PEREMPUAN double standard eh ?? - BEN ASHAARI

PEREMPUAN double standard eh ??

 

Aduh..serius .. geram aku bila perempuan kata gitu .. Dari kaki sampai la ke rambut , apa saja yang diorang nampak pasti akan kata cute !! Grrr... bukan la aku jeles tapi macam 'tah hapa hapa tah ' ...

Nampak baby comel .. "cuteeeeeeeeeeenyeeeerrrrr"  ... atau kalau nampak lelaki hensem skit , " hensemnyeeerrrrrrrrrrr " .. kalau dok berjalan dengan kawan dia , sah lengan kawan dia abis kena cubit ..

Pasai lagu tu eh ?? Tau la naluri perempuan ni tak leh nampak sesuatu yang comel , cute , cantik , hensem ... tapi kot ye pon control control laaa...

Cuba lelaki buat gitu ... Haaa...Bayangkan lelaki ( jgn bayangkan UJANG , tak berbaloi okeh ! ) yang nampak baby comel.. lantas dia berkata " comeelllnyaaaa " ... gamaknya mesti parents baby tu pelik kan .. Paling tidak biasanya lelaki buat , senyum dan lambai.. Machonyaaa...

Contoh terbaik la kan.. Semalam kat ABPBH 2011 , ada Anuar Zain , berapa ramai perempuan terkinja kinja melihat dia ?? Tapi bila tengok rambut dia ala ala Noh Hujan yang serupa cam Adolf Hitler tu  ( rambut je okeh ) , aku jadi pelik.. baik rambut Arnold Susahnakeja dari rambut diorg tu haa.. Macho la skit kan ? Tapi bab suara tu , aku tak nafikan Anuar mmg terbaik la kan .. Cuma tak puashati tu , HENSEMNYAAAA .... Grrr.... Dah abis ke lelaki hensem atas dunia ni ??

Tu je la cerita aku petang ni .. saja nak luahkan perasaan tak puashati aku sbb aku tak leh nak kata ' cunnyaa heliza' sbb nanti aku kena tarik telinga ... apa mau buat ! Perempuan double standard !!

58 ulasan:

  1. betul tu abg ben...

    hahahha.. tarik telinga tak pe tak sakit mna pon.. :p

    BalasPadam
  2. bukan semua perempuan dabel standad tau :p

    BalasPadam
  3. wah...sesi meluahkan perasaan..

    BalasPadam
  4. hihihi anuar zain memang hensem, sore pun sedap.. saja bagi memebara en. ben

    BalasPadam
  5. hehehe n3 yg lucu pd sy..maaf ye en ben... adatla tu ade pempn puji annuar zain.. en ben jgn jeles pd annuar zain heheheh

    BalasPadam
  6. Hensemnyerrrrrrr en.Beng!hahahaha!

    *tarik telinga je..x ler sakit mane..

    BalasPadam
  7. oooo..takot kena tarik tinga yee...tarik tinga xpe lagi..jgn disuroh tidoq luaq..gegege..

    BalasPadam
  8. Can't resist the cuteness :D hee.

    BalasPadam
  9. lain la nampak Ujang9897

    wanita akan ckp..

    Hensemnyaaaaaaaaaa..kalah Ben ashaari...




    lalalala




    Heliza cunnya....!!!!

    BalasPadam
  10. hahahahaa..abg ben relax laaa..nsemnyeee..haha(sakit jiwe x)..haha

    BalasPadam
  11. haha..bro ujang tuh..buat2 tak nampak je..haha..bese lah kan..manusia suke lihat bnd2 yg indah je..

    BalasPadam
  12. hihihihi.. abg ben sebnarnye jeles sb wife dia mnat anuar zain.. tak gtu abg ben? hihihihihihi... :D tp xdnafikan.. betul la tu.. :D

    BalasPadam
  13. Hehehe.. arnold susahnakeja eh? hahahaha!!! :D

    BalasPadam
  14. Grrr..bukan semua perempuan cam tu Ben...

