam mana nak jawab kalau senarai blog 500 tu dah tak ada...adoi :)

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Erkk Ben senarai dah kena kuar ke? cari senarai tak jumpa pun.

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

list 500 blog takleh bukak

yong_liza berkata... [Reply to comment]

list y 500 blog tuh mmg dh xde erk..hihi

Rosmaliza berkata... [Reply to comment]

waaaa....~~ nape nak jumpe list 500 blog tu?? sob sob....

Engku nor Hamidah Ear berkata... [Reply to comment]

abg ben, nape tak boleh tengok sernari blog tu... dah klik kat blog abg lagi satu.. tapi tak de plak.ke memang dah tak de senarai tu?

qushaira berkata... [Reply to comment]

knp tekan kat senarai 500 blog 'halamaan tidak ditemui'???

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ijam ismail berkata... [Reply to comment]

kene wat entry ke?

Fiqas berkata... [Reply to comment]

aduh BA...knp sy nk buka list 500 blog tu tak leh? mana nak tgk list tu?

Fiqas berkata... [Reply to comment]

err..nnt kena buat n3 kt blog ke?

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

http://qasehdaliaadelia.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

sYaSyA uMaIrAh berkata... [Reply to comment]

jawab kat mne..??

►AdamXis◄ berkata... [Reply to comment]

Fuuyoh...Soalan mmg mantap...list tuu dh ilang x dpt nak jwb...huk3

Ejen 010 berkata... [Reply to comment]

mana list 500 tu? dah ilang..huhu..

Areliff berkata... [Reply to comment]

terjah hu3 http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2010/12/cari-harta-karun-500-blog.html

sha_qistina berkata... [Reply to comment]

mana list yg 500 tue..en ben sorok erk....huhuuhu...sabar3...

hasrul hassan berkata... [Reply to comment]

Saya cuma ada senarai 1-50 je .. tu pun sebab save dalam pc ni .. nak terjah2 last2 .. tgk2 dah hilang dah yang kat dala blog ni .. ayooo

ijam ismail berkata... [Reply to comment]

sy da siap..cner nk jwb ni..nk post katne??
adoyai~~

mary ann ;) berkata... [Reply to comment]

ehhh..kenapakah halaman tu hilang..huhu...cmne nak carik nie...

fara_dikri berkata... [Reply to comment]

abg ben , mana senarai 500 blog tu ?

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

list tiada...sudah ilang

Gen2Merah berkata... [Reply to comment]

yelah, macam mana nak ingat, list tuh tak ditemui.. hehehe. takpe, saya ada cara lain----> terpaksa guna cara manual lah ni kan.. ngehe

AROL DSHW berkata... [Reply to comment]

dah ada blogger yang dapat jawab soalan nie. :(

mia.lia berkata... [Reply to comment]

xjumpa list la -.-

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

dah

http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

Sham berkata... [Reply to comment]

list 500 blog dah kena hack!!!hu hu...

aidillah HAIMI berkata... [Reply to comment]

ala. tak dapat la macam nie. senarai tu dah tak ada. macam sengaja jeq. ='(

nazirulhazwan~ berkata... [Reply to comment]

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

lupe dah sent ker lom..

http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

sYaSyA uMaIrAh berkata... [Reply to comment]

alaaa...@Gen2Merah
sharelaah...;D

Nordin berkata... [Reply to comment]

saya list ke 500 kot... hehehe

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata... [Reply to comment]

bismillahhirrahmannirrahim...

SOALAN 1

no 10 -
http://jantankeparat.blogspot.com - WARKAH SEORANG LELAKI - Lelaki Ini

Mari Kenal Blogger Baru


no 100 -
http://aainaa4a.blogspot.com/ - 4a chroniclez - mizz_aainaa

saya blogger penang..


no 200 -
http://safiyahezora.blogspot.com - Silent Thinker

::chantekknye jadual class aku ::


no 300 -
http://sweetdyba.blogspot.com - dyba gula-gula

500 BLOG


no 500 -
http://symuzzamir.blogspot.com - I'M CALLING YOU - SyedMuzzamir


500 BLOG !

SOALAN 2

pendapat saya mengenai blog saudara Roy ini adalah...

blog nya ok.. layan membacanya..
background yang putih tak la menyakitkan mata... overall takder masalahlah lau nak follow ini blog... :D

salam kenal... :D





// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

nazirulhazwan~ berkata... [Reply to comment]

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

ijam ismail berkata... [Reply to comment]

sepatut nye kowg kene save tab tok 500 list 2 dulu...hmm...

