Aku gembira sangat segmen TERIMA KASIH IBU ini berjaya !

 

" agak tersentuh ketika buat segmen terima kasih ibu . teringat mama dan papa di kampung . terasa sebak di dada .
p/s ; habis je wat segmen terima kasih ibu tadi . ame terus call mama dan papa . :( rindu nak dengar suara mereka .
"

" sy menangis bace semua kisah sedih mereka..thanks abg ben..buat segmen ni "

" sroot sroott...sambil kesat hingus dan air mata " .. sambil taip entri tu !!

" bingkisan teristimewa utk ibu.Sambutlah slm sayang."

" lappy dah basah ngan air mata:( "

" sy xsempat nak wat sbb umi sdg sakit :( tp cikna tetap nak post comment kat cni .CIKNA SAYANG UMI. SYG SGT2 "

" abg ben, Mas sangat sedih! "

" saya membuat entry ini sambil menangis.. mengenangkan pengorbanan ibu,.,.selamat membaca!! "

" sedihnya... Cik Sue dedikasikan segmen nih khas buat kedua arwah mak & abah... "

"thanks tuk segmen yg sgt berguna abg ben :)"

" hmmm.. yuyu menanges.. kalau tak, entah entah yuyu dah jadi pelacur sekrang :( "

" memang sedih baca kisah ibu ni..nak tisu T__T "

dan banyak lagi komen !!! Kalau tak sabar nak membacanya , boleh ke entri INI ... Akan di sambung update esok ... InsyaAllah.. Mmg best segmen ni ..

21 ulasan:

  1. sobbsobb.. nak tidur sambil lap ingus T_T

    BalasPadam
  2. segmen ben ashaari sememangnya best..
    ada kisah duka dsebalik gembira..
    ada pengajaran dsebalik cerita..
    ada kesungguhan dsebalik kejayaan..

    BalasPadam
  3. mmg best..
    tetap nk join walau di saat akhir..

    BalasPadam
  4. terima kasih En Ben...segmen nih memang nyata berjaya..

    BalasPadam
  5. memang besttt baca few entry td.. sedeyyy pulak memalam ni.. sayangnya tak sempat join sbb br jer balik dr terengganu dalam ekspedisi Jalan Jalan Cari Jalan tadi hehe.. apa2pun tahniahhh =)

    BalasPadam
  6. en ben kalau buat segmen memang berjaya punya...

    syabass!!!!

    BalasPadam
  7. komen lulu pun ade -,-

    tapi betul sagmen ni sgt berguna. sgt boleh buat saya menangis di kedai makan ketika buat entry tadik :'(

    BalasPadam
  8. segmen nie rasenye paling kite minat..=)..wat kite egt bile kite lupe sape yg bnyak berkorban utk kite sebenarnye...

    BalasPadam
  9. penuh dengan pengajaran, thx bro ben! :).

    BalasPadam
  10. segmen paling bes..paling tiptop sebab berjaya buat blogger2 kumpul tisu depan lappy huhu
    cayak lah abg ben!!

    BalasPadam
  11. as salam..

    entri ni memang mengimbau kembali saat lalu..
    thanks..

    =)

    BalasPadam
  12. abc takleh cite pasal mama. =)
    abc takkan penah jumpa org macam mama. sedih kisah hidup mama.. takleh kongsi.. ^^V

    semua org sayang mama..tapi ada juga yg buat mama jadi no 2 kan?


    (sekrg abc tak sempat nak join segmen Mr.Ben. huhuhu)

    BalasPadam
  13. rindunyer kat mak nga ayah,,,,,,,

    BalasPadam
  14. abang ben

    memang sedih bace
    em,tak boleh la cakap pasal ibu

    dulu dok asrama,ngatkan dah kuat
    5taun....tapi bile kawan cakap pasal ibu, nangis gak.

    sayang mama

    BalasPadam
  15. tidur lambat sikit la aku malam ni..terkenangkan arwah mama aku.

    BalasPadam
  16. nak mimpi mak malam ni!! :)

    BalasPadam
  17. haishhhh... tak dpt join.... hampe... hampe... :(

    BalasPadam
  18. segmen yg terbaik en ben anjurkan tp sayang x sempat nak join...

    sekadar berkongsi cerita seorang ibu juga...

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/03/al-fatihah-buat-baby-adelia.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.