AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ???

- TUTUP DAH -

Sebuah segmen pemanas jiwa dari aku khas untuk blog blog yang berminat nak memanaskan kerusi masing masing .. Eceh ... Sebenarnya ini hanyalah sebuah segmen suai kenal untuk bulan MAC 2011 .. Pasti ramai blog blog baru kan ?

Syarat ? Untuk yang ini hanya dibuka khas pada blog yang punya follower di bawah 500 saja ... Amacam ? Berminat ? Tak susah pon ... sangat mudah .. Cam biasa , buat satu entri khas ...

  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : AKU MMG GILA TRAFIK ! SO WHAT ?? dan linkkan ke entri ini ..
  3. Berikan satu cerita yang menginsafkan korang tentang kematian yang boleh dikongsikan bersama pembaca blog korang dan juga pembaca baru ..
  4. Tinggalkan link diruangan komen entri ini..

Tu jeee... cepat cepat .. Tutup ? Esok !!! Grrr....

71 ulasan:

  1. bru nak join T___T dah ada dh storyyyy

    BalasPadam
  2. baru smgt nk buat.. tapiiiiiiiiii.. T_T

    BalasPadam
  3. yang dah join segmen dulu boleh join yang ni ke?

    BalasPadam
  4. nak masok. tp story pkai yg lama jela..bg link je..boleh?

    BalasPadam
  5. bru nk join..tp alaaaa.. followers lebih la pulak

    BalasPadam
  6. dah join..

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  7. Ala..x boleh join.. Jem jem

    BalasPadam
  8. fullamak..
    dah rasa terbakar dah ni..
    wohohoho

    BalasPadam
  9. hehe.. akhirnye ade jugak segmen utk shaye..;P

    solat Isya' dulu pastu br mengarang..;)

    BalasPadam
  10. da join...huhu
    http://mibas.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  11. =)

    http://bambam-story.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  12. Yessshh!!! Dah join !!!

    http://adialuvluze.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    Mekasih EnBEn!!!

    BalasPadam
  13. dah buat

    http://azwanikhairul.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  14. http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  15. ok done !

    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    tenkiu ;D

    BalasPadam
  16. join lagi :)

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  17. sy jOin..

    http://akudanchenta.blogspot.com/2011/03/aku-memang-giler-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  18. dah join... huhu...

    http://surayaartis.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  19. nak join jugak...... http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  20. sy nk join..
    hehehehehe..

    http://norleladasuki.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  21. abg ben x suruh tinggalkan link kat sini..
    tapi fara tinggalkn yer...
    http://farahazurah.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html
    abg ben jangan mara eh... ^_^

    BalasPadam
  22. Assalamualaikum..Nad nak join..

    http://millopunyablog.blogspot.com/2011/03/aku-memang-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  23. asalamualaikum,

    saya try jugak nie,sila-sila...

    http://nurikhyardee.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    thanks ^_^

    BalasPadam
  24. nak join sebab segmen nih lain dari yang lain...

    http://miowmanja.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  25. dah join!!

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  26. http://holylightfarhaniza.blogspot.com/2011/03/aku-memang-gila-trafik-so-wut.html

    encik ben...done... kisah saya adalah kisah benar...harap dpt share dengan orang ramai.... amik iktibar

    BalasPadam
  27. DONE!!!

    http://maizatul-akma.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  28. dah siap...

    http://iniblogsyima.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  29. Abg Ben...saya dah join :)

    http://semanismulut.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  30. kisah lama hu3 http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  31. saya join...

    http://hajarhasan.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  32. DA SIAP ..
    merapu ikut suka

    http://kueziya.blogspot.com/2011/03/gila-mmg-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  33. Salam, ni jew yang sy cuba yang terbaik. Semoga menjadi kesedaran bersama

    http://biru-malam.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  34. Nur nak join...

    http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/saya-mahu-promote-segmen-dari-blog-ben.html

    bila baca syarat tak lepas lak.. promosi sikitla.. two in wan..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  35. lupe nak letak banner tadi ..
    huh ..

    http://kueziya.blogspot.com/2011/03/gila-mmg-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  36. cerita tak best tapi nak gak join , tak kira ^^

    http://baxx201beattraxx.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  37. dah join

    http://makakukteakuhensem.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  38. assalamualaikum..

    hye dekcik mau join nie..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/aku-mmang-gile-trafiq-so-what.html

    BalasPadam
  39. http://bibie-mumui.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  40. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html
    join

    BalasPadam
  41. Kenapa saudara Ben tidak buat apa-apa entry tentang sambutan ulangtahun ke-78 Tentera Darat Malaysia pada post blog hari ini.

    Ramai generai muda sekarang yang masih tidak tahu 1 Mac adalah ulangtahun Tentera Darat.

    Kedamaian, keamanan, kelajuan internet dan kemudahan kita untuk bebas menulis blog hari ini sebenarnya adalah hasil jasa dan pengorbanan para perajurit kita mempertahankan negara.

    Sepatutnya saudara menulis satu entry tentang ulangtahun tentera darat.

    Dengan adanya entry sebegitu, sekurang-kurangnya saudara dapat memaklumkan pengikut blog saudara yang ramai ini tentang sesuatu yg berkaitan dengan pengorbanan tentera darat kita?

    BalasPadam
  42. =)

    http://dayahremlee.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  43. em,untuk renungan bersame

    http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  44. http://bobiestory.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  45. http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/aku-memang-gila-trafik-so-what_01.html

    done

    BalasPadam
  46. sya nak join..:)

    http://syaphye.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  47. dah join :) tapi agak lari dr objektif segmen, xpe ke???

    http://hanatalib.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  48. http://dillanur.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    dilla join...jemput bace...huhu

    BalasPadam
  49. saya join jugak!!!!
    http://anuarsalmiah.blogspot.com/2011/03/aku-memang-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  50. alamak abg ben, agakagak sempat tak? huhu nak juin gak.. neh dia

    http://leenismail.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    harapharap sempat. ameen

    BalasPadam
  51. Join =)

    http://mawarmawarputih.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  52. salam. dah join. singgah la baca. kisah pemergian arwah mak tersayang..

    http://effafaizalfuture.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  53. abg ben, camni boleh ?

    http://puterianiss.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  54. Ini ceritanya.Hak terletak di tangan anda untuk menetukan sama ada ini cerita sedih dan menyayat hati atau tidak..

    http://cerita-al-kapoune.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  55. saya nak join jugak..

    http://cikhanikata.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  56. join jugak akhirnya..

    http://sipootcomel.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  57. mmg smgt nk join...http://aniss-bicarakalbu.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  58. ok..done
    http://aniss-bicarakalbu.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  59. ok..done
    http://aniss-bicarakalbu.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  60. Harap masih sempat, sebab semalam layan csi, pastuh terus tido. Hehe.

    http://aidafidah02.blogspot.com/2011/03/aku-mmg-gila-trafik-so-what.html

    BalasPadam
  61. tak sempat pulak..lanjutkan masa.. :P

    BalasPadam
  62. http://dieylashaza.blogspot.com/2011/03/aku-memang-gila-trafikso-what.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI