Video Sembang-sembang BEN ASHAARI dan MAT GEBU ... dah upload !!!

 

Waaahhhh ..Akhirnya !! Dah berada di pasaran ... hahaha.. silap lak ... dah diupload dalam web 1TUBE.MY ...

 

image

Nak tengok ???  jom ...  klik SINI

28 ulasan:

  1. HaBiS 'DiTeRJaH' SeTiaP PeLuSuK RuMaH... DaRi PoKoK2 BuNGa, MaKaNaN YanG MNYeLeRaKaN (LaGi2 YanG aDeR SToBeRi Tu), iKaN2 SaMpaI Ke oRaNG2... BuKan oRaNG2 SawaH Tu... (^_____^)V Pape PuN, ReaLLy NJoY DiS VLoG...

    BalasPadam
  2. nak tgk....CMG sgt misteri...terjah la sat..

    BalasPadam
  3. terjah sekarang...internet lembap..tapi tunggu gak...

    BalasPadam
  4. antara org terawal tgk.. yess!!

    BalasPadam
  5. wah seronoknya...kalau saya tak ada LDP, sudah tentu saya dapat jumpa en ben dan mat gebu kat sedenak..

    dapat tengok en ben buat vlog lagi...

    BalasPadam
  6. Dah layan dah! Sempoi laa mat gebu!

    BalasPadam
  7. ahaha abg ben dh mcm wartawan dh gaya tp kena upgrade lg skill tu =)
    mat gebu pemalu kah...

    BalasPadam
  8. tempah perabot kat kedai pak nan
    aih lapar tgk makanan

    wah best part tips utk newbie tu!
    tenkiu BA =)

    BalasPadam
  9. holiow ben..
    hg dah boleh jadi host dah nih.
    thanks, terubat gak rindu nak tengok cik mat..hahahaha

    BalasPadam
  10. terbaiklah..
    BA dan DTS memang hebat.

    BalasPadam
  11. tak puas tgk sebab x nmpk muka CMG..
    hihihi (padahal dah jumpe)

    eh!! nad pon ade!! kih3

    BalasPadam
  12. wah..best2..

    nak jemput bro bace entry baru..

    apa itu pengorbanan cinta?apa pula pngorbanan untuk cinta

    BalasPadam
  13. abe ben folow blog rara bole hihi

    puingcinta.blogspot.com

    BalasPadam
  14. hehehe...jam 12mlm ni masuk nk klik video Mat Gebu...kekekeke

    Tahniah Ben..

    BalasPadam
  15. ben nmpk sgt pemalu. hihihi. so kiut.

    BalasPadam
  16. pinjam entri ni.. aku backlink kat entri ni untuk wat entri aku..errr...

    kalau tak dapat permisi bagiatu ben...

    http://www.adybudika.com/2011/03/akhirnya-nenek-gebu-masuk-1tube-ben.html

    BalasPadam
  17. Sangkut2 la.. saya punya line tarak ok.... takpe2..download khas ni..hehehe

    BalasPadam
  18. tengah tgk video abg ben & mat gebu.. best~ sangkut2 la pulak tgh malam ni.. ades.. setia menunggu ni..

    BalasPadam
  19. wah!! abg ben lps ni boleh jadi pengacara thn depan boleh dicalonkan utk ABP, kami semua mesti undi.. :)

    BalasPadam
  20. wowh! masih baru kat dunia ini! spe mat gebu itu?

    BalasPadam
  21. dah tengok..untungnye sapa yg dapat abg mat gebu kan? :)

    BalasPadam
  22. keciwa.. kerana tak dapat menatap wajahnya..

    BalasPadam
  23. mintak kebenaran amik gambar ye hu3

    BalasPadam
  24. assalamu 'alaikum,

    pesan kat wakil 1tube tu klu ada mana2 director nak amik pelakon tambahan, panggil kiteorg ek, hehehe...

    tq sudi amik gambar bersama ms gathering tu... tp malangny semua gambar tu dh hilang, ntah apa masalah sd card kena formatlak...

    BalasPadam
  25. nice n good work..all this while tak sangka mat gebu ni pemalu rupanya...bujang lagi pulak tu..nk rekemen kt sapa hah...

    BalasPadam
  26. tahniah cik ben dpt tgk cik mat..wlpun cuma bdn dn tgn aje..anyway good job!

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.