    BalasPadam
  15. semalam anuar zain tak hensemmmmmmmmmmm...........

    better dia berambot panjangg..

    BalasPadam
  16. hahaha.. itu lah abg ben.. tipikal perempuan, hahaha. tapi seb baik sy x mcm tuh..

    poyo jer~.


    len kali tegur je bang ben kalau dengar kat mane2, baru mereka paham sket.. :)

    BalasPadam
  17. tula namanya keseimbangan...klo llaki pn nak cakap macam tu susah lak nak beza nt...tp xpe je klo nak cakap jugak..tadah je telinga klo ade org kate diri tu awww..

    BalasPadam
  18. biasalah.. dunia akhir zaman bro.. penyakit org dulu dah sampai pada zaman nie.. org perempuan suka berhias x kena tempat..

    Entri Panas! Pakej Lengkap Nuffnang :
    Rahsia Terbongar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian 1)

    Rahsia Terbongar! Cara Sebenar Menjana Pendapatan Lumayan Nuffnang (Bahagian Akhir)

    BalasPadam
  19. Lumrah sebagai seorang perempuan/wanita mmg mcm tuh la Abg Ben....
    Sebab itulah Allah ciptakan kaum Adam & Hawa supaya kita dapat membezakan kedua2 jantina ni.
    Kadang2 dengan sikap kaum Hawa mcm tuh la yg buat hati kaum Adam tertambat tauuuuu..

    Pendapat sahaja.
    Heeeeee

    BalasPadam
  20. mlm tadi wife komen anuar zain hensem, ek? hihihi....

    BalasPadam
  21. hahahaha BA jeles tu sbnrnya!!! tp bkn smua prmpuan mcm tu tau! ;p

    BalasPadam
  22. haha...ben jeles dengan anuar zain??

    tak semua wanita macam tu..

    aceli ct seorang yang susah puji orang melalui paras rupa

    BalasPadam
  23. heheheh... cite sebenarnyer psl anuar zain je kan... heheh tp x sume pmpuan double standar tau...

    saya tak la tergile2 terkinja2 kt anuar zain... stkt suke ngn vokalnyer saja... kire tak double standard la saya ni kan hehehe

    BalasPadam
  24. sy masih xfaham la ape itu 'double standard' ?

    BalasPadam
  25. pasai pompuan akn sebut cutenyee...hensemnyeer 2 sy stuju...
    tp kalu nk kata anuar zain hensem xtau la...sbb xminat dia pn...nk cakap ashraf muslim hensem sy sokong 300%...hehe~yg len jgn mare deh...gurau jah....

    BalasPadam
  26. hahaha, dah tau dah sapa yg dok tarik tlinga En.Ben..hahaha..tu lah uniknya wanita, suka puji memuji

    BalasPadam
  27. perangai manja pompuan tu juga yg lelaki suka.

    BalasPadam
  28. ooo cmni ke rupanya double standard ? huhu :P

    BalasPadam
  29. hahaha betul tu bro...saya ni tak plak dikatakan comel hehe

    BalasPadam
  30. haha.lawak laa.. boleh ja cakap cunnya heliza.. tp dlm hati.. =p

    BalasPadam
  31. Semalam aku jumpa ben, err.. nak cakap jugak aa... toughnyerrrrrrrrr!!! hehehehe ok tak ben? eeee... macam gay plak rasa! huhuhu takmo2 aku dengan ben kawan jer! tak lebih dari tu!

    BalasPadam
  32. hahahahahahah!! entri abg ben hr ni kena sgt dgn topik ms dayah and ayah dayah pagi tadi, ayah dayah pun ckp apa yang handsomenya anuar zain tu, baba tak suka tgk muka dia..anak dia ni dlm hati dah ba, handsomelah..

    sbg wanita anuar zain adalah seorang yg sgt handsome lah. jejaka idaman malaya.. :p

    BalasPadam
  33. ahah .. biasa laa tuh, orang perempuan buat boleh .. lelaki buat, jadi pelik .. haish .. tak adil sungguh !!!!!!

    BalasPadam
  34. incik somi smlm bsorak yuna menang..

    BalasPadam
  35. chumelnye heliza
    tolong puji bagi pihak
    huhu

    BalasPadam
  36. CERTAIN PEREMPUAN SUKA PUJI EVEN KADANG2 TU BUKAN BETUL2 IKHLAS PON,JUST NAK AMBIK HATI.:D

    BalasPadam
  37. sy ternganga tgk anuar zain smlm :p ngeh ngehh

    BalasPadam
  38. sy ternganga tgk anuar zain smlm :p ngeh ngehh

    BalasPadam
  39. ok,saya terasa...
    hahaha
    well,pompuan kan :P

    BalasPadam
  40. bagaimana kalau bro plak naik pentas semalam ye. mesti dapat macam tu gak :)

    BalasPadam
  41. aikkkk?????!!! anwar encem????? tak aihhh tak minat langsung ngan dia..lembek..tak macho lah..tak suke..senyuman dia kelat aihh..hahahaha mampuih kena kutuk ngan peminat beliau...yg handsome tu macam arnold, aron aziz, angkasawan negara tu..sape eh...camtu baru le hensem dan machooo..ape daaaa

    BalasPadam
  42. alamak, tetiba wat entri telus lagi touching. takpe, makbed pun tak pun minat anuar zain. tapi cam layankan je kengkawan yg sgt fanatik ngan beliau.

    BalasPadam
  43. duoble = berganda
    standard tu = darjah

    Boleh ke jawapan camtu utk FIRDAUS?


    JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
    JOM KE: ALL IN ONE

    BalasPadam
  44. tarik telinga jadi org asli nya telinga..haha

    BalasPadam
  45. oh!!tidak...
    perempuan bukan double-standard!!!

    BalasPadam
  46. Handsome nye abang Ben nie..... Acam.. kembang btak igung tue,.. hahahaha..
    dah naluri ppuan suke xpresi apa yang dia nmpak.. hahhaha

    BalasPadam
  47. tak semua mcm tu tau.. ader yang tau control tau...tambah2 yang dah ada suami... tgk pun buat2 x nampak...

    BalasPadam
  48. tajuk mcm tk sesuai jer?????????

    biasa la puji2 oleh pompuan yg tk hipokrit..lelaki mana nk puji-pujian raihan?? nk puji pun kalau ada apa2 udang sebalik mee..kan? kan?????

    BalasPadam
  49. biaselahh tu abg ben ,
    pmpuan hati lembut . haha

    BalasPadam
  50. smlm tgk shaheizy sam live kat genting! auuuwww!!!

    BalasPadam
  51. SERIUS!

    TAK SUKE rambut anuar zain semalam! =.='

    *best giler persembahan tok t! =D

    BalasPadam
  52. bsa la naluri pompuan ska pji mmuji bla tgk bnda yg ktorg ska...lelaki dowg krang mluahkn pe yg dorg ase dorg cma ska tgk tnpa bkata apa2...

    BalasPadam
  53. handsome nye shahezy sam .......

    BalasPadam
  54. perempuan double standard?
    perlu utk sesetengah Mende je,da cantik,encem mesti la nk puji kn..kn..?
    hahahhahah...adakah unSur~ kejelesan dc2 En Ben?hehehee..tp kan anuar zain mmg encem la...

    BalasPadam
  55. anuar zeng takde lah hensem mana pun.. hensem lagi usop wilcha...ahhahaha aww.....

    BalasPadam
  56. Tapi memang Hensom pun kan .Tak dinafikan .Lumrah alam .Perempuan memang mcm tu just tak semua .Hanya perlu berpada pada bila nampak lelaki hensom haha :D

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.