Penghormatan buat blogger ini ..

 

Petang td , timbul satu idea aku .. Hasil dari vlog yang dia SANGGUP buat khas untuk aku , membuatkan aku terharu .. Serius.. tak sangka dia buat untuk aku ..

Lalu aku sms semua rakan rakan blogger yang ada dalam hp aku ni yang mana aku tau diorng tengah free , aku mintak diorng buatkan satu entri khas buatnya sebagai tanda semangat dan setiakawan ..

Mereka yang dah buat ialah ...

Ramai lagi akan buat ... Sebenarnya semangat seperti inilah yang perlu kita ada di dalam diri seorang blogger .. Cekal , tabah dan penyabar ... bukan muda nak jadi manusia .. Nak jadi binatang ? Ramai dah .... Tak betul ?? Fikir la sendiri ..

Sekiranya korang berminat untuk berbuat seperti mana rakan blogger kita di atas itu buat , aku amat amat alu kan .. Nanti korang tinggalkan jer url entri korang tu kat ruang komen ini eh ...

29 ulasan:

  1. saya penah buat pasal abg ben jugakk...da lama da..hahhaa

    http://faiqahmohd.blogspot.com/2011/02/blogger-famous-memang-stylo.html

    BalasPadam
  2. allways thanks you...

    memang ayu kena blogger AKU TETAP AKU...

    dan..terima kasih Ben..kerana merapatkan ukhwah kami semua...

    BalasPadam
  3. nak terjah blog mereka.. :)

    BalasPadam
  4. http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/03/terkesimaterkedusebakmelihat-diablogger.html tanda skongan kepada beliau

    BalasPadam
  5. saya pon ada baca dan follow blog dia..^^

    http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/03/kalau-dia-tabahkenapa-tidak-kita.html

    penghargaan saya buat sahabat yang tabah :)

    BalasPadam
  6. Huhu,, tabik spring..
    http//:www.nzarah.blogspot.com

    BalasPadam
  7. adakalanya ku rasakan mereka lebih sempurna dari insan yang sempurna...

    BalasPadam
  8. mas buat jugak!!

    http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/insan-istimewa-berjiwa-kental.html

    BalasPadam
  9. Tahniah Abg Ben kerana telah membuka mata, hati dan minda org lain untuk menerima insan lain dengan seadanya... Great Job! Tersentuh hati saya apabila segmen untuk Mohd sukur Ibrahim tidak terhenti sebegitu sahaja, sebaliknya diteruskan. Saya tak tahu nak kata apa... Ayuh kawan2 jadikan blog sebagai wadah utk kita berkongsi seadanya... Betapa cantiknya dunia ini seandainya sifat kasih sayang dan menerima insan lain dengan seadanya kita miliki...

    BalasPadam
  10. abg ben,saya ikhlas buat entry nih untuk Mohd Sukur..^^

    http://asnithechampions.blogspot.com/2011/03/rasa-bangga-dengan-mohd-sukur-ibrahim.html

    BalasPadam
  11. ok..aku dah wat..

    http://www.darxniq.com/2011/03/cekalnya-seorang-blogger.html

    BalasPadam
  12. .aq harap bro sukur dapat baca entry aq tu... :-) ikhlas dariku http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/semangat-seorang-yang-istimewa-tak.html walaupon aq normal tapi aq tak mampu lakukan ape yg dia dah lakukan :-)

    BalasPadam
  13. ...sye pnh wt dulu sal encik ben,.....nyway dis is a good idea..ngn cara nie dpt rapatkan ukhwah sesame bloggers kiter...=)

    --->http://nurawaneeszlife.blogspot.com/2011/02/terima-kaseh-enben.html

    BalasPadam
  14. Abg Ben... Ini entri saya sebagai tanda sokongan saya kepada sukur... http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/03/ya-allah-kau-jadikan-hambamu-istimewa.html

    BalasPadam
  15. congratz abg ben sbb berjaya rapatkan oku dengan masyarakat ni dia..

    http://salimharmanain.blogspot.com/2011/03/wa-respek-sama-lu.html

    BalasPadam
  16. Taniah keran semangat untuk SUKUR....

    http://www.borakkosong.com/2011/03/mohdsukur-ibrahimaku-tetap-aku.html

    BalasPadam
  17. let's hope for the best

    http://piecesofniaron.blogspot.com/2011/03/berjinak2.html

    i'm new here, free to visit :)

    BalasPadam
  18. Kagum dengan semangat dia!!

    http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/aku-kagum-dengan-mohd-sukur-ibrahim.html

    BalasPadam
  19. tanda sokongan kepada beliau.. beliau comel okeyh
    http://littlelovealways.blogspot.com/2011/03/aku-tetap-aku-mohdsukuribrahim.html

    BalasPadam
  20. Salam,

    Ikhlas dari saya untuk insan yang hebat

    http://shearasol.blogspot.com/2011/03/misi-hebat-untuk-insan-hebat.html

    BalasPadam
  21. enchek ben.....

    http://www.sunahsukasakura.com/2011/03/khas-untuk-awak.html

    BalasPadam
  22. ben jahat....

    saya malu....

    terima kasih ben..sangat terperanjat...

    tak tahu nak cakap cmne dah...

    ben..nak peluk boleh?hahaha..

    BalasPadam
  23. bangga ngan dia...

    http://cikiema.frenzyfm.my/2011/03/dia-insan-istimewa.html

    BalasPadam
  24. bangga ada insan setabah dan sekuat beliau. sebak seketika. Naz support rakan blogger yg dah buat entry. Naz turut serta.

    http://yslgalz213.blogspot.com/2011/03/blogger-istimewa-yang-sangat-istimewa.html

    BalasPadam
  25. mlm tadi autopublish =)


    http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/aku-tetap-aku.html

    BalasPadam
  26. nk join walaupown dh lewat

    http://kierasakura.blogspot.com/2011/03/suka-semangat-yang-macam-nie.html

    BalasPadam
  27. http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/03/dia-contoh-yang-patut-dijadikan.html

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI