Sabtu, 18 Disember 2010

Lagi budak baru ?

 

Walah weii... hehehe ... ramainya blogger baru yer ... aku pon salah seorang dari yang baru .. baru nak masuk sebulan .. okeh !

Ok.. ada lagi 5 blog yang join segmen baru aku tu.. Ops..tutup dahh.. hehe.. maaf yer.. bukan pe , kang ramai sangat aku tak terlayan ..

5 blog tersebut ialah :

    1. suNa HusN@ - okeh
    2. Amzar Syazani - cantik
    3. mary ann ;) - unik ...boleh dikemaskan lagi
    4. Rozuan Ismail -okeh ;)
    5. Me & U- cantik .. tapi ada yang boleh dibuang..rasanya tak perlu... ;)

12 komen :

Vanilla Espresso berkata... [Reply to comment]

vanillaespresso budak baru juga..

Fiq Fikri berkata... [Reply to comment]

boleh join lagi tak ni ben??

Azie Azra berkata... [Reply to comment]

abg ben!mau juga meh.ngee hee :P

deAnza-wAnda berkata... [Reply to comment]

ok camniy abg ben..bila dah masok kat new post...kita pown type la ape2 sory kan pastuh bile nak add image jer kite tekan choose file kan.. then bile dah pilih gambar ape y kite nak die akan loading rite?? prob nye skang ni bile dah lpas loading tuh die kuar ni :Whoops! You're out of space. Purchase more storage.
Photos are stored in your Picasa Web Albums account and are included in your 1 GB free quota for photos. Additional storage you purchase is shared between Gmail, Picasa Web Albums, and Google Docs, and is in addition to your free quota. Learn more... huh so how?? any suggestion abg ben??

Amzar Syazani berkata... [Reply to comment]

Tq for tag me !!

zianaRizz berkata... [Reply to comment]

saya baru jugak..

Fifyjammieasbim berkata... [Reply to comment]

kalau fify ??

Atika Natasha berkata... [Reply to comment]

waa...bl0g ika?

Amzar Syazani berkata... [Reply to comment]

urut badan guna controller ps2

http://diariamzar.blogspot.com/2010/12/urut-blakang-guna-controller-ps2.html

BEN ASHAARI berkata... [Reply to comment]

@deAnza-wAnda

erm... ni mesti kes kuota penuh ... hurm... cuba buang gambar gambar yang sebelum ni.

suNa HusN@ berkata... [Reply to comment]

okey mksdnye takat mane abg ben??hehehe..thnks coz tagged sy...jap je follower bertambah..^^

Me & U berkata... [Reply to comment]

terima kasih abg ben...rasanye yg xperlu...yg warna pink 2 kan....
hehehe....thank u soo much sbb sdi review blog sy....followers sy pn bertambah...thank u abg ben....
xoxo..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI