GEGAR 1,000 BLOG capai sasaran sudah ?? - BEN ASHAARI

GEGAR 1,000 BLOG capai sasaran sudah ??

 

Alhamdulillah.. aku rasa dah lebih 900 blog yang join ni tapi aku baru update 450 url blog .. huhu ... Apa mau buat , bz skit belah siang .. malam je ada masa skit skit update ...

Belah siang , aku banyak update cerita cerita biasa .. malam baru main dengan entri pasal dunia blog .. huhu ... entri ringan ringan je la aku leh sajikan .. nak berat berat , kang ada yang menjeling .. huhu ...

Ok... masih jauh lagi dari tarikh tutup iaitu esok , jam 5 petang .. tapi aku rasa dah capai pon sasaran .. Ada blogger yang dah mesej aku bagitau dia dah dapat ramai kawan baru dalam blog hasil segmen aku ni haa.. Bagus la kan.. pantas dia curi peluang ...  :)

Hurm... blog.... hehehe.. ada guna blog untuk popular , cari duit sampingan dan jugak cari makan ! Adeh .. Ops.... lupa.. dah join ke belum ?? kalau belum , jom join sebelum aku tutup !! Klik SINI

16 ulasan:

  1. tahniahhh abang benggggggg! anda berjayaa!

    koranggg! saye la number 2 kumpulan 1 tu! cepat kannn!!

    BalasPadam
  2. Bro....nak yang ke seribu!! :D

    BalasPadam
  3. fuhh..dah agak dah...segmen abg ben konpem laku punye.. hehe :)

    sila sila tengok yang bawah ni jugak ye...

    Dato' Siti nyanyi lagu nobody? ucop soley soley pun ade ! haha

    tak pe ke kunyah ais?

    BalasPadam
  4. Chayo2...x lma lg tue....hehehe maybe lebih dari sasaran lg abg ben....;D

    BalasPadam
  5. maceyh byk2 abg ben.. since GadisKurma join abg ben punya aktiviti ni, makin ramai blogger yg dah mula menapak dalam blog GadisKurma tau.

    TQVM.

    BalasPadam
  6. abg ben sapa yg tak nak join....sya je ketinggalan zaman sket huhuhu

    BalasPadam
  7. dlm senarai letak paling last ek...=0

    BalasPadam
  8. kali ni lmbat sikit join..huk3x ;)

    BalasPadam
  9. pas join aritu, terus ada ramai org dtg blog. Hurey for me and double triple hoorey for abg ben!!

    BalasPadam
  10. wahh abg ben , kemain lagi . haha
    nnti check laa da msok ke tak url kita tuhh . haha

    BalasPadam
  11. abg ben... apsal 2 kali trex anta link tp xde pun dlm list tu lg... ke xdpt link trex?? huhuhuhhuh

    BalasPadam
  12. ben tak nak join segmen akak?

    http://adzriel.blogspot.com/2011/04/segmen-4-alamak-entry-dia-ni-memang.html

    BalasPadam

Dikuasakan oleh Blogger.