Isnin, 7 Mac 2011

Penghormatan buat blogger ini ..

 

Petang td , timbul satu idea aku .. Hasil dari vlog yang dia SANGGUP buat khas untuk aku , membuatkan aku terharu .. Serius.. tak sangka dia buat untuk aku ..

Lalu aku sms semua rakan rakan blogger yang ada dalam hp aku ni yang mana aku tau diorng tengah free , aku mintak diorng buatkan satu entri khas buatnya sebagai tanda semangat dan setiakawan ..

Mereka yang dah buat ialah ...

Ramai lagi akan buat ... Sebenarnya semangat seperti inilah yang perlu kita ada di dalam diri seorang blogger .. Cekal , tabah dan penyabar ... bukan muda nak jadi manusia .. Nak jadi binatang ? Ramai dah .... Tak betul ?? Fikir la sendiri ..

Sekiranya korang berminat untuk berbuat seperti mana rakan blogger kita di atas itu buat , aku amat amat alu kan .. Nanti korang tinggalkan jer url entri korang tu kat ruang komen ini eh ...

29 komen :

faiqah berkata... [Reply to comment]

saya penah buat pasal abg ben jugakk...da lama da..hahhaa

http://faiqahmohd.blogspot.com/2011/02/blogger-famous-memang-stylo.html

Citarasa Rinduan berkata... [Reply to comment]

allways thanks you...

memang ayu kena blogger AKU TETAP AKU...

dan..terima kasih Ben..kerana merapatkan ukhwah kami semua...

Encik Shino berkata... [Reply to comment]

nak terjah blog mereka.. :)

aDisH.sHidA berkata... [Reply to comment]

http://cahayanurqasih.blogspot.com/2011/03/terkesimaterkedusebakmelihat-diablogger.html tanda skongan kepada beliau

Bella Bell berkata... [Reply to comment]

saya pon ada baca dan follow blog dia..^^

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/03/kalau-dia-tabahkenapa-tidak-kita.html

penghargaan saya buat sahabat yang tabah :)

Hasmiza Sobri berkata... [Reply to comment]

Huhu,, tabik spring..
http//:www.nzarah.blogspot.com

Warna Warni Kehidupan berkata... [Reply to comment]

adakalanya ku rasakan mereka lebih sempurna dari insan yang sempurna...

♥ Ana Joe ♥ berkata... [Reply to comment]

huhuhu...terharu dgn beliau.

mas.saari berkata... [Reply to comment]

mas buat jugak!!

http://masikarfan.blogspot.com/2011/03/insan-istimewa-berjiwa-kental.html

Fizalinolie berkata... [Reply to comment]

Tahniah Abg Ben kerana telah membuka mata, hati dan minda org lain untuk menerima insan lain dengan seadanya... Great Job! Tersentuh hati saya apabila segmen untuk Mohd sukur Ibrahim tidak terhenti sebegitu sahaja, sebaliknya diteruskan. Saya tak tahu nak kata apa... Ayuh kawan2 jadikan blog sebagai wadah utk kita berkongsi seadanya... Betapa cantiknya dunia ini seandainya sifat kasih sayang dan menerima insan lain dengan seadanya kita miliki...

ceritera asni berkata... [Reply to comment]

abg ben,saya ikhlas buat entry nih untuk Mohd Sukur..^^

http://asnithechampions.blogspot.com/2011/03/rasa-bangga-dengan-mohd-sukur-ibrahim.html

darxniq berkata... [Reply to comment]

ok..aku dah wat..

http://www.darxniq.com/2011/03/cekalnya-seorang-blogger.html

Areliff berkata... [Reply to comment]

.aq harap bro sukur dapat baca entry aq tu... :-) ikhlas dariku http://areliff-mastermindz.blogspot.com/2011/03/semangat-seorang-yang-istimewa-tak.html walaupon aq normal tapi aq tak mampu lakukan ape yg dia dah lakukan :-)

nurawanees berkata... [Reply to comment]

...sye pnh wt dulu sal encik ben,.....nyway dis is a good idea..ngn cara nie dpt rapatkan ukhwah sesame bloggers kiter...=)

--->http://nurawaneeszlife.blogspot.com/2011/02/terima-kaseh-enben.html

Fizalinolie berkata... [Reply to comment]

Abg Ben... Ini entri saya sebagai tanda sokongan saya kepada sukur... http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/03/ya-allah-kau-jadikan-hambamu-istimewa.html

Salim Harmanain berkata... [Reply to comment]

congratz abg ben sbb berjaya rapatkan oku dengan masyarakat ni dia..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/03/wa-respek-sama-lu.html

EDDIE YUSTIN berkata... [Reply to comment]

Taniah keran semangat untuk SUKUR....

http://www.borakkosong.com/2011/03/mohdsukur-ibrahimaku-tetap-aku.html

THE OTHER ME berkata... [Reply to comment]

let's hope for the best

http://piecesofniaron.blogspot.com/2011/03/berjinak2.html

i'm new here, free to visit :)

Huszaini berkata... [Reply to comment]

Kagum dengan semangat dia!!

http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/aku-kagum-dengan-mohd-sukur-ibrahim.html

Nurul Mazni berkata... [Reply to comment]

tanda sokongan kepada beliau.. beliau comel okeyh
http://littlelovealways.blogspot.com/2011/03/aku-tetap-aku-mohdsukuribrahim.html

shearasol berkata... [Reply to comment]

Salam,

Ikhlas dari saya untuk insan yang hebat

http://shearasol.blogspot.com/2011/03/misi-hebat-untuk-insan-hebat.html

Sunah Mohammad berkata... [Reply to comment]

enchek ben.....

http://www.sunahsukasakura.com/2011/03/khas-untuk-awak.html

Mohd Sukur Ibrahim berkata... [Reply to comment]

ben jahat....

saya malu....

terima kasih ben..sangat terperanjat...

tak tahu nak cakap cmne dah...

ben..nak peluk boleh?hahaha..

iema... berkata... [Reply to comment]

bangga ngan dia...

http://cikiema.frenzyfm.my/2011/03/dia-insan-istimewa.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata... [Reply to comment]

bangga ada insan setabah dan sekuat beliau. sebak seketika. Naz support rakan blogger yg dah buat entry. Naz turut serta.

http://yslgalz213.blogspot.com/2011/03/blogger-istimewa-yang-sangat-istimewa.html

KatekateKite berkata... [Reply to comment]

taknak ketinggalan!

http://katekatekite.blogspot.com/2011/03/pagi-yang-sangat-istimewa.html

Ujang9897 berkata... [Reply to comment]

mlm tadi autopublish =)


http://azfar9897.blogspot.com/2011/03/aku-tetap-aku.html

kiera'sakura berkata... [Reply to comment]

nk join walaupown dh lewat

http://kierasakura.blogspot.com/2011/03/suka-semangat-yang-macam-nie.html

iqbalhakimi berkata... [Reply to comment]

http://iqbalhakimi.blogspot.com/2011/03/dia-contoh-yang-patut-dijadikan.html

Peringatan



Ini adalah blog peribadi.Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal .

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI