Pemenang PANTAS DAN TEPAT - 6

19 ulasan:

  1. hish, baru nk antar link, dh ada pemenang. adoooi.....

    BA sudilah ke blog saya ye....
    http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html

    BalasPadam
  2. hish, baru nk antar link, dh ada pemenang. adoooi.....

    BA sudilah ke blog saya ye....
    http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-buat-gila-lagi.html

    BalasPadam
  3. yey yey ! dapat no 2. wakaka. mekaseh abg ben. ( overexcited ) HAHA

    BalasPadam
  4. tahniah2..saya tengok je..hahaha..

    BalasPadam
  5. aiyakkk.. tak sempat nak joint...

    BalasPadam
  6. alamak...xmenang la....hehehe...xpe2..cube lg....

    BalasPadam
  7. adoiyaiii takde mase nk join same,. lain kali saye cube yeeeee

    BalasPadam
  8. alhamdulillah...menang jugak...=)

    BalasPadam
  9. Syabas dan tahniah... tak sempat join sebab tengah adakan segmen review blog...huhu

    BalasPadam
  10. cepat nyer?mmg pantas gle nihs..
    abg ben dah wat kami blogger2 semakin gle..hahaha.
    Gle every minute every second nak bukak blog..betul x..?hahaha..
    So giler kan diri anda..CEPAT!

    BalasPadam
  11. hoi nananadya si roomate ku,,open table cpt! hahahaa

    BalasPadam
  12. isk isk isk

    terketar tangan taip,lambat jugak


    hahhahhha,tahniah

    BalasPadam
  13. umang aih. laju boto.. psst2, betul2 superb woo Bro Ben ni..

    BalasPadam
  14. tahniah pada yang terpantas!

    BalasPadam
  15. tk larat dh nk join sgemen bang bengg... semput!!! =)

    bg peluang pd adik2 yg lain lah. mak dh penat dah...

    BalasPadam

Peringatan



Ini adalah blog peribadi. Tidak terkait dengan mana mana parti politik walaupun ada artikal berbaur politik secara ringan. Sebarang pendapat yang saya luahkan di sini adalah dari saya sendiri ,tidak melibatkan mana mana pihak kecuali jika saya letakkan nama pemiliknya.

Sebarang PRINT SCREEN terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan punya blog iaitu, Ben Ashaari. Saya tidak teragak agak mengambil tindakan undang undang jika hak persendirian ini dicabuli , sengaja atau tidak sengaja. Amaran dah diberikan. Sapa suruh tak baca !

Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Boleh berubah bila ada maklumat tambahan yang punya bukti atau fakta yang lebih sahih.

Jika ada sebarang pertanyaan atau penambahbaikan , boleh hubungi saya melalui email.

Terima Kasih ..

BEN ASHAARI

Blogger Sejak 2009


Dikuasakan oleh Blogger.