Jom jadi budak budak sat ..

 

Hehehe.. sapa kata orang dewasa ni takde keinginan nak jadi superhero atau minat ngan kartun ? ? Muka je keras tapi dalam ada mickey mouse woooo ...

Aku tamo nak cerita panjang.. kita g tengok kawan kawan kita punya minat dan pilihan superhero mereka.. ahaks ... Ramainyaaa joinn !!! Ingatkan bab kartun ni tak la ramai .. adeh.. tak pe tak pe.. jom tengok diorng punya cerita ..

  1. http://syafiqorangmelaka.blogspot.com/2011/04/en-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  2. http://esmeda.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  3. http://wacanaku2009.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  4. http://kapieartslover.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  5. http://faraaaahalim.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  6. http://lulu-pages.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  7. http://oshin-jamel.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak.html
  8. http://www.rinadorinabahar.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  9. http://www.adybudika.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  10. http://www.penulissenja.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  11. http://syahjehan78.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html
  12. http://mizztina.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  13. http://zarul90soul.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  14. http://eliza93.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  15. http://cikyuz87.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  16. http://efagurlz.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  17. http://roseskalerful.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  18. http://hasrisa.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  19. http://celotehcikbee.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html
  20. http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak.html

Jom layan gelak dulu ...

15 ulasan:

  1. ehh ader terselit.. no 13.. hik3.. huahuhaaa

    BalasPadam
  2. haha mmg segmen ni bgus la abg ben.
    rse mcm budak2 lgi pulak hehe

    BalasPadam
  3. kanak-kanak bernombor 14, haha!

    BalasPadam
  4. hahahahah...saye suke kartun
    thanks ye en.ben!! sudi datang dan komen my blog~really appreciated it:)

    BalasPadam
  5. baca sy punya jugakkk~ :P

    http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

    BalasPadam
  6. Walaupun saya dah tua dan mempunyai 2 orang anak saya tetap peminat movie2 katun cam ice age, hope, monster inc. dan macam2 lagi ... seronok menontonya walaupun hanya sekadar kartun ... kekadang ia lebih baik ditonton daripada menonton movie real...

    BalasPadam
  7. as salam..
    haha..adei..macam tak berani nak join je segmen ni.
    haha..nanti kantoi masa kecik minat apa =p

    shh..jap2.fikir,,nak join ke tak..adei..
    tapi siyes segmen ni, memang seronok.
    nostalgia tu~

    =)

    BalasPadam
  8. ni nak join jugakk!

    http://zbmcstnz.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

    BalasPadam
  9. boleh join laie xnie..??newbie mau try test jugak..owhh maluu~~~

    http://fiezaleer.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

    BalasPadam
  10. ben.. last minute.. akk post kat sini jerlah..

    http://anuarsalmiah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-ajak-jadi-budak-budak-sat.html

    BalasPadam
  11. CEK PUNYE CEK.. RUPENYE LINK SY ADE KAT SINI... FUHHH... RAMAI GILA YG EXCITED JADI KANAK2 SAT... HAHAHA

    BalasPadam
  12. http://tentangdirikulin.blogspot.com/

    pnat eh carik .. xsempat pulak .. adeshhh

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009