FasiHaH SupiaN berkata... [Reply to comment]

Percubaan... siap..xtahulah betul ke tak... ok abg ben,ni saya punya...

http://psycho-mate189.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Fiqas berkata... [Reply to comment]

http://fiqas81.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata... [Reply to comment]

abang ben.. saya dah siap..

http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

ijam ismail berkata... [Reply to comment]

come 2 my blog..amek la jwpn...
sila2..jemput amek jwpn ye..
lalalala~~~

nmirmo berkata... [Reply to comment]

http://ntira-mirmo.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

SETTLE! TOING3

qushaira berkata... [Reply to comment]

abg ben..bg laa clu ke ape ke...huhu..list 2 x ley bukak..~_~

||aLeaSaRa|| berkata... [Reply to comment]

Dah siap macam ni ke pening2....

http://born2touchurheart.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

ok abg ben.. ni dia kot jawapannya

http://goldazone86.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

❤ C!K MAZ's❤ berkata... [Reply to comment]

Hai Mr Ben..

sy cuba jawap ye...harap2 kali ni betul dan terpilih....

http://lovelymasha.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

bye..

Miss Lang berkata... [Reply to comment]

xad pun..save td pn xpe..
check history pn sudah.

~...AmALinA....~ berkata... [Reply to comment]

bro dh ciap..
http://aremelyna.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

edot berkata... [Reply to comment]

macam mne nk jwb kalo list 500 xde?hehehe..kalah sudahhh...~

Niesa berkata... [Reply to comment]

http://www.benashaari.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

ijam ismail berkata... [Reply to comment]

jawapan bocor kat sini...http://ijamismail.blogspot.com/2010/12/jawapan.html
(aq da gila ke??)
=p

Ejen 010 berkata... [Reply to comment]

cobaann...

http://ejen010.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Miza Yusof berkata... [Reply to comment]

dah siap,

http://haycontest.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

entah betul entah tidak. redha :)

Areliff berkata... [Reply to comment]

tengok sini aq sempat copy tadi hu3 http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2010/12/link-hilang-mencari-harta-karun-abg-ben.html

iamzulfadli berkata... [Reply to comment]

jawab pedas2 gua tak bagi hadiah.muahahaha just kidding

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

ok abg ben ni jawapn dia.. harap2 betul la ek..

http://goldazone86.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

KaiShu_Haikal berkata... [Reply to comment]

Jawapan Untuk 1 & 2 di http://kaishuhaikal.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata... [Reply to comment]

laaa.. yg dihantar tadik tak dikiraa kerr??? huwaaa

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

sYaSyA uMaIrAh berkata... [Reply to comment]

http://shu-mairah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html
thats it...
jgn TIRU..!!;D

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata... [Reply to comment]

enchek ben.. leh email balik tak jawapan saya tadik.. kah kah kah..
td takda pun suh wat entry... ngat kan jawap sini trus.. wuwuwuwwu

. . . h u s n a . . . berkata... [Reply to comment]

http://izzi8990.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

dah jawab!

Sembang2 wif Yuyue berkata... [Reply to comment]

sudaa siap..^_^ http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

azzey berkata... [Reply to comment]

BA: Tak sempat nak joinlah...busy nih...

Sembang2 wif Yuyue berkata... [Reply to comment]

daa siap ^_^
http://adewkyuyueaffens.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Rosmaliza berkata... [Reply to comment]

ye, mmg sy gile sbb kira satu2. mata juling da nak muntah, i need to eat.

http://mawarplastik.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

taktaw betul ke tak but once i da stat samting, i cannot stop. so tak kirala betul ke tak, just for d sake of competing. =D
PEACE Y'ALL!

: iNdALiNdA : berkata... [Reply to comment]

kmbalikn list 500 2.....!
argghhhh!!

misz sheyla berkata... [Reply to comment]

mane list 500

Qaseh dalia adelia berkata... [Reply to comment]

hehe sabar ..... bawak2 bertendang...gulppp (takut)

Pendekar Berkuda berkata... [Reply to comment]

hebat idea...menyorokkan jawapan... hak hak hak... okay2...

bagus betul...hehe...

biar semua orang tercari2...

*sendiri pun termasuk jugak pendekar oitt...hak hak hak...

Awangku Johan berkata... [Reply to comment]

sabar semua rakan2 bloggers.. hehe
maybe abg ben hidden kan kot 500 list tu.. nti ada la tu.. cuba try baca mantera.. mn la tau wujud tu list..

nur berkata... [Reply to comment]

owh.. taw mana nak cari..

ALL IN ONE

iEra naDira berkata... [Reply to comment]

http://imanmutiara-iera.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

nazirulhazwan~ berkata... [Reply to comment]

mmg betol2 mncari harta karun ni, pttla tempoh tamat smpi esok utk soklan simple.haha

Azza Firza berkata... [Reply to comment]

yang neh azza tak juin, satu lagik azza juin na ((:

MamaEma berkata... [Reply to comment]

salam..ku cuba saja..

http://mamaemacyg.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

B.E.L.L.A berkata... [Reply to comment]

abg ben..
done~

http://missbellamitchie.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Amir berkata... [Reply to comment]

http://dunieamir.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

hee..kelakar jek baca sume komen kat sini..
adoi..mampu tengok je ni enchek ben..(sambil membantu check dan betulkan jawapan blogger..:p)~

Sabihah berkata... [Reply to comment]

sy dah jawab...cuba2 ye en ben...TQ

http://cksabihah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

~...AmALinA....~ berkata... [Reply to comment]

sape2 nak 500 list tue ambik la kt blog sy..sharing is caring =)
http://aremelyna.blogspot.com/2010/12/500-blog-list-mencari-harta-karun.html

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata... [Reply to comment]

jom masuk blog saya ada list tu.. sharing is caring maa..

http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2010/12/senarai-500-blog-list-abang-ben-ashaari.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

ada tu sini2

iEra naDira berkata... [Reply to comment]

laa.. korang takkan tak perasan? List tu ada la. Cari sampai jumpa. Ada di page ni. Betul tak tipu. Cari atas bawah kiri kanan. =)

Miss Lang berkata... [Reply to comment]

guys..i found it..
sme2 kte tlg ek..

http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/12/jawapan-500-blog-ben-ashaari.html

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata... [Reply to comment]

salam en ben...

http://azimask.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

join in contest... :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

My Bloggie ! berkata... [Reply to comment]

bijak !! tu je saya bole cakap untuk enBEN. :D senarai 500 tu memang dah xde. saya pun dok tercari2. dah xpayah cari. memang xde. hehe so. sape yg punya otak yg genius je bole detect blog tu or kepada sesiape yg dapat no. 10. 100. 200. 300. 400 and 500. sila lah tonjolkan diri anda sekarang !! kerana lebih 500 blogger akan terjah blog anda hari ni!! hehe please. inform others.

Faizal Fredley berkata... [Reply to comment]

dah jawab..entry tu kena post kat sini letak kat sini ker?
http://faizalfredley.com/2010/12/27/500-blog-mencari-harta-karun/

Rafina Mimi Zairul Murni berkata... [Reply to comment]

dah siap..tak tahu la betul ke tak..huhu

http://rafinamimi.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

CEPET berkata... [Reply to comment]

http://inishedcepet.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

sya ajerk berkata... [Reply to comment]

abg ben..harap harap sempat okeyh...hehee..join:p

http://syatheperfectone.blogspot.com/2010/12/500-blogsoalan-hariansoalan-no-1-dan-no.html

sya ajerk berkata... [Reply to comment]

da join:p..harap harap sempat larh...

http://syatheperfectone.blogspot.com/2010/12/500-blogsoalan-hariansoalan-no-1-dan-no.html

iamzulfadli berkata... [Reply to comment]

list takdak bro? hwaaaaaaa

Gen2Merah berkata... [Reply to comment]

hahahaha.. nampaknya saya lah orang pertama siapkan tugasan ni ya.. Bangga siot. Entah betul entah tak.. Hehehe. ok jom terjah blog saya.. Ada tips situ.. hehe

http://gen2merah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-jawapan.html

ijam ismail berkata... [Reply to comment]

come2...

ciK waNi berkata... [Reply to comment]

salam en ben..
boley join lg ker.
maaf kalo terlewat..
ni entry nya..
http://cutezmashmellow.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Laili berkata... [Reply to comment]

Ben, nak cuba jawab soalan ni :

http://ciklaili.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Miss Lang berkata... [Reply to comment]

en. Ben. nk tanya ni.
kalau entri terbaru blogger tu '500 blog' pn dikira terkini ke?

Gen2Merah berkata... [Reply to comment]

entah betul entah x.. (",)

http://gen2merah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-jawapan.html

wina rozali berkata... [Reply to comment]

yang ni pon kire soalan trkumpul ek ? maknenye simpan jawapan pade soalan ni dulu n tunggu soalan lain plak ? eh ? heh . x paham ..

Rafina Mimi Zairul Murni berkata... [Reply to comment]

aik..mana saya punya url jawapan tadi..dah letak tadi tau hehe :)

misz sheyla berkata... [Reply to comment]

huarghhh....ni misz jumpe kat blog ane ntah..sebab abg ben suh tiru so kite tiru aje la...

http://miszsheyla.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

misz sheyla berkata... [Reply to comment]

uishhh...tapi mukan tiru bulat2 taw...sebab yg 500 2 mang dah tak publish....huh..name pun cari reta karun...korek la sampai sok malam lom tentu jumpe

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata... [Reply to comment]

mari mari ke blog mimie.... hak hak hak....

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //

Rafina Mimi Zairul Murni berkata... [Reply to comment]

saya letak sekali lagi la ye....

http://rafinamimi.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

yangbaik berkata... [Reply to comment]

salam,
ada due time tak? I mean masa terakhir untuk menjawab soalan harian, sebab tengah bizi ni igat nak jawab malam karang....

Gen2Merah berkata... [Reply to comment]

yola, dah dua kali saya letak url sini tapi tak di published pun... hehehehe.. gud lak semua kawan2..

shahjiehan berkata... [Reply to comment]

Sj masuk http://shahjiehan.blogspot.com/2010/12/update-soalan-1.html

ciK waNi berkata... [Reply to comment]

en ben..
mna url td yea...

Faezah Hannah Al Baj berkata... [Reply to comment]

dOne!tau takkan menang sbb xpantas..
T__T tapi nak join gk

http://faezahannahalbaj.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Lina berkata... [Reply to comment]

emmm nape bila klik kat list tu tak dijumpai...kat maner list tu ek en ben...waaaaaaaa baru jer nak join ni

Miss Lang berkata... [Reply to comment]

Yeah..from me.

http://sofealang.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

cahayachenta berkata... [Reply to comment]

dh siap:

http://cahayachenta.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

cahayachenta berkata... [Reply to comment]

dh siap:

http://cahayachenta.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Rafina Mimi Zairul Murni berkata... [Reply to comment]

gen2 merah..nasib kita serupa hehehe :)

nur berkata... [Reply to comment]

BA
hantar jawapan kat sini ye

nur berkata... [Reply to comment]

BA
nak hantar jugak walau dah lambat..
confem tak menang.. tapi nak meriahkan..
pasni nak hantar kat tuan2 blog sekelian
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

fynAz123 berkata... [Reply to comment]

http://great-click.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html


rase mcam tak btol je jawapan..
tapi takpe lah!

Myra Ayreen berkata... [Reply to comment]

hahahahhaha ..

naseb bek lah .. x REFRESH page tu tadi ..

dah tau dah .. hahahahahah .. hik hik

ahmad jo berkata... [Reply to comment]

ni penyertaan dari blog SEMBILAN DECEMBER,

http://sembilandecember.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html


jwapan main hentam je... tungkus lumus buat list,,,hehe,., x bpe tepat kot sbb byk yg bg double link, link salah etc... :D

Rafidah Bakri berkata... [Reply to comment]

jawapan saya :)

http://congekcakdong.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

LyNn'Azlina berkata... [Reply to comment]

saya cuba nasib...

http://strawberry-lynn.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

tq

Ask berkata... [Reply to comment]

Aku Rasa aku dah jumpa lah list 500 tue.. hehe~
btw.. masih buka ka penyertaan tuk soalan harian nie..

Hanim Mahali berkata... [Reply to comment]

mana list 500blog tu...? baru dapat buka belog petang tapi tak dapat check sama ada dapat masuk list 500blog tu ke tak... huhuhu

Rafina Mimi Zairul Murni berkata... [Reply to comment]

encik ben..macam mana kalau blog tersebut membuat entry baru selepas penjawab2 blog mencari harta karun ni telah membuat link pada entry beliau yg sebelum tu?

Mizz Farah berkata... [Reply to comment]

hope tak terlambat :)

http://nottygirlz.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

CaHaYaNuRQaSiH berkata... [Reply to comment]

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-jawapan.html

ntah betul ntah ke tidak....jawab je :)
wink wink

noname berkata... [Reply to comment]

cepat geng cari
gua dah dapat
muuuuahhahahhhaa..

*mana list 500 blog tu...errr, encek ben!!!!!"

athirah berkata... [Reply to comment]

HAHHAHAHAHAHAHAHA.... terbaik

Mr. TN_SkY berkata... [Reply to comment]

Salam..ha..nie jawapannya.harap2 betul aha..:D dah BW semua blog..dan fOlOw mengikut segmen hehe

http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-by-mr-ben.html

AiSyAh berkata... [Reply to comment]

tu la pasal..duk cari2 gak tadi..huhu ke mana mghilang

athirah berkata... [Reply to comment]

jawapan harian

http://misztrex.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Ask berkata... [Reply to comment]

Ini jawapan aku ya tuk soalan harian 1.. hehe..

http://renunganask.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan-1.html

p/s: Masih bleh hantar kan nie?? hehe~

miszlullaby berkata... [Reply to comment]

kikiki...pandai..pandai~

ML balik dari kelas,baru nak blogwalking dekat 500 tu.Sekali tgk dah takde.adoyaii...Nasib sempat ingat nombo sendiri.Entah-entah yang masuk senarai 500 tu pon tak tau nombo dorg berape.kikiki..=P

gudluck everyone!

afifaa. berkata... [Reply to comment]

erk? list xde? nak jawab cemano en?

*cik cilipadi_hafizah* berkata... [Reply to comment]

hihihi...sape la no 500 tuh!

Tn.Punya berkata... [Reply to comment]

BEN memang kreatif.. kalau dia bagi list 500 tu bocorlah rahsia...hehehe

tapi aku dah ada list 500 tu.. sapa nak mai ambil dalam ni.. :-)

Jawapan Hari PERTAMA

http://myvitrd.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Wanie Dazzlings berkata... [Reply to comment]

x payah cari saya..
saya yang 310...

^_^hahaha!!!

hebat lah Mr Ben...

soalan..ini betul..mncabar minda..

siapa ada jwpn bocor...

sharing is caring..^_^

Tengku Nizam berkata... [Reply to comment]

http://tengkunizam.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

da siap bro, harap2 betul, klau tak betul pun, bro bg r aku menang.. teringin r.. huhuuhu

sarah berkata... [Reply to comment]

Sarah yakin betul..
Sarah buat ini! :D

http://inibelogsarah.blogspot.com/2010/12/hye-hye-hello.html

pssttt, sorry url lari cikit ^^

sarah berkata... [Reply to comment]

Sarah yakin betol dan pilih ini ^^

http://inibelogsarah.blogspot.com/2010/12/hye-hye-hello.html

pssttt, sorry url lari sikit ^^

Hidayati berkata... [Reply to comment]

Betul2 balas dendam Ben ni. Semalam dia yang macam nak gila buat list 500 blog tu. Kita rilek aje. Ari ni.... ambik kau! Akak sendiri pun naik juling suda ni.

pearl jade berkata... [Reply to comment]

salam
test...boleh hntr jwpn lg ke

http://pearl-jade86.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun-soalan.html

mugmerah berkata... [Reply to comment]

ok saya dah jumpa jwapanya.. thanx en.BA.. harap2 tepatla yek.. :)

http://mugmerah.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

mugmerah berkata... [Reply to comment]

giler ah.. mmg cari harta karun ni..

cikAida berkata... [Reply to comment]

geng! mane nk tgk list 500blog tuh =)

haniQaseh berkata... [Reply to comment]

http://haniqaseh.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html
entah la betul ke x jawapan nie...

Silent Thinker berkata... [Reply to comment]

DONE!!

http://safiyahezora.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

AdiaLuze berkata... [Reply to comment]

Mencabar sungguh segmen2 terbaru EnB ni..Haiiisshhh...Berpoluh eden...

eqlima ernie sufieza berkata... [Reply to comment]

abg ben...saye da wat n3...

http://solehahgurlz97.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

maaf ye lmbt wat...br bukak lappy laa...arap2 abg ben trime la yer n3 saye ni... :)

Rina berkata... [Reply to comment]

Dah buat dgn sungguh2nyer..Nilah jawapan saya

http://inspirasihatcantik.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

~ch@wi~ berkata... [Reply to comment]

haha..ramai yg penin ni bro..kasi panadol free cikit..haha

sumimie berkata... [Reply to comment]

Cuba nasib

http://sumimie-miau-miau.blogspot.com/2010/12/500-blog-mencari-harta-karun.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI