vlog terkini BEN ASHAARI !

 

Hurm... akhirnya ... vlog ke- 3  aku dah siap di upload dan.. nikmatilah..

Kalau slow .. klik SINI ..kalau sudi share kan di fb anda..

25 ulasan:

  1. wah...tips pertama tu aku dah ikot dah..ahahaha..best2...

    BalasPadam
  2. tiba2 je teringin nak wat video..rakam pakai enfon sudahla..hehe..

    BalasPadam
  3. macambest je buat video blog ni...suatu hari saye nak buat jugak

    Entri Terkini; melati aku benci kamu

    BalasPadam
  4. cayalah kluar gak tips hu3

    BalasPadam
  5. ben--
    memang masa hari tu..terfiki2 gak..awat ben tak syer ilmu berblog...

    rupa2nya...heheheh.. terbaiklah....ayu dah tonton..

    BalasPadam
  6. terbaiklah abg ben :)thks 4 tips

    BalasPadam
  7. mintak sharing ye bro ben :)

    BalasPadam
  8. wajib terjah...bnyk tips...hehhee..

    BalasPadam
  9. akhirnya...thanx tuk tips yg berguna :)

    BalasPadam
  10. Tips yang berguna dan ada yg telah saya amalkan..TQ

    BalasPadam
  11. insap trus dgr tips encik ben..baikkk!!!
    1.ade idea trus tulis
    2.3-5 entri sehari
    3.xde iddea tdo.

    tenkiu encik ben..encik ben mane ade pemalu...huhu

    BalasPadam
  12. cehhh..lgu heliza tuuu..hehe
    thnks for the tips..
    salu xde idea..hehe

    BalasPadam
  13. baekkkkk ^^ akan diusahakan tq sifu ^^

    BalasPadam
  14. tips yg amat bergune bg blogger bru cm sy ny. thx abg ben ;)

    BalasPadam
  15. Terima kasih abg ben.. sbb kasi tips bru... hehee ^.^

    BalasPadam
  16. dah tonton.baek punye..! bagus3!
    terima kasih ben.

    BalasPadam
  17. tq abg Ben! huhu..apa yang abg Ben ckp tu, memang betul sgt2!

    hmm, anyway..muka abg Ben kite ni..mcm mengantuk jek..opss? baru lepas mkn kn? mesti la ngntuk..hehe..tp sblm ni baca entri 'disebalik tabir sedenak' tu..abg Ben sakit yek? get well soon! ;p

    BalasPadam
  18. thanks abg ben..memang tips yg bernas la..lps ni nk ikt tips yang abg ben bg..

    BalasPadam
  19. thniah en ben atas vlog tersebut...takde ciri2 tu la en ben,ermmm

    BalasPadam
  20. ulasan yang amat bernas dan dikit2 menyedarkan diri saya sebagai blogger baru~

    BalasPadam
  21. bez tips ..tapi laptop xde nak usung haha kalau ade mmg usung kemana2 saja !

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.