Chelsea vs Man United

image

Sebenarnya aku malas nak post pasal bola terutama berkaitan dengan Manchester United .. tapi memandangkan MAN U dah KALAH , maka aku nak bergembira .. hahahahahha ...

Jom tengok apa kata BERITA HARIAN ONLINE :

LONDON: Jaringan penalti Frank Lampard membantu Chelsea menewaskan Manchester United 2-1 pada persaingan Liga Perdana Inggeris di Stamford Bridge, awal pagi tadi.
Gol kemenangan Chelsea itu diperoleh pada mnit ke-79.

Sebelum itu United mengejutkan tuan rumah rembatan jarak jauh oleh Wayne Rooney pada separuh masa pertama.

Namun David Luiz meledak pada minit ke-54 untuk gol penyamaan Chelsea.

- BHARIAN

 

Suka ke aku ? Tak pon.. saja je kasi 'panas' .. hehehhe..

32 ulasan:

  1. best match ni. berbaloi bgn balik tgk pg2 buta. huhu

    BalasPadam
  2. pengadil berat sebelah.. sepatutnya david luiz tu kene kad merah awal2.. bnyak sgt kait kaki org.. adeiii.. buat penat je tgk sampai mata lebam pagi ni.. huHu

    BalasPadam
  3. Salam Ben.. Wahh pepagi nambah HOT eaa.. entry pagi ni "Ben kerek di pagi Rabu".. ManU still tangga tratas pe.. x shukerr xpe :)

    BalasPadam
  4. Yahoo!!!! Bestnya...hehehehe..Peminat fanatik Chelsea datang sini

    BalasPadam
  5. cheq pon SUKA gak...
    sbb MAN U KALAH!!..
    hahahahahaha...
    suka tauuu!!!!

    BalasPadam
  6. chelsea mmg power! ahaha!

    BalasPadam
  7. hahaha.. aku suka MU kalah... biar chelsea xdpt menang EPL.. janji MU pon xdpt gak.. hahaha

    BalasPadam
  8. selamat pagi Encik Ben...
    yeah, semangat the blues...
    berbaloi tgk game subuh tadi...
    panas ke penyokong menyu? lalala

    BalasPadam
  9. huyo.. tak tgk pon la bola smlm.. ingat kot MU yang nak menang.. rupanya chelsea?? hihihi

    BalasPadam
  10. hahaha YES!!!!! hahahaha...

    eh bru perasan ada penambahan kt header tu... die tmbh skit2 ke???
    nnti lama2 penuh ek.. smpai sume tulisan tu dlm satu gmbr???
    ye ker? hahahahhaha :P

    BalasPadam
  11. rasa spt ref berat sblh je.. huhu

    BalasPadam
  12. amboi gelak ye man U kalah...
    sampai ati..sobs3


    meh tgk : http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/03/abg-ben-jadi-idola-yayamoley-kan.html

    BalasPadam
  13. tak suker!! haha x pe sy tetap mnyokong MU..chelsea nasib je tu..^^,

    BalasPadam
  14. padan muka man u..hahhahahahahaha



    arsenal gak power!!

    BalasPadam
  15. prestasi man u semakin merundum... huhuhu

    BalasPadam
  16. haha..MU kalah lagi;p

    BalasPadam
  17. Bukan anda sorang saja yang gembira setiap kali Man U kalah. He he he...

    BalasPadam
  18. kalah plak MU.adoyaii..

    BalasPadam
  19. hahahahaha.. sukeee jugak nak bikin panaz.. huhuhu

    BalasPadam
  20. Chelsea mng nasib je tu...

    BalasPadam
  21. yeahhhh!! sy suka bila MU kalah ! muahahaaha :)

    BalasPadam
  22. ini fakta.. bukan auta.. haHa

    manakah yang akan menjuarai EPL musim ni?
    81% Man Utd
    0% Arsenel
    0% Man City
    0% Tottenham
    18% Chelsea

    Keputusan soal selidik setakat 2/3/2011 di http://kampung-kameq.blogspot.com.. hehe

    BalasPadam
  23. @ejulz haha aku sokong betul kajian ni! :D

    BalasPadam
  24. haha..bagus!! chelsea mng..joget..

    BalasPadam
  25. yesss chelsea menang....
    hoorayyy..

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009