JELAJAH BLOG LUAR NEGARA 2011

 

Memandangkan di sini dah malam dan pastinya di sana dah siang kan ? Hehehe.. tak semestinya kan ? tak kisah la.. jadi aku beri peluang pada blogger blogger yang berada di luar negara dulu ..

  1. BANNER BEN ASHAARI Sila letak BANNER ini
  2. Tajuk JELAJAH BLOG LUAR NEGARA dan linkkan ke entri ini ...
  3. Siapa yang layak masuk ? Blogger blogger yang belajar atau menetap di luar negara ..
  4. Ceritakan secara ringkas mengenai diri anda ..
  5. Apakah kenangan manis anda disana ..
  6. Kenangan pahit anda ?
  7. Kata kata khas buat si mereka yang ingin menyambungkan pelajaran di luar negara ..

Sila tinggalkan Url entri anda di ruangan komen ini .. Terima kasih ..

51 ulasan:

  1. tak sabar nak bace kisah dorang

    BalasPadam
  2. Whoaaa..ni baru yeee..menepati citarasa..qeqeqeqe..

    Will join very-very soon..solat asar dulu ye..:)

    BalasPadam
  3. oyeahh....xsabar nk tw pengalaman mereka2 yg dok luar negara...hehehe~

    BalasPadam
  4. walla...sila..sila..bloger2 luar negara...yang dalam negara...sabar dulu yee...

    BalasPadam
  5. owh..ini yang dimaksudkan tu...

    BalasPadam
  6. kompem tak dapat join..hehehe..dok Malaysia..so dok diam2

    BalasPadam
  7. ben...
    kompom tak boleh join!!!!!
    hehehe

    BalasPadam
  8. from Edie Trigyy, France

    http://trigyy.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  9. esok tgh hari br tutup ye???sbb doha lambat siang 5 jam..hihi.

    BalasPadam
  10. saya belajar kat malaysia cik ben..hehheheee.:)

    BalasPadam
  11. http://newblogger-mia.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  12. TOLONG PROMOTE TUK BA..http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    nurhafiz2009@yahoo.com
    JEMPUT KE:ALL IN ONE

    BalasPadam
  13. salam abg ben.join ini.hee.thanks. :)

    http://ieyqaadam.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  14. Salam ben,

    Saya join ye..

    http://sufeenan.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    Segmen yang sangat ditunggu..:))Terima kasih..

    BalasPadam
  15. yang dok kat malaysia x bleh join ke abg ben

    BalasPadam
  16. sy kat johor...tpaksa la g tido kat singapore kalo nak join segmen ni!! hahahahaaha

    BalasPadam
  17. en.benn buat la segmen gadis solo...
    cehwah..bajet mcm nk cari jodoh pulak aek...hehe..
    xla, gurau je en.benn..

    btw, moga Allah rahmati kamu skeluarga en.benn..amin=)

    BalasPadam
  18. Saye join =)

    http://miszlullaby.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  19. alamak... x layak la pulak

    BalasPadam
  20. hyep....
    kali pertame j0in segment Ben Ashaari...

    http://schajar.blogspot.com/2011/03/jelajah-bl0g-luar-negara.html

    feel free t0 walk by my bl0g...
    =)

    BalasPadam
  21. da tinggalkan link :)

    http://puterianiss.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  22. segannnnnn la BA nak masuk...kekekkee...saja je wat segmen best2 masa saya kena stdy tuk exam!ishkk..

    BalasPadam
  23. budak mexico join!..haha

    http://wannurulsyafawati.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara-2011.html

    mekaseh ben!..^_^

    BalasPadam
  24. Assalammualaikum en.Ben...dah join segmen ni dan dh n3 dah pun jemput singgah my blog http://nurniezza.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html tq:)

    BalasPadam
  25. http://l0velyl0or.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  26. Salam and Hi,

    Saya join :)

    http://ida512.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  27. ya saya pun dah join..hihi

    http://realxmaya.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  28. Tumpang sekali:

    http://abuhanif186.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  29. salam..saya join..entri autopublish jam 8.11 pagi nanti..ngee

    http://www.ceritaindahkami.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    thanks..

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    BalasPadam
  30. Salam Ben, saya JOIN.. dari London

    http://itsmylife-fidadc.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  31. wah wah wah..bestnye segmen neh:)

    BalasPadam
  32. first time join benda2 cani. hehe.

    http://lensajingga.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  33. ABG BEN ! AZIE JOIN DA,

    http://azieazralicious.blogspot.com/2011/03/yahooo-jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  34. ehemm zida dah join. http://colleen-kawaii.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara/

    ps. zida ada buat contest jugak. sila2 la usha ye bloggers sekalian :)

    BalasPadam
  35. opps terlepas la plak.....dah tutup ek
    ramai jugak yg tinggal kt obesea ek
    konichiwa im from nihon aka japan `____@

    BalasPadam
  36. Salam bro ben. Saya pon firsttime join segmen ini dari JORDAN..

    linknya : http://www.shakirshafiee.com/v1/2011/03/10/jelajah-blog-luar-negara-2011/

    BalasPadam
  37. http://miza-zairi.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara-2011.html

    BalasPadam
  38. abg bennnnn

    saya joinn juga :)))) sudi2 yer singgah

    http://cikw4nkemb4ng.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara-2011.html

    BalasPadam
  39. En ben sudilah terima penyertaan saya huhu...

    http://hanasakura-tomodachi.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  40. semalam join yang ibu2 punya.. harini saya join yang ini..

    salam dari kyoto

    http://mamaaiman.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  41. Bila tarikh tutup? Nak join jugak, tapi kita blog mak-mak di US aje le, tak belajar dah.

    BalasPadam
  42. Nak join jugak!!! orang lama yg perasan baru =P

    ~SodaPunch&RojakBuah~

    http://aquahartz.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara-2011.html

    BalasPadam
  43. baru online hari ni and tak online semalam..oooh inche ben..haha..thnks la sebab segmen luar negara sbb tgh cari blogger luar negara untuk dimasukkan ke dalam bloglist khas untuk diorang..so far baru dpt 7...wiii.. finally...yadaa yadaa..

    BalasPadam
  44. http://tulussweet.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara-2011.html

    BalasPadam
  45. Assalamualaikum Ben..

    Saya join jge ye..

    http://ishamizu2.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    salam perkenalan dr sy Izu di London..

    BalasPadam
  46. dah dateline ke? takpelah. salam ukhwah dari beijing....:)
    http://tulussweet.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara-2011.html

    BalasPadam
  47. abe ben..nice segmen!saya join gak!;)

    http://khadhari.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-luar-negara.html

    BalasPadam
  48. ASsalammualaikumWarohmatullah...

    Terima kepada Abang Ben atas post yang menarik ..

    Actually i want to tell ..i really appreciate to all friend to follow me in my blog ..

    http://asyrof-asri-studio.blogspot.com/2012/07/jelajah-blog-luar-negara.html

    Thanks ..

    BalasPadam
  49. @bun

    harus sabar dulu mas bro..
    terimakasih informasinya sangat bagus sekali..
    http://www.palingmenarik.com/2014/07/obat-asam-urat-cara-mengatasi-asam-urat.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.