Isnin, 21 Mac 2011

Aku gembira sangat segmen TERIMA KASIH IBU ini berjaya !

 

" agak tersentuh ketika buat segmen terima kasih ibu . teringat mama dan papa di kampung . terasa sebak di dada .
p/s ; habis je wat segmen terima kasih ibu tadi . ame terus call mama dan papa . :( rindu nak dengar suara mereka .
"

" sy menangis bace semua kisah sedih mereka..thanks abg ben..buat segmen ni "

" sroot sroott...sambil kesat hingus dan air mata " .. sambil taip entri tu !!

" bingkisan teristimewa utk ibu.Sambutlah slm sayang."

" lappy dah basah ngan air mata:( "

" sy xsempat nak wat sbb umi sdg sakit :( tp cikna tetap nak post comment kat cni .CIKNA SAYANG UMI. SYG SGT2 "

" abg ben, Mas sangat sedih! "

" saya membuat entry ini sambil menangis.. mengenangkan pengorbanan ibu,.,.selamat membaca!! "

" sedihnya... Cik Sue dedikasikan segmen nih khas buat kedua arwah mak & abah... "

"thanks tuk segmen yg sgt berguna abg ben :)"

" hmmm.. yuyu menanges.. kalau tak, entah entah yuyu dah jadi pelacur sekrang :( "

" memang sedih baca kisah ibu ni..nak tisu T__T "

dan banyak lagi komen !!! Kalau tak sabar nak membacanya , boleh ke entri INI ... Akan di sambung update esok ... InsyaAllah.. Mmg best segmen ni ..

21 komen :

y u y u Z u l a i k h a berkata... [Reply to comment]

sobbsobb.. nak tidur sambil lap ingus T_T

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata... [Reply to comment]

segmen ben ashaari sememangnya best..
ada kisah duka dsebalik gembira..
ada pengajaran dsebalik cerita..
ada kesungguhan dsebalik kejayaan..

Encik Amman berkata... [Reply to comment]

Terbaik abang ben :)

cik fza berkata... [Reply to comment]

mmg best..
tetap nk join walau di saat akhir..

Cik Sue berkata... [Reply to comment]

terima kasih En Ben...segmen nih memang nyata berjaya..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... [Reply to comment]

memang besttt baca few entry td.. sedeyyy pulak memalam ni.. sayangnya tak sempat join sbb br jer balik dr terengganu dalam ekspedisi Jalan Jalan Cari Jalan tadi hehe.. apa2pun tahniahhh =)

Cikgu CTE berkata... [Reply to comment]

en ben kalau buat segmen memang berjaya punya...

syabass!!!!

Lulu Rahman berkata... [Reply to comment]

komen lulu pun ade -,-

tapi betul sagmen ni sgt berguna. sgt boleh buat saya menangis di kedai makan ketika buat entry tadik :'(

Asyieq-iN Rkey berkata... [Reply to comment]

segmen nie rasenye paling kite minat..=)..wat kite egt bile kite lupe sape yg bnyak berkorban utk kite sebenarnye...

mohd ridwan berkata... [Reply to comment]

Tak sempat nak masuk~ T_T

Dayana AZ berkata... [Reply to comment]

penuh dengan pengajaran, thx bro ben! :).

cik najihah berkata... [Reply to comment]

segmen paling bes..paling tiptop sebab berjaya buat blogger2 kumpul tisu depan lappy huhu
cayak lah abg ben!!

... berkata... [Reply to comment]

as salam..

entri ni memang mengimbau kembali saat lalu..
thanks..

=)

akubersamaCahya berkata... [Reply to comment]

abc takleh cite pasal mama. =)
abc takkan penah jumpa org macam mama. sedih kisah hidup mama.. takleh kongsi.. ^^V

semua org sayang mama..tapi ada juga yg buat mama jadi no 2 kan?


(sekrg abc tak sempat nak join segmen Mr.Ben. huhuhu)

Onenoras berkata... [Reply to comment]

rindunyer kat mak nga ayah,,,,,,,

bun berkata... [Reply to comment]

abang ben

memang sedih bace
em,tak boleh la cakap pasal ibu

dulu dok asrama,ngatkan dah kuat
5taun....tapi bile kawan cakap pasal ibu, nangis gak.

sayang mama

afiqazizan berkata... [Reply to comment]

tidur lambat sikit la aku malam ni..terkenangkan arwah mama aku.

DgurLinReD berkata... [Reply to comment]

nak mimpi mak malam ni!! :)

mas saari berkata... [Reply to comment]

kasih ibu sampai syurga!

Eyqasara berkata... [Reply to comment]

haishhhh... tak dpt join.... hampe... hampe... :(

Rozita berkata... [Reply to comment]

segmen yg terbaik en ben anjurkan tp sayang x sempat nak join...

sekadar berkongsi cerita seorang ibu juga...

http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2011/03/al-fatihah-buat-baby-adelia.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI