Segmen GILA ! Mari MENDERHAKA !

by - Sabtu, Disember 18, 2010

 

- DITUTUP SUDAH -

 

Ok ..segmen ni takde yang cam biasa aku buat .. Blog yang menang , akan dapat 12 jam sticky post di blog aku.. maknanya promosi percuma selama 12 jam ... haaaa..

Caranya ... sangat mudah ... MARI MENDERHAKAKAN RESEPI MAT GEBU .. Contoh , klik sini ..

Faham ? Ok ..skang mari kita mulakan ... Sapa sapa boleh join... Yang paling lawak dan masuk akal !! saja akan masuk ke pusingan ke dua !!

Sila buat satu entri :

  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. TAJUK :  MARI MENDERHAKA !
  3. Sila masuk ke blog CMG , http://www.tiffinbiru.blogspot.com  ..
  4. Cari satu resepi .. korang dibenarkan amik gambar dari situ tapi tolong beri kredit ( link )
  5. Kemudian , sila buat resepi sendiri berdasarkan resepi yang sedia ada .. Ingat .. jangan terlalu mengarut ! Perlu jaga bahasa juga yer ..
  6. Lagi kreatif lagi bagus ...
  7. Tinggalkan link url di ruangan komen ..

Ingat , hanya yang benar benar melucukan saja akan ke pusingan ke dua ... Pertandingan ditutup , tengah malam ni ...

Mereka yang dah derhaka :

Shahazrin , Syafiq Rosli , Dauspozi , Syafiq Rosli , Ujang9897, zaMir , Myra Ayreen , nazirulhazwan~ , Lydia Miza(Aidyl Azim) , dyba gula-gula , cik aied , nur , nmirmo, Muslimah Optimis , KalamhatiPendekar Berkuda , Nordin , Nina Juliana , akubersamaCahya , mis twit , cikmimmie , ayeen amylia , WannZ_AzryN , yuz dan Lachata Love

You May Also Like

52 comments

  1. HaisHHHHH!
    nak join...tp ada family outinggggg....T_T

    BalasPadam
  2. ^^ hahaha.. mesti hot punye segmen ni.. tapi.. abc tak terkreatif pulak nk hancuss kan resipi mat gebu.... hui3

    BalasPadam
  3. Salam bro.. tumpang tanya.. Tajuk mmg kena Mari Menderhaka ek?, kalau tambah Segmen Ben Ashaari: Mari Menderhaka boleh x?

    BalasPadam
  4. hehe, tak kreatif la. tamabh dlm bab masak :P

    BalasPadam
  5. alamak x dapat join haa..!! huhuuu
    x pandai masak.hahhaa

    BalasPadam
  6. nk belasah buat la..hehehe..tuka mane terus leh

    BalasPadam
  7. @BEN ASHAARI
    Ok thanks.. ehh jap2.. tak berapa pahamm.. Masuk akal.. Maknanya kena wat resepi betul r ye... tp di'edit2.. camtu?

    BalasPadam
  8. @Dauspoziyup.... yang masih boleh diterima akal .. kalau kata masukkan gajah la.. rimau .. tu mengarut sangat la kan ..eheh

    BalasPadam
  9. wahhh...nk wat esok r..hope still dibuka ye abg ben..nk try jgk..^^

    BalasPadam
  10. bro.. nk try ni tp mlm ni ade knduri.. ade kjobos lagi.. opps slp merewang.. huhu~ myb next time la..

    BalasPadam
  11. join...

    http://www.shahazrin.com/2010/12/mari-menderhaka-mat-gebu.html

    BalasPadam
  12. ohhhoo... gila2 mcm ni aku tak reti la.hahaa... gud luck kpd yg join.

    entri baru:
    Tawau kebanggaanku - Facebook myTawau
    aku tak dapat update blog bila...

    BalasPadam
  13. Aduhh CMG marah LM tak nanti ?

    BalasPadam
  14. http://mohdsyafiqrosli.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    toing2 sy join

    BalasPadam
  15. dah resize x leh gak.. die cakap the best solution kena purchase extra gigs.. huh... x taw la nak wat camner...

    BalasPadam
  16. abg ben paham x soklan saye?? heheh klo x nak terangkan dgan lbih mendalam nie sebab saye x taw dah camner nak solve the problem..

    BalasPadam
  17. Join bro: http://www.dauspozi.com/2010/12/segmen-ben-ashaari-mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  18. bereh

    http://azfar9897.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  19. ok...siap!!!

    http://ninenov91.blogspot.com/2010/12/segmen-gila-mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  20. http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/2010/12/segmen-mari-menderhaka.html

    siap !!!!!

    BalasPadam
  21. http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/12/segmen-gila-mari-menderhaka.html

    da siap,

    BalasPadam
  22. Salam BA..
    http://miza-zairi.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html
    Tq

    BalasPadam
  23. Salam..jangan risau, segmen ini telah mendapat persetujuan serta pengampunan dari DTS - Mat Gebu.. :-)

    BalasPadam
  24. JOIN..
    dyba wat eskrem leyh x??? :)

    http://sweetdyba.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  25. dah siap! tak tau la merepek ke tak..

    http://aiedalystic.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  26. BA
    nur join juga ni.. bolehla kan..
    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  27. okey,settle!!!

    http://ntira-mirmo.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    ^_^

    BalasPadam
  28. salam.. cek pun nak join..

    http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    tq

    BalasPadam
  29. Tumpang derhaka semenet!..hehe

    http://intizhar-kalamhati.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  30. mari kita belajar memasak dan menderhaka versi pendekar pula ya..haha...

    http://pendekarberkuda.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka-apabila-pendekar.html

    Klik SINI untuk terus ke Entry

    BalasPadam
  31. terimalah resipi yang aku sendiri pun terliur

    http://burungman.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  32. Assalamualaikum..

    saya turut mencuba..

    http://nur-abdullah.blogspot.com/2010/12/segmen-ben-ashaari-mari-menderhaka.html

    terima kasih..

    BalasPadam
  33. ^^ abc terjoin jugak huhuhu


    http://akubersamacahya.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  34. dah join!

    http://fatinmyprobs.blogspot.com/2010/12/segmen-mari-menderhaka.html

    banyak giler dah merepek nih!

    BalasPadam
  35. dah join jugak

    http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  36. http://cikmimmie206.blogspot.com/2010/12/roti-marble-hati-hati-produk-tiruan.html


    siap...

    BalasPadam
  37. hahaha...da siap..x tau pe yg Ayeen merepek...
    http://kisahayeen.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  38. Aku nak menderhaka gak
    http://wannzazryn.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  39. wahh, baru saja melawat semua resipi2 yang telah diderhakakan. lepas ni mau try masak lah. yummy

    BalasPadam
  40. mencube nasib...nah,amik nie....
    http://cikyuz87.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka.html

    BalasPadam
  41. abg ben!!! hope xterlewat kan walaupun dah kol 11.55p.m....

    nie yang Lachata dah wat..harap termasuk la ye

    http://syuhadasulaiman.blogspot.com/2010/12/mari-menderhaka-yeah.html

    BalasPadam