Rabu, 2 Mac 2011

Chelsea vs Man United

image

Sebenarnya aku malas nak post pasal bola terutama berkaitan dengan Manchester United .. tapi memandangkan MAN U dah KALAH , maka aku nak bergembira .. hahahahahha ...

Jom tengok apa kata BERITA HARIAN ONLINE :

LONDON: Jaringan penalti Frank Lampard membantu Chelsea menewaskan Manchester United 2-1 pada persaingan Liga Perdana Inggeris di Stamford Bridge, awal pagi tadi.
Gol kemenangan Chelsea itu diperoleh pada mnit ke-79.

Sebelum itu United mengejutkan tuan rumah rembatan jarak jauh oleh Wayne Rooney pada separuh masa pertama.

Namun David Luiz meledak pada minit ke-54 untuk gol penyamaan Chelsea.

- BHARIAN

 

Suka ke aku ? Tak pon.. saja je kasi 'panas' .. hehehhe..

32 komen :

Dawa berkata... [Reply to comment]

best match ni. berbaloi bgn balik tgk pg2 buta. huhu

ejulz berkata... [Reply to comment]

pengadil berat sebelah.. sepatutnya david luiz tu kene kad merah awal2.. bnyak sgt kait kaki org.. adeiii.. buat penat je tgk sampai mata lebam pagi ni.. huHu

tengkorakemas berkata... [Reply to comment]

memang panas..takpe2..

Oh Oeya berkata... [Reply to comment]

Salam Ben.. Wahh pepagi nambah HOT eaa.. entry pagi ni "Ben kerek di pagi Rabu".. ManU still tangga tratas pe.. x shukerr xpe :)

AMMAR YASIR berkata... [Reply to comment]

Yahoo!!!! Bestnya...hehehehe..Peminat fanatik Chelsea datang sini

Hackers berkata... [Reply to comment]

go go chelsea!!

Orkid Edyliyne @ OrkEd berkata... [Reply to comment]

oh OE tak tengok bola...
(n_n)

Eza Ridzwan berkata... [Reply to comment]

cheq pon SUKA gak...
sbb MAN U KALAH!!..
hahahahahaha...
suka tauuu!!!!

.nuruashia. berkata... [Reply to comment]

adehhh..
MU kalah :(

noorafzan berkata... [Reply to comment]

chelsea mmg power! ahaha!

topimagine berkata... [Reply to comment]

hahaha.. aku suka MU kalah... biar chelsea xdpt menang EPL.. janji MU pon xdpt gak.. hahaha

Lulu caldina berkata... [Reply to comment]

selamat pagi Encik Ben...
yeah, semangat the blues...
berbaloi tgk game subuh tadi...
panas ke penyokong menyu? lalala

gigiAriEma berkata... [Reply to comment]

huyo.. tak tgk pon la bola smlm.. ingat kot MU yang nak menang.. rupanya chelsea?? hihihi

ADfeez berkata... [Reply to comment]

hahaha YES!!!!! hahahaha...

eh bru perasan ada penambahan kt header tu... die tmbh skit2 ke???
nnti lama2 penuh ek.. smpai sume tulisan tu dlm satu gmbr???
ye ker? hahahahhaha :P

mas.saari berkata... [Reply to comment]

chelseaaaaaaaa!!!

sue sofian berkata... [Reply to comment]

rasa spt ref berat sblh je.. huhu

Yaya^Pink berkata... [Reply to comment]

amboi gelak ye man U kalah...
sampai ati..sobs3


meh tgk : http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/03/abg-ben-jadi-idola-yayamoley-kan.html

Syima Abd Raaif berkata... [Reply to comment]

tak suker!! haha x pe sy tetap mnyokong MU..chelsea nasib je tu..^^,

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

padan muka man u..hahhahahahahaha



arsenal gak power!!

Isteri Yang Comel berkata... [Reply to comment]

prestasi man u semakin merundum... huhuhu

zul berkata... [Reply to comment]

haha..MU kalah lagi;p

Gen Fujita berkata... [Reply to comment]

Bukan anda sorang saja yang gembira setiap kali Man U kalah. He he he...

nad berkata... [Reply to comment]

kalah plak MU.adoyaii..

CikPuanSari berkata... [Reply to comment]

hahahahaha.. sukeee jugak nak bikin panaz.. huhuhu

Tuan-Belog berkata... [Reply to comment]

Chelsea mng nasib je tu...

zakiah ghani berkata... [Reply to comment]

hahahhaa.. pdn muke MU..

mera zati M.z berkata... [Reply to comment]

yeahhhh!! sy suka bila MU kalah ! muahahaaha :)

ejulz berkata... [Reply to comment]

ini fakta.. bukan auta.. haHa

manakah yang akan menjuarai EPL musim ni?
81% Man Utd
0% Arsenel
0% Man City
0% Tottenham
18% Chelsea

Keputusan soal selidik setakat 2/3/2011 di http://kampung-kameq.blogspot.com.. hehe

Dekcik berkata... [Reply to comment]

xsuke Mu kalah..waaa..

tengkorakemas berkata... [Reply to comment]

@ejulz haha aku sokong betul kajian ni! :D

nazrul ashraff berkata... [Reply to comment]

haha..bagus!! chelsea mng..joget..

neesa berkata... [Reply to comment]

yesss chelsea menang....
hoorayyy..

